سلام./ بازی شبیه نید فور اسپید وجود داره که اولش یه ماشین انتخاب کنی و مسابقه بدی و اسپرت کنی و تو خیابونا بچرخی؟؟! ترجیحا کم حجم باشه!! مرسی![]()
سلام./ بازی شبیه نید فور اسپید وجود داره که اولش یه ماشین انتخاب کنی و مسابقه بدی و اسپرت کنی و تو خیابونا بچرخی؟؟! ترجیحا کم حجم باشه!! مرسی![]()
برای مسابقات رالی سری WRC هست، برای مسابقات فرمول یک هم سری F1 هستن.
اما رانندگی خیابانی بازی مطرح آنچنانی جز NFS موجود نیست.
این بازی ها هم تو سایت هستن. ببینید شاید خوشتون اومد:
Driver San Francisco + Update 1.04
Test Drive - Ferrari Racing Legends
Fast and Furious - Showdown
Assetto Corsa Early Access
Ocean City Racing
Gas Guzzlers Combat Carnage
Race On
برای دیدن و دانلود بقیه بازی های Racing سایت میتونید اینجا رو چک کنید.
پ.ن: همه نسخه های NFS رو تموم کردین دیگه؟ اگه احیاناً Rivals رو بازی نکردین حتماً بگیرینش. همچنین Hot Pursuit 2010 و Most Wanted 2012 که خیلی عالین.
مرسی. بله. ریوالز هم در حال دانلود هست!پ.ن: همه نسخه های NFS رو تموم کردین دیگه؟ اگه احیاناً Rivals رو بازی نکردین حتماً بگیرینش. همچنین Hot Pursuit 2010 و Most Wanted 2012 که خیلی عالین.![]()
سلام داوش شاهین
این "Gas Guzzlers Combat Carnage "رو بازی کردی؟ نمیدونم ارزش دانلود داره یا نه! اگه باحاله بزنم دانلودبه نظر بد نمیاد
![]()
فرمون ـش برام مهمهدر جریانی که
.
ولی انصافاً هیچی NFS نمیشهبا اون Hot Pursuit که اصلاً خاطره ها دارم
همه ی قسمت ها رو طلا گرفتم
هنوزـم سیو ـش رو نگه داشتم(به عنوان مدرک)!!! حیف که دیگه سیستمم این بازی های جدید رو نمیکشه ...
و منم وقتش رو ندارم ...
وگرنه ...
![]()
@ ARTHUR
نه، اونو خودم بازی نکردم. تست کردنش ضرر نداره ولی نباید زیاد امیدوار بود.
اتفاقاً منم سیو بازی هامو به عنوان مدرک آرشیو میکنم(برای به رخ کشیدن High Score ها بین دوستان)
گرافیکت چی بود؟ شاید Rivals رو با کیفیت پایین بتونی اجرا کنی.
خودم دیدم با Intel HD 4000 خیلی کنده، دیگه رزولوشن رو گذاشتم رو 1024x768 تا حداقل بازی رو تموم کنم.![]()
سلام. بازی need for speed rivals رو نصب کردم نسخه ریلودد! وقتی کلیک میکنم بره تو بازی یه صفحه سیاه باز میشه و همینطور میمونه و هیچ اتاقی نمیفته!!
سیستم من:
vga hd5670 1gb
ram 4gb
cpu athlonII x4 635 2.9ghz
خیلی ممنونم![]()
بوک مارک ها