من می خوام یک فایل را تو 2000 پوشه کپی کنم
ولی این کار بسیار وقت گیر هست
آیا نرم افزاری داریم که کار من را راحت کنه
من می خوام یک فایل را تو 2000 پوشه کپی کنم
ولی این کار بسیار وقت گیر هست
آیا نرم افزاری داریم که کار من را راحت کنه
سلام.
نرم افزار اضافه نمی خواهد. با استفاده از یک فایل Batch حاوی دستورات زیر امکان پذیر هست. البته اون 2000تا پوشه ظاهرا باید در کنار هم باشن.دانلود فیلم آموزشی.کد HTML:@echo off for /D %%a in ("c:\Class 1\*.*") do xcopy /y /d "c:\test\work.txt" "%%a\" pause
منبع دستور، این لینک.
موفق باشید ;-)
:)
ممنون
می شه این مورد هم واسم حل کنید
درخواست نرم افزار برای فرمت zub
سلام. ی راه بهتر و اسونتر هم هست نرم افزار copywhiz رو نصب کنید دوتا قسمت اصلی داره برنامه . یه جا نوشته to add files drag and drop them into this window فایلهایی که میخواهید در پوشه های متعدد کپی بشن رو درگ کنید اینجا حلا یکی باشه یا چند تا فرقی نمیکنه اون پایین تر نوشته destination folders تمام پوشه هایی که قراره فایلهای بالا درشون کپی بشن رو باهم انتخاب کرده درگ کنید توی این قسمت میبینید با علامت اسلش از هم جدا میشن دست اخر دکمه paste now رو بزنید البته یه مطلب رو تا یادم نرفته بگم اگر خواستین یه پوشه رو در پوشه های متعدد کپی کنید فرایند مثل بالاهست فقط یادتون باشه برای اینکار اخرین گزینه نباید تیک بخوره یعنی paste all files…….یه مقدار بااین گزینه اخری ور برین متوجه میشین تیک خوردن و نخوردنش چکار میکنه
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها