اینم آدرس بلک باکس هر بازی خواستین سرچ کنیدولی نید فور اسپید ورژن مورد نظر رو نداشت.
Black Box Repack - Official Black Box Repack site - PC games and PC repacks
نمایش امضاءمادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
بلک باکس نبود یه شرکت دیگه فشرده کرده بود!!توجه کنید که اصلاً نسخه ی Black Box ارائه نشده!!!
شما این بازی رو با Need for speed Hot Pursuit 2اشتباه نگرفتید؟؟؟ورژن 2 که مال 2002 هست و فقط 300 مگ حجمشه!!
به هر حال ممنونم
![]()
آقا من Hot pursuit 2010 رو بازی کردم و تقریبا داره تموم میشه!! خیلی باحال بود مخصوصا بخشایی که پلیس میشم و دنبال مسابقه دهنده ها میرم و چپشون میکنم// میخواستم بدونم بازی مثل این وجود نداره که پلیس باشی و مسابقه دهنده ها رو نابود کنی؟؟ یه جورایی رزمی باشه دیگه.. ممنونم
بازی ای وجود نداره که دزد و پلیسی باشه که پلیس از پشت با تفنگ و میخ و ضربه مسابقه دهنده رو از بین ببره؟؟ مثل hot pursuit 2010 ???
چندتا هستن، مثل Driver: San Francisco و Fast & Furious: Showdown، اما نه اینها و نه هیچ بازی دیگه نمیتونه مثل نمونه های سری NFS باشه.
Rivals رو که گفتین بازی کردین. اگر NFS Most Wanted 2005 و NFS Most Wanted 2012 و همچنین NFS Carbon رو بازی نکردین، اونارم بازی کنید.
البته تو این سه تا برخلاف NFS Hot Pursuit 2010 و NFS Rivals 2013 شما فقط میتونید Racer باشید و پلیس ها شما رو دنبال کنن.
بوک مارک ها