صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: مشکل اجرای بازی Still Life در سون

1. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل اجرای بازی Still Life در سون

سلام خدمت همه دوستان سافت گذری
    بازی Still Life بهترین بازی ایه که تا الان انجام دادم،3 بار بازیشو تموم کردم(هر سه بار در ویندوز ایکس پی) ولی هر کاری کردم موفق نشدم این بازیو تو سون اجرا کنم،خیلی دوست دارم یه بار دیگه بازیشو انجام بدم ولی شرایط و وقت نصب ویندوز ایکس پی رو ندارم و ارزشی هم نداره واسه یه بازی اینکارو انجام بدم،کسی راحی بلد نیست بشه تو سون اجراش کرد؟ بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میاد بالا و هیچ چیز دیگه نشون نمیده تو سون،تو ایکس پی هیچ مشکلی نداره
    خیلی ممنون
    نمایش امضاء

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این کار رو انجام بدید احتمال این که درست بشه زیاده ، رو فایل exe بازی که توپوشه نصبی هست راست کلیک کنید و properties رو بزنید و وارد تب comparabilityشوید و تیکه گزینه Run this program compility mode : : رو بزنیدویندوز xp رو انتخاب کنید.

ویرایش توسط The king : 08-11-2012 در ساعت 21:56
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بار ها این کارو انجام دادم ولی جواب نداد
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    بار ها این کارو انجام دادم ولی جواب نداد
    اگه میشه اسکرین شاتی از ارور بگیرید و یا متن ارور رو بگید.

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

ببینید شما تمام مکمل های مورد نیاز برای اجرای بازی و همچنین آخرین نسخه از Direct X روی سیستمتون نصب هست؟
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بازی هیچ ارروری نمیده فقط بعد از اجرا صفحه سیاه میشه و باید ALT+F4 بزنم خارج بشم
    تنها مکمل مورد نیازش ویندوز ایکس پیه که من دنبال روشی برای اجرای بازی توی سون هستم
    اینم سیستم مورد نیاز بازی
    Recommended:
    CPU: 1.0GHz Pentium III Processor or Equivalent
    RAM: 256 MB
    CD-ROM/DVD-ROM: 24X speed
    Hard Drive Space: 1.2 GB available
    Video: 128 MB DirectX 9 Video Card (NVIDIA GeForce or ATI Radeon)
    Sound: DirectX 8.1b Compatible Sound Card or Better
    Input: Keyboard and Mouse
    Other: DirectX 9 or Higher
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بازی هیچ ارروری نمیده فقط بعد از اجرا صفحه سیاه میشه و باید ALT+F4 بزنم خارج بشم
    تنها مکمل مورد نیازش ویندوز ایکس پیه که من دنبال روشی برای اجرای بازی توی سون هستم
    اینم سیستم مورد نیاز بازی
    Recommended:
    CPU: 1.0GHz Pentium III Processor or Equivalent
    RAM: 256 MB
    CD-ROM/DVD-ROM: 24X speed
    Hard Drive Space: 1.2 GB available
    Video: 128 MB DirectX 9 Video Card (NVIDIA GeForce or ATI Radeon)
    Sound: DirectX 8.1b Compatible Sound Card or Better
    Input: Keyboard and Mouse
    Other: DirectX 9 or Higher
    همون طور که دوست عزیز mehran34 گفتند ، روسیستم شما Directx نصبه ؟ اگه نصب نباشه بازی اجرا نمیشه.
    ویرایش توسط The king : 08-11-2012 در ساعت 22:31
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation به دنبال همچین چیزی نباشید!

سلام خدمت همه دوستان سافت گذری
    بازی Still Life بهترین بازی ایه که تا الان انجام دادم،3 بار بازیشو تموم کردم(هر سه بار در ویندوز ایکس پی) ولی هر کاری کردم موفق نشدم این بازیو تو سون اجرا کنم،خیلی دوست دارم یه بار دیگه بازیشو انجام بدم ولی شرایط و وقت نصب ویندوز ایکس پی رو ندارم و ارزشی هم نداره واسه یه بازی اینکارو انجام بدم،کسی راحی بلد نیست بشه تو سون اجراش کرد؟ بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میاد بالا و هیچ چیز دیگه نشون نمیده تو سون،تو ایکس پی هیچ مشکلی نداره
    خیلی ممنون

دوست عزیز عرض شود خدمت شما که بعد از اینهمه تجربه های مختلف در زمینه ی گیم و برنامه ها و سیستم عاملهای مختلف که تا حالا کسب کردم میتونم بگم که اولا برخی بازیها مخصوص یک نوع سیستم فایل ساخته میشند مثلا سیستم عاملهای 32 بیتی! مثل ایکسپی. و شما اگر سعی بر اجرای اونها داشته باشید در ویندوزهای 64 بیتی و یا حتی خود 32 بیتی مثل سون که ارتقاء یافته تر و از لحاظ فایلای سیستمی پیشرفته تر و متفاوت باشند این گونه مسائل پیش میاد.مثلا مثالی عرض کنم ببینید معمولا اتفاقا اینگونه مسائل در مورد بازیها برای بازیهای قدیمی که هنوز برای 7 ساخت نشده بودند و هنوز نیامده بود این ویندوز، پیش میان! مثلا بازی Heart Of Darkness که به معنای واقعی هلاک این بازی بودم و هستم و تا عمر دارم یادم نمیره این بازی و حاضرم دست به هر کاری بزنم تا ورژن جدید این بازی بسیار ناز و زیبا ساخته بشه و کما اینکه خودم یه روزی اینکارو بکنم و یا یه شرکتی رو پیدا کنم که این پیشنهاد رو بهش بدم اینکارو حتما انجام خواهم داد!!! این بازی مخصوص سیستم عاملهایی نظیر داس DOS و ویندوز NT و اوایل پیدایش ویندوز 95 ساخته شد و سروصدای بسیار زیادی کرد و توجه تمام دنیا و رسانه ها رو به خودش جلب کرد! که بعد ها با ظهور ویندوز ایکسپی هم درست جواب داد و متچ شد.ولی به هیچ عنوان روی ویندوز 7 جواب نمیده و تازه وقتی هم اجرا بشه نقص رنگ و تصویر و یا صدا و این مسائلی که شما گفتید داره!پس توصیه ی بنده به شما اینه که اولا بفرمایید آیا ویندوز 7 شما 32 بیتیه یا 64 بیتی؟ و دوم اینکه شما یه راه حل دارید اونم استفاده از ماشید مجازی و یا XP Mode مایکروسافت! به راحتی و سریعا میتونید یه ویندوز ایکسپی ردیف روی سیستم کنونی داشته باشید و از مزایای اون استفاده کنید. ولی اینکه این بازی رو روی 7 بخواید با درستی اون روی ایکسپی بازی کنید باید بگم که دارید وقتتون رو تلف میکنید و نتیجه ی درستی نخواهد داشت دوست عزیز مخصوصا که در Recommended اون نوشته شده OS : Windows XP .
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کنجکاوم کردی دوست عزیز ببینم این بازی چجوریه و در چه سطحی و سبکی هست! اگه دوست دارید هر سه ورژن این بازی رو براتون برای دانلود بگذارم چون نسخه ی 2 و 3 این بازی هم هست نمیدونم در جریان بودید با خیر!کاور و اسکرین شاتهای بازی که منو کمی وسوسه کرد! و خوشم اومد ازش آخه یاد بعضی بازیا مثل تومب رِیدِر Tomb Raider و بازیای قدیمی افتادم!که وحشتناک دوستشون دارم!
    درست خودم چک نکردم ببینم مثل چیه ولی میشه بفرمایید مثل Syberia رو دیدید؟ مثل اونه یا همون تومب ریدر ؟ پازل ماجراییه فکر کنم سبکش درسته؟از اینا که یه سری آیکانها توی تصویر میاد و با کلیک کردن کاراکتر بازی رو اینور اونور میبریم آره؟
    ویرایش توسط Apollo11 : 08-11-2012 در ساعت 23:07
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من ویندوزم نسخه ی 32 بیت Enterprise و البته روی Ultimate هم بارها امتحان کردم کلا روی سون جواب نمیده
    دایرکت ایکس هم آخرین ورژن سافت گذر رو دارم
    در مورد بازی بگم که سبک ماجراجویی یه همون ادونچر(Adventure) هستش،سبک بازی هایی همچون SYberia
    Black Miror 1-2-3 و همچنین Dracula Orgin
    تمام این بازی هایی که گفتم رو تموم کردم(عاشق سبک ادونچر هستم شدید) ولی Still Life یک چیزی بی نظیر و تکرار نشدنی بود من نسخه ی دوی این بازی رو هم تموم کردم ولی نسخه ی یک یک چیزی فوق العاده بود نسخه ی 3 تا جایی که من اطلاع دارم نیست از این بازی!!!!!!!!!!!
    با اینکه بازیش قدیمیه و گرافیک چندان قوی نداره همونطور از سیستم مورد نیازش مشخصه ولی اینجانب هنوز بازی ای انجام ندادم که برام اینقدر دلچسب و فوق العاده باشه،شما تو این بازی نقش یک پلیس زن رو ایفا می کنید که باید جلوی قتل های زنجیره ای رو بگیرید،داستان بازی بی نهایت زیبا و واقعیه،کاش میشد یه بار دیگه بازیشو تموم کنم.......
    یه مقدار از XP Mode مایکروسافت توضیح میدید و نحوه ی انجامش؟
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •