صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 22

موضوع: مشکل در اجرای GTA San Andreas

1. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در اجرای GTA San Andreas

با سلام خدمت دوستان،من قبلا ویندوز تو ویندوز سون GTA SA رو استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا توی ویندوز سون توی بازی به خصوص وقتی با یک ماشین با سرعت حرکت می کنی همه چیز غیب میشه(عکس هم گذاشتم)،باید خارج بشم دوباره وارد بشم که البته بازم با کمی بازی کردن دوباره همونطوری میشه،ویندوزم سونه قبلا هم داشتم،رم 4 و گرافیک 1،بازهم میگم با همین ویندوز سون قبلا هم GTA SA بازی می کردم هیچ مشکلی نداشت الان اینطوری شده،ممنون میشم راهنمایی کنید
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزيز دسته اي كه انتخب كرديد و مشكلاتان گفتيد مناسب نيست ش
    شما بايد كارت گرافيك خود را نصب كنيد + دايريكس

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

برادر،مطمئن باش ایراد بین این سه تا که میگم بیشتر از این نمی تونه باشه:
    1)یا کارت گرافیکت رو اشتباهی نصب کردی(که مال خودم هم شده بود هیچ اشکالی نداشت وقت تو بازی ها ناقص نشون میداد)
    2)یا کارت گرافیکت رو خاک پوشونده که باید کیست رو بازی کنی بعد فوت کن بزار سر جاش
    3)یا می مونه خود نوار بازی

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    با سلام خدمت دوستان،من قبلا ویندوز تو ویندوز سون GTA SA رو استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا توی ویندوز سون توی بازی به خصوص وقتی با یک ماشین با سرعت حرکت می کنی همه چیز غیب میشه(عکس هم گذاشتم)،باید خارج بشم دوباره وارد بشم که البته بازم با کمی بازی کردن دوباره همونطوری میشه،ویندوزم سونه قبلا هم داشتم،رم 4 و گرافیک 1،بازهم میگم با همین ویندوز سون قبلا هم GTA SA بازی می کردم هیچ مشکلی نداشت الان اینطوری شده،ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.
    دوست عزیز دلیلش میتونه چیزای زیاد و متفاوتی باشه.

قبل از اینکه شکمون ببره به ایرادات سخت افزاری شما چک کنید ببینید :

1-چه برنامه هایی از آخرین باری که این بازی خوب جواب داده روی سیستم، نصب کردید و یا پاک کردید ؟

2-نسخه های درایور گرافیک و دایرکت اکس و اوپن جی ال و .. رو احیانا بعد از آخرین بار که خوب جواب داده بوده عوض کردید؟

3- نسخه ی آخر درایور گرافیکتون رو چک کردید ببینید چیه ؟ و اینکه آیا با بعضی بازیها مشکلی نداره؟

4-سیستمتون ویروسی نیست مطمعن هستید؟

5- نسخه ی درایور گرافیکتون رو در حال حاضر که نصب هست برای ما معرفی کنید و همچنین خود مدل کارت گرافیکتون رو.

==============================

حالا سخت افزاری :

1-اگر با اسمبل کردن و سخت افزار کامپیوتر آشنایی دارید! ، چک کنید ببینید کات گرافیک داغی و یا گرمی بیش از حد نداره؟

2-اگر سیستمتون رو خیلی وقته که گرد و غبار زدائی نکردید پیشنهاد میکنم این کار رو حتما انجام بدید!و کارت گرافیک رو پیچشو باز کنید و درش بیارید و پینهای زیرشو با یه برس نرم و یا ایر بلوُوِر (دستگاه تمیز کننده ی مخصوص قطعات الکترونیکی از گرد و خاک و ..) و یا یک تکه پنبه به آرامی تمیز کنید + خود سوکت PCI کارت گرافیکتون (همون شیاری که کارت توش جا میفته)

3- با برنامه هایی مثل CPU-ID HWMonitor دمای تمامی قطعات سیستمیتون رو چک کنید و ببینید دمای غیر عادی و بالایی در یکی از قطعات خصوصا CPU و VGA مشاهده میشه با نه.

به ما اطلاع دهید تا راهنمایی کنیم..
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

من الان نگاه گرافیک بازی میکنم فکر میکنم این بازی رو چجوری بازی میکردم
    و مشکل این هست که شما حالت سازگاری با ویندوز 7 رو انتخاب نکردی اگر موارد بالا همگی ok هست
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehran34
    و مشکل این هست که شما حالت سازگاری با ویندوز 7 رو انتخاب نکردی اگر موارد بالا همگی ok هست

دوست عزیز بیشتر توضیح بدید من که منظور شما رو متوجه نشدم!
    ایشون گفتند که قبلا روی همین ویندوز و همین سیستم این بازی رو بدون مشکل بازی کرده!

حالا شما هم میشه بفرمایید منظورت از انتخاب نکردن حالت سازگاری با ویندوز 7 چی هست؟؟
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

احتمال بسیار زیدمشکل از کرک است ، چون اگر دایرکت ایکس و یا دراور نصب نباشد بازی اصلا اجرا نمیشود ، شما این بازی رو با همین کرک در سیستم های دیگر تست کرده اید و مشکلی نداشت ؟در صورتی که مشکل داست بالایه 85% به خاطر کرکه !!
    ویرایش توسط The king : 04-10-2012 در ساعت 23:48
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    احتمال بسیار زیدمشکل از کرک است ، چون اگر دایرکت ایکس و یا دراور نصب نباشد بازی اصلا اجرا نمیشود ، شما این بازی رو با همین کرک در سیستم های دیگر تست کرده اید و مشکلی نداشت ؟در صورتی که مشکل داست بالایه 85% به خاطر کرکه !!
    The king عزیز بنده منظورم با ورژن دایرکت اکس و درایور هست.این نکته بسیار اهمیت داره! در اکثر بازیها اگه بازی دچار مشکل بود مخصوصا مشکلاتی از این قبیل که بازی اجرا شد ولی باگ داشت و یا نقص گرافیکی و پرش تصویر و کندی و امثال اینها داشت با نصب نسخه ی درایور مورد نیاز بازی و دایرکت اکس مشکل حل میشه..
    حرف شمام درسته خود کرک در درست اجرا شدن بازی نقش مهمی داره ولی این ایراد به نظرم همون مسائلیست که بهشون اشاره کردم.چون زیاد باهاش دست و پنجه نرم کردم تا حالا.روی سیستمهایی که خودم داشتم تا حالا نه ، ولی برای دیگران و بعضا خیلی انگشت شمار برای خودم مشکلی پیش اومده مثل اینها..
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    the king عزیز بنده منظورم با ورژن دایرکت اکس و درایور هست.این نکته بسیار اهمیت داره! در اکثر بازیها اگه بازی دچار مشکل بود مخصوصا مشکلاتی از این قبیل که بازی اجرا شد ولی باگ داشت و یا نقص گرافیکی و پرش تصویر و کندی و امثال اینها داشت با نصب نسخه ی درایور مورد نیاز بازی و دایرکت اکس مشکل حل میشه..
    حرف شمام درسته خود کرک در درست اجرا شدن بازی نقش مهمی داره ولی این ایراد به نظرم همون مسائلیست که بهشون اشاره کردم.چون زیاد باهاش دست و پنجه نرم کردم تا حالا.روی سیستمهایی که خودم داشتم تا حالا نه ، ولی برای دیگران و بعضا خیلی انگشت شمار برای خودم مشکلی پیش اومده مثل اینها..
    اگه روی سیستمی دایرکت ایکس و یا اینجور چیزها نباشه اصلا بازی اجرا نمیشه ، چه برسه اشکال پیدا کنه !

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    اگه روی سیستمی دایرکت ایکس و یا اینجور چیزها نباشه اصلا بازی اجرا نمیشه ، چه برسه اشکال پیدا کنه !
    عزیزم میگم میدونم بنده دارم میگم ((نسخه)) منظورم هست! نسخه ی دایرکت اکس و درایور شرطه!!! اگه اصلا نصب نباشند که کلا هیچی !هیچی اجرا نمیشه و ویندوز اصلا مختل میشه و کارکرد درستی نداره.ببینید مثالی میزنم شما روی سیستمت فرضا (قدیم رو در نظر میگیریم مثلا!)دایرکت اکس 8 نصب بوده درسته؟حالا فرض کنید بازیی اومده که نیاز داره با دایرکت اکس 9 و یا مثلا 9.0c اجرا بشه و بدون اون اصلا یا اجرا نمیشه یا نقص داره.خب تا اون نسخه ی مورد نظرش رو نصب نکنیم که هیچی دیگه فایده نداره!
    حالا منظور بنده در مورد این دوستمون هم همین بود میگم شاید یکی از مواردی رو که رعایت نشده و یا فراموش کردن این مورد باشه.
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •