نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: خرید تاچ ال سی دی

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض خرید تاچ ال سی دی

سلام دوستان من یه گوشی سامسونگ دارم که تاچش شکسته و من تو شهرستان هستم و نمیوتم به شهر برم. حالا اگه تاچ ال سی دی رو از یه سایتی سفارش دادم خودم میتونم درستش کنم؟
    یه نیاز به متخصص هست؟ یا با فیلم و آموزش میتونم حلش کنم یا نه؟ و لطفا اگه کسی سایت معتبری تو این زمینه میشناسه معرفی کنه لطفا

2. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط behrang
    سلام دوستان من یه گوشی سامسونگ دارم که تاچش شکسته و من تو شهرستان هستم و نمیوتم به شهر برم. حالا اگه تاچ ال سی دی رو از یه سایتی سفارش دادم خودم میتونم درستش کنم؟
    یه نیاز به متخصص هست؟ یا با فیلم و آموزش میتونم حلش کنم یا نه؟ و لطفا اگه کسی سایت معتبری تو این زمینه میشناسه معرفی کنه لطفا
    سلام
    فک میکنم کار خیلی تخصصی باشه چون من خودم هفته ی پیش این کارو انجام دادم و خیلی علافی داشت اگر بخواید هم بدین بیرون براتون درست کنن خیلی طول میکشه اول یه ویدئو آموزشی پیدا کنید اگر تونستید ازش سر در بیارید بعد قطعه رو اینترنتی سفارش بدید

3. نمایش اطلاعات

بهرنگ عزیز الان هر کسی دیگه ای بود میگفت خودت عوض نکن و خراب میشه و از این حرفا ولی من میگم خودت عوض کن تا هم برات تجربه بشه هم چیز جدیدی یادبگیری
    اگرم خواستی تاچ ال سی دی برای گوشیت بخری میتونی از https://myphone.ir/ استفاده کنی من قبلا ازش خرید کردم هم قابل اعتماده هم مناسبه واسه کاری که تو میخوای انجام بدی

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •