سلام دوستان خسته نباشید
وقتی که اسمس های تبلیغاتی رو غیر فعال میکنی آیا اسمس های مربوط به بانک و سایت هایی که داخلشون عضو هستیم و از طرف سایت برامون اسمس میاد هم غیر فعال میشه؟
ممنونم
سلام دوستان خسته نباشید
وقتی که اسمس های تبلیغاتی رو غیر فعال میکنی آیا اسمس های مربوط به بانک و سایت هایی که داخلشون عضو هستیم و از طرف سایت برامون اسمس میاد هم غیر فعال میشه؟
ممنونم
اگه منظورتون از غیر فعال کردن اس ام اس های تبلیغاتی، اس ام اس هایی باشه که خود همراه اول یا ایرانسل میده، مشکلی وجود نداره و از بانک ها و سایت هایی که اشتراک دارید اس ام اس دریافت می کنید.
من مدتی دریافت پیامک تبلیغاتی رو متوقف کرده بودم.......
و باعث شد زمان خرید و فروش ملک کد رهگیری به دست نرسه..همچنین وقتی برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردم باز هم پیامک رهگیری برام ارسال نشد.......
اما بعد از اینکه دریافت پیامک تبلیغاتی رو فعال کردم هم موقع خرید و فروش ملک و هم پیگیری کارت پایان خدمت کد رهگیری به دستم میرسید......
سلام.
من پیامک های تبلیغاتی رو کلاً غیر فعال کردم اما از شماره ی 98203067+ روزانه 2 الی 3 پیامک میاد اولش هم می نویسه "غرور ملی"!
کلی هم از شارژ کم میکنه ... هر چند روز هم باید وقت بزارم این اسپم ها رو پاک کنم.
برای لغو دریافت پیامک از این شماره چیکار کنم؟ (سیم کارت همراه اول)
تشکر.![]()
آقا برای رایتلو بگووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
ویرایش توسط S!RUS : 23-08-2015 در ساعت 11:25 دلیل: حذف لینک
سلام.
من قبلاً با 8999 تبلیغات رو غیر فعال کرده بودم اما نمیدونم چرا از اون شماره ی خاص پیامک میومد! به هر حال دیروز توی یکی از همین پیامک های تبلیغاتی
شماره ای تحت عنوان پشتیبانی(02196864264) پیدا کردم و سریع تماس گرفتم و گفتم برام غیر فعال کنن.
تا الان که هیچ پیامک تبلیغاتی نیومد...![]()
سلام
دوستان نرم افزاری هست که اس ام اس رو بلاک کنه تو اندروید 5.1.1 که از طرف مقابل اس نیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
بوک مارک ها