نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: تبدیل ناگهانی فیلم به عکس

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض تبدیل ناگهانی فیلم به عکس

سلام دوستان ویدیو داخل کامپیوتر و گوشی من بعضی هاشون عکس شده بعد چند روز دوباره به ویدیو بر میگرده اما الان دوباره عکس شده
    لطفا راهنمایی کنید چرا اینطوری میشه؟چطوری میشه درستش کرد؟؟؟

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Arash.s74
    سلام دوستان ویدیو داخل کامپیوتر و گوشی من بعضی هاشون عکس شده بعد چند روز دوباره به ویدیو بر میگرده اما الان دوباره عکس شده
    لطفا راهنمایی کنید چرا اینطوری میشه؟چطوری میشه درستش کرد؟؟؟
    سلام و ضمن خوش آمدگویی به انجمن .
    این هم از عجایب دیگه , خوب زمانیکه تبدیل به عکس میشه ایا فقط با برنامه های مخصوص تصاویر باز میشه یا نه ؟
    در کل فرمت فایل را در اون موقع تست کرده اید که چه فرمتی داره , یا پیدا کرده , ( هر چند که خیلی بعیده فرمت فایل عوض بشه )
    در همون موقع که میگید تبدیل به عکس شده ایا با پلیرها تون قابل خوندن هست ؟
    ضمنا حتما جهت احتیاط بیشتر و در نظر گرفتن موارد امنیتی با یه دیسک نجات انتی ویروس ها مثلا ( کاسپر اسکای و اویرا و بیت و ... که در سایت هم موجود هست ) یه بار کل سیستم را اسکن کنید , البته گوشی تون را هم حتما اسکنی بکنید .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام و ضمن خوش آمدگویی به انجمن .
    این هم از عجایب دیگه , خوب زمانیکه تبدیل به عکس میشه ایا فقط با برنامه های مخصوص تصاویر باز میشه یا نه ؟
    در کل فرمت فایل را در اون موقع تست کرده اید که چه فرمتی داره , یا پیدا کرده , ( هر چند که خیلی بعیده فرمت فایل عوض بشه )
    در همون موقع که میگید تبدیل به عکس شده ایا با پلیرها تون قابل خوندن هست ؟
    ضمنا حتما جهت احتیاط بیشتر و در نظر گرفتن موارد امنیتی با یه دیسک نجات انتی ویروس ها مثلا ( کاسپر اسکای و اویرا و بیت و ... که در سایت هم موجود هست ) یه بار کل سیستم را اسکن کنید , البته گوشی تون را هم حتما اسکنی بکنید .

از خوشامد گوییتون ممنونم
    زمانی که عکس میشه با نرم افزاری که عکس هارو نمایش میده باز میشه اما قبلا با کی ام پلیر و مدیا پلیر کلاسیک باز میشده و به صورت ویدیو نمایش داده میشده
    فرمتش هم .jpg هستش اما قبلا mp4 بوده
    خیلی عجیبه میخوام همون فایلو با کنورتور دوباره فیلم کنم قبول نمیکنه
    ویروس هم نداره این مشکل تازه اومده رو گوشی خیلی ها من دیدم اما جدیدا برا من هم اتفاق افتاده

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Arash.s74

از خوشامد گوییتون ممنونم
    ....
    ویروس هم نداره این مشکل تازه اومده رو گوشی خیلی ها من دیدم اما جدیدا برا من هم اتفاق افتاده

, پس فقط روی گوشی این مشکل را دارید , درسته ؟
    البته منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .

منتقل شده . @Arash.s74
    ویرایش توسط S!RUS : 21-01-2016 در ساعت 16:04 دلیل: منشن کردن و اطلاع انتقال موضوع به کاربر
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت A G H I L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یکی دیگه از عجایب اینه ؛
    یه بنده خدایی گوشیش رو آورده پیشم میگه عکسها تبدیل به فیلم شدن
    رفتم توی گالریش می بینم عکسها رو که باز میکنه وسطش آیکون پخش فیلم اومده

9. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام!
    تو آی او اس برای انتقال فیلم تو اپ های انتقال فایل مثل زاپیا و شیر ایت برای این که گوشی مقابل فایل رو دریافت کنه فایل تصویری از فرمت ویدئو به عکس تبدیل میشه (به عبارتی یعنی دیوایس مقابل فایل ویدئویی شناسایی نمیکنه بلکه یک عکس داره دریافت میکنه) و آی دیوایس دوم بعد از دریافت عکس رو دوباره به ویدئو تبدیل میکنه..
    برای همین فایل های ویدئویی تو گالری خود آی دیوایس نمایش داده نمیشه .
    البته شاید دستگاهتون از محصولات اپل نباشه..
    حجم فایل ها تغییر نکرده؟یعنی مثلا یه فایل ویدئویی 200 مگی داشتین که تبدیل به عکس شده.. الان باید حجم اون عکس با فرمت jpg , jpeg , gif , png و.. 200 مگ باشه..
    .
    .
    تست کردین که فرمتش رو دستی تغییر بدین؟
    فکر نکنم که اگه حجمش کم شده باشه هنوز فایل سالم باشه..
    //ببخشید زیادی حرف زدم
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

به نظر من این موضوع مربوط میشه به پر و خالی بودن رم گوشیتون این موضوعو چک کنید

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •