صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 32

موضوع: بازی شبیه need for speed وجود دارد؟؟!

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arthur
    عزیز ؛ این بازی 2 تا dvd ـه !!!! با کل حجم باقی مانده تون ( 3 گیگ) هم نمیتونید دانلود کنید!!!

من سایت بلک باکس رو هم چک کردم. متاسفانه نسخه ای ارائه نشده!!!

میشه این بازی رو روی دو عدد dvd رایت کرد؟

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHUR
    عزیز ؛ این بازی 2 تا dvd ـه !!!! با کل حجم باقی مانده تون ( 3 گیگ) هم نمیتونید دانلود کنید!!!

من سایت بلک باکس رو هم چک کردم. متاسفانه نسخه ای ارائه نشده!!!
    اما 2سال پیش سایت دانلودها نسخه 2گیگ گذاشته بود که مثل اینکه همه هم اجرا کردن و راضی بودن ولی الان لینکشون پاک شده!! کسی لینک 2گیگی سالم نداره؟؟

4. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط clever
    میشه این بازی رو روی دو عدد dvd رایت کرد؟
    برای آرشیو کردن بازی این کار را میخواهید انجام بدید؟ دلیل خاصی داره؟

فکر میکنم با برنامه ی ImgBurnبتونید این کار رو انجام بدید.

نوشته اصلی توسط ma1317
    اما 2سال پیش سایت دانلودها نسخه 2گیگ گذاشته بود که مثل اینکه همه هم اجرا کردن و راضی بودن ولی الان لینکشون پاک شده!! کسی لینک 2گیگی سالم نداره؟؟
    توجه کنید که اصلاً نسخه ی Black Box ارائه نشده!!!

شما این بازی رو با Need for speed Hot Pursuit
    2اشتباه نگرفتید؟؟؟

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اینم آدرس بلک باکس هر بازی خواستین سرچ کنیدولی نید فور اسپید ورژن مورد نظر رو نداشت.
    Black Box Repack - Official Black Box Repack site - PC games and PC repacks
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

توجه کنید که اصلاً نسخه ی Black Box ارائه نشده!!!

شما این بازی رو با Need for speed Hot Pursuit
    2اشتباه نگرفتید؟؟؟
    بلک باکس نبود یه شرکت دیگه فشرده کرده بود!! ورژن 2 که مال 2002 هست و فقط 300 مگ حجمشه!!به هر حال ممنونم

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

آقا من Hot pursuit 2010 رو بازی کردم و تقریبا داره تموم میشه!! خیلی باحال بود مخصوصا بخشایی که پلیس میشم و دنبال مسابقه دهنده ها میرم و چپشون میکنم// میخواستم بدونم بازی مثل این وجود نداره که پلیس باشی و مسابقه دهنده ها رو نابود کنی؟؟ یه جورایی رزمی باشه دیگه.. ممنونم

11. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ma1317
    آقا من Hot pursuit 2010 رو بازی کردم و تقریبا داره تموم میشه!! خیلی باحال بود مخصوصا بخشایی که پلیس میشم و دنبال مسابقه دهنده ها میرم و چپشون میکنم// میخواستم بدونم بازی مثل این وجود نداره که پلیس باشی و مسابقه دهنده ها رو نابود کنی؟؟ یه جورایی رزمی باشه دیگه.. ممنونم
    آخرین نسخه nfs با نام rivals دقیقا همین سبک رو داره و بعد مدتها فراری هم به این بازی اومده و من بدبخت بیچاره .... سیستم مناسب برای بازی ندارم.
    نمایش امضاء

12. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    آخرین نسخه nfs با نام rivals دقیقا همین سبک رو داره و بعد مدتها فراری هم به این بازی اومده و من بدبخت بیچاره .... سیستم مناسب برای بازی ندارم.
    ریوال رو هم بازی کردم منظورم این بود که غیر از نید فور اسپید چیزی تو سبک مسابقه ای پلیسی اکشن هست یا خیر ... ؟؟

13. نمایش اطلاعات

بازی ای وجود نداره که دزد و پلیسی باشه که پلیس از پشت با تفنگ و میخ و ضربه مسابقه دهنده رو از بین ببره؟؟ مثل hot pursuit 2010 ???

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ma1317
    بازی ای وجود نداره که دزد و پلیسی باشه که پلیس از پشت با تفنگ و میخ و ضربه مسابقه دهنده رو از بین ببره؟؟ مثل hot pursuit 2010 ???
    چندتا هستن، مثل Driver: San Francisco و Fast & Furious: Showdown، اما نه اینها و نه هیچ بازی دیگه نمیتونه مثل نمونه های سری NFS باشه.

Rivals رو که گفتین بازی کردین. اگر NFS Most Wanted 2005 و NFS Most Wanted 2012 و همچنین NFS Carbon رو بازی نکردین، اونارم بازی کنید.

البته تو این سه تا برخلاف NFS Hot Pursuit 2010 و NFS Rivals 2013 شما فقط میتونید Racer باشید و پلیس ها شما رو دنبال کنن.

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •