صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 از مجموع 22

موضوع: مشکل در اجرای GTA San Andreas

1. نمایش اطلاعات

با عرض سلام من gta san andrias 2016 بازی میکنم که اول با ارور msvcr100.dll مواجه شدم (البته بعد از زدن ok میرفت تو بازی و مشکلی نداشت) رفتم تو اینترنت msvcr100.dll را اپدیت کردم الان با ارور gta_sa.exe has stopped working مواجه میشم

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisavari35
    با عرض سلام من gta san andrias 2016 بازی میکنم که اول با ارور msvcr100.dll مواجه شدم (البته بعد از زدن ok میرفت تو بازی و مشکلی نداشت) رفتم تو اینترنت msvcr100.dll را اپدیت کردم الان با ارور gta_sa.exe has stopped working مواجه میشم
    درود

اول که کار بسیار اشتباهی کردید فایل msvcr100.dll رو به صورت جدا دانلود و داخل پوشه کپی کردید این فایل ها بعد اجرا برنامه مورد نظر وارد فایل های ریجستری بازی میشه که در بعضی زمان ها با پاک کردن بازی هم ازبین نمیره , این ارور برای نصب نبودن نسخه Microsoft Visual هستش تمام نسخه ها که البته در مورد بازی شما معمولا نسخه های قدیمی رو باید داشته باشید .

این ارور بیشتر مواقع در ویندوز های 64 بیت پیش میاد که میخوان بازی هایی که بر روی ویندوز های 32 هم پشتیبانی میشه رو اجرا کنن

موفق باشید

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •