صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 از مجموع 11

موضوع: مشکل اجرای بازی Still Life در سون

1. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    من ویندوزم نسخه ی 32 بیت Enterprise و البته روی Ultimate هم بارها امتحان کردم کلا روی سون جواب نمیده
    دایرکت ایکس هم آخرین ورژن سافت گذر رو دارم
    در مورد بازی بگم که سبک ماجراجویی یه همون ادونچر(Adventure) هستش،سبک بازی هایی همچون SYberia
    Black Miror 1-2-3 و همچنین Dracula Orgin
    تمام این بازی هایی که گفتم رو تموم کردم(عاشق سبک ادونچر هستم شدید) ولی Still Life یک چیزی بی نظیر و تکرار نشدنی بود من نسخه ی دوی این بازی رو هم تموم کردم ولی نسخه ی یک یک چیزی فوق العاده بود نسخه ی 3 تا جایی که من اطلاع دارم نیست از این بازی!!!!!!!!!!!
    با اینکه بازیش قدیمیه و گرافیک چندان قوی نداره همونطور از سیستم مورد نیازش مشخصه ولی اینجانب هنوز بازی ای انجام ندادم که برام اینقدر دلچسب و فوق العاده باشه،شما تو این بازی نقش یک پلیس زن رو ایفا می کنید که باید جلوی قتل های زنجیره ای رو بگیرید،داستان بازی بی نهایت زیبا و واقعیه،کاش میشد یه بار دیگه بازیشو تموم کنم.......
    یه مقدار از XP Mode مایکروسافت توضیح میدید و نحوه ی انجامش؟
    سلام دوست عزیز
    لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر از Xp Mode به این صفحه مراجعه کنید و پستهای جناب اوپرای عزیز و بنده رو مشاهده بفرمایید .

ایکسپی مُد مایکروسافت میاد روی سیستم عامل شما مثلا اگه 7 دارید حالا 32 یا 64 فرقی نمیکنه، یه ماشین مجازی بسیار کم حجم و خود ایکسپی مُد رو که همون ویندوز ایکسپی با تمامی امکانات اون رو برای شما محیا میکنه و میتونید در 7 ایکسپی هم داشته باشید.(اگر تا حالا از مایشنهای مجازی استفاده کردید برای شما ملموس تر خواهد بود)
    منتهی به قول دوستان، ماشین مجازی هایی مثل Virtual Box و VM-Ware برای اینکار ها بهتر هستند.ولی من خودم به شخصه مشکلی در ایکسپی مُد و نصب برنامه ها و یا اجرای اونها ندیدم اگرچه در صفحه ی مربوط به دانلودش فکر میکنم توضیحاتی درمورد نحوه ی نصب برنامه ها و ساپورت کردن برخی برنامه ها توضیح داده بود گمونم.

در مورد نسخه ی 3 هم بله دوست عزیز شما درست میفرمایید .بنده اسکرین شات و کاوری دیده بودم ازش و خود نام بازی رو هم 3 نسخه ی 3 گذاشته بودند ولی از این اشتباهات پیش میاد معمولا! تا حالا خیلی بازیارو اینطور الکی معرفی کردند توی یعضی سایتها و یا کاربران.بله نسخه ی 3 وجود ندارد. بعد از کمی جستجو متوجه شدم که همچین نسخه ای موجود نمیباشد و خبر کذب بوده! عکسها مال نسخه ی 2 بودند!
    ویرایش توسط Apollo11 : 09-11-2012 در ساعت 11:23
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •