نید فور اسپید بعد از underground2 و most wanted 2005 و carbon دیگه نتونسته بازی خوبی بسازه فقط این 3تا خوبن بقیه آشغال!!![]()
نید فور اسپید بعد از underground2 و most wanted 2005 و carbon دیگه نتونسته بازی خوبی بسازه فقط این 3تا خوبن بقیه آشغال!!![]()
@ ma1317
درود.
به شاهکاره EA اشاره ای نکردید!!!
Need For Speed Hot Pursuit
بقیه هم درسته که خیلی جالب نبودن ولی " آشغال " هم نبودن دیگه .
(در مورد Rivals چون بازی نکردم نظری نمیدم) مثل NFS Run که اصلاً خوب نبود!!! فقط گرافیک خوبی داشت....
موفق باشید.
dirt2هم گرافیک خوبی داره اما زیاد شباهت موضوعی نداره!
جیمز باند هم شباهت موضوعی نداره اما خوبیش اینه که صحنه های ماشین بازیش خیلی جذابه/راحت اسکرین شاتش گیر میاد تو اینترنت![]()
نمایش امضاءمادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
درود.
بله در XP هم نصب میشه.
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo or AMD 2.8 GHz Athlon X2سیستم پیشنهادی:
RAM: 4 GB
VGA: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better
DX: DirectX 10.1
HDD: 30 GB
Recommended peripheral: Keyboard and mouse
CPU: Intel Quad-Core CPU or AMD Six Core CPUمنبع : سافتگذر =))))
RAM: 8 GB
VGA: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GTX660 3Gb or better
DX: DirectX 11
HDD: 30 GB
سلام.
علی جان صفحه ویکی پدیا شو چک کردم، مثل اینکه XP پشتیبانی نمیشه. حداقل Windows Vista SP2 x86 میخواد. تو سایت هم همونو نوشته.
مگر اینکه رو XP تست و اجرا شده باشه.
شاهین عزیز ؛ سلام
آره ویکی پدیا ننوشته ! ولی طیف وسیعی از سایت ها و فروم های نسبتاً معتبر نوشتن که xp هم پشتیبانی میکنه!!
البته چون حداقل 4 گیگ رم میخواد پس بهتره که ویندوز 64 بیتی باشه!
اینم 3 تا عکس(البته خیلی بودن ...) به عنوان مدرک:
فکر نمیکنم پشتیبانی بشه تا جایی که من میدونم ویندوز xp حداکثر directX9رو پشتیبانی میکنه این بازی حداقلdirectX10.1رو میخواد نشخه های پیشین ک با موتور گرافیکی ضعیف تریی بودن مثل Run وMost Wanted2012 روی xp اجرا نمیشدن(تست کردم) این یکی که موتورش ارتقا پیدا کرده به Frostbite3 عمرا اگه اجرا بشه.راستی با این مشخصات میتونم Rivals رو اجرا کنم؟
cpu:phenomII 710 x3
Ram:4gig
vga:gt520 1gig
نمایش امضاءقال الصادق عليه السلام :
مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَكُوتِ السَّماواتِ عَظيما فَقيلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛
هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها به بزرگى ياد شود و گويند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد.
سلام. من فقط 3 گیگ میتونم دانلود کنم بعدش اینترنتم قطع میشه!!به شاهکاره EA اشاره ای نکردید!!!
Need For Speed Hot Pursuit
شما نسخه 2 گیگی این بازی رو لینک ندارید بهم بدید؟؟
مرسی
![]()
عزیز ؛ این بازی 2 تا dvd ـه !!!! با کل حجم باقی مانده تون ( 3 گیگ) هم نمیتونید دانلود کنید!!!
من سایت بلک باکس رو هم چک کردم. متاسفانه نسخه ای ارائه نشده!!!![]()
بوک مارک ها