صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 22

موضوع: مشکل در اجرای GTA San Andreas

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    عزیزم میگم میدونم بنده دارم میگم ((نسخه)) منظورم هست! نسخه ی دایرکت اکس و درایور شرطه!!! اگه اصلا نصب نباشند که کلا هیچی !هیچی اجرا نمیشه و ویندوز اصلا مختل میشه و کارکرد درستی نداره.ببینید مثالی میزنم شما روی سیستمت فرضا (قدیم رو در نظر میگیریم مثلا!)دایرکت اکس 8 نصب بوده درسته؟حالا فرض کنید بازیی اومده که نیاز داره با دایرکت اکس 9 و یا مثلا 9.0c اجرا بشه و بدون اون اصلا یا اجرا نمیشه یا نقص داره.خب تا اون نسخه ی مورد نظرش رو نصب نکنیم که هیچی دیگه فایده نداره!
    حالا منظور بنده در مورد این دوستمون هم همین بود میگم شاید یکی از مواردی رو که رعایت نشده و یا فراموش کردن این مورد باشه.
    آقا شرمنده ، الان گرفتم چی میگید ، بنده هم میخواستم به ورژن اشاره کنم ! چون ورژن خیلی شرطه .

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

گزینه سازگاری روی بازی راست کلیلک کنید گزینه properties و سپس شما میتوانید از گزینه سازگاری با ویندوز های دیگر تیکس رو بزنید و فعال کنید و روی ویندوز xp قرار دهید
    موفق باشید
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آخرین ورژن دایرکت اکسم اینه:DirectX 9.29.1974 - June 2010 - April 2011
    نمی دونم آخرین ورژن دایرکت اکس چنده فعلا
    آخرین ورژن کارت گرافیکمم اینه:NVIDIA Driver v.296.10
    (البته آخرین نسخه رو از سافت گذر گرفتم می خوام دانلود کنم)
    از نظر تمیزی و گرما هم هیچ مشکلی نداره مطمئنم ویروسی هم نیست
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    آخرین ورژن دایرکت اکسم اینه:directx 9.29.1974 - june 2010 - april 2011
    نمی دونم آخرین ورژن دایرکت اکس چنده فعلا
    آخرین ورژن کارت گرافیکمم اینه:nvidia driver v.296.10
    (البته آخرین نسخه رو از سافت گذر گرفتم می خوام دانلود کنم)
    از نظر تمیزی و گرما هم هیچ مشکلی نداره مطمئنم ویروسی هم نیست
    دوست عزیز

با توجه به این که در این بازی امکان نگه داری سیو بازی وجود دارد توصیه می کنم یک بار بازی رو به صورت کامل از سیستم حذف کرده و دوباره اقدام به نصب آن نمایید.

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این کارم کردم حتی یک نسخه ی اصلی(زبان اصلی) هم دانلود کردم ولی باز هم همونطوره
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان الان نرم افزار CPUID HWMonitorPro
    رو دانلود کردم وقتی تو بازی میرم دمای کارت گرافیک میره بالا
    ولی چرا فقط روی GTA SA تاثیر میذاه؟ من بازی Sleeping Dogs رو که خیلی از این سنگینتره بدون مشکل و با گرافیک بالا اجرا می کنم!!!!!!!!!
    لطفا دمای طبیعیه اجزای سیتم رو هم بهم بگید ممنون میشم
    اینم عکس از نرم افزار CPUID HWMonitorPro
    http://up.vatandownload.com/images2/...wt757ci5r1.jpg
    نمایش امضاء

12. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان الان نرم افزار CPUID HWMonitorPro
    رو دانلود کردم وقتی تو بازی میرم دمای کارت گرافیک میره بالا
    ولی چرا فقط روی GTA SA تاثیر میذاه؟ من بازی Sleeping Dogs رو که خیلی از این سنگینتره بدون مشکل و با گرافیک بالا اجرا می کنم!!!!!!!!!
    لطفا دمای طبیعیه اجزای سیتم رو هم بهم بگید ممنون میشم
    اینم عکس از نرم افزار CPUID HWMonitorPro
    http://up.vatandownload.com/images2/...wt757ci5r1.jpg
    سلام دوست عزیز. نه نه عزیزم هیچ مشکلی ندارید شما بابت حرارت! ببینید شما اون گزینه رو اشتباهی گرفتید با دمای CPU . بنده عکس خود شما رو الان توش مشخص کردم که CPU کدام هست و گرافیک کدام .

ملاحظه کنید :

و در ضمن دوست عزیز لطفا جهت رعایت کردن قوانین انجمن بیشتر دقت بفرمایید و برای نشان دادن لینک از همین شکلی که میبینید استفاده کردم استفاده کنید و برای دانلود نیز از شکل دانلود.با تشکر از شما.

و اما در مورد مبحث گرما ، کاملا عزیز طبیعیست که وقتی بازی و برنامه ی سنگینی اجرا کنید دمای cpu و به طبع گرافیک بره بالا نگران نباشید ولی مراقب باشید و همیشه با همچین برنامه ها چک کنید قطعاتتون رو. در مورد گزینه ی صحیح نشان دادن درجه ی گرما هم که به شما در عکس توضیح داده ام.اون 2 تا فلش کوچک که کشیدم تازه ماکزیمُم درجه حرارت هست و شما میتونید مدیوم(نرمال) و مینیمُم (کمترین) رو هم ملاحظه کنید در عکس.اونی که شما انتخاب کردی تو عکس درجه ی محیط مین بورد و داخل کیس هست.(اینترفیس)
    تصاویر پیوست شده
    • temp.jpg (415.4 کیلو بایت, 8 نمایش)
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این کارم کردم حتی یک نسخه ی اصلی(زبان اصلی) هم دانلود کردم ولی باز هم همونطوره
    دوست عزیز

در صورتی که با تعویض ویندوز مشکلی ندارید ویندوز خود را هم عوض کنید و سعی کنید از ویندوز های اورجینال استفاده کنید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک و نرم افزار های کمکی رو هم نصب کنید.

از نصب نرم افزار هایی که احتمالا با ویندوز سازگار نیستند و قدیمی هستند خودداری کنید.

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

وجود ویندوز اورجینال غیر از دانلود آپدیت هایی که واسه برنامه های مکمل (Runtime) انجام میده خاصیت خاص و مهمی نداره چون میشه این برنامه ها رو هم دانلود کرد و اورجینال بودن ربطی به بهتر اجرا شدن نرم افزارها و بازی ها نداره! و با یک Patch به راحتی کرک میشه و مشکلی نداره! شما همین که آنتی ویروس، درایور مادربرد و درایور گرافیک رو آپدیت نگه دارید کفایت میکنه و مشکلی پیش نمیاد! درسته که آپدیت شدن ویندوز اورجینال یه سری امکانات میده اما اکثراً Optional هستن و لزومی نداره آدم بخواد وسواس بیخودی روی اورجینال بودن ویندوز به خرج بده! کسی ویندوز اورجینال نیاز داره که تمامی نرم افزارها رو اورجینال تهیه کنه! پس به درد ایرانی جماعت نمیخوره!
    در مورد این بازی هم بگم که این بازی کلاً گرافیک پایینی داره اما شما ویندوز رو عوض کن و درایورها رو "حتماً" نصب کن!
    درست نگه داشتن و مراقبت و نظم در ویندوز مهم ترین اصله! و هیچ ربطی هم به اورجینال بودن و نبودنش نداره! کسی که نظم داشته باشه توی امور ویندوز هرگز مشکل زیادی براش پیش نمیاد!

17. نمایش تشکر

18. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    وجود ویندوز اورجینال غیر از دانلود آپدیت هایی که واسه برنامه های مکمل (runtime) انجام میده خاصیت خاص و مهمی نداره چون میشه این برنامه ها رو هم دانلود کرد و اورجینال بودن ربطی به بهتر اجرا شدن نرم افزارها و بازی ها نداره! و با یک patch به راحتی کرک میشه و مشکلی نداره! شما همین که آنتی ویروس، درایور مادربرد و درایور گرافیک رو آپدیت نگه دارید کفایت میکنه و مشکلی پیش نمیاد! درسته که آپدیت شدن ویندوز اورجینال یه سری امکانات میده اما اکثراً optional هستن و لزومی نداره آدم بخواد وسواس بیخودی روی اورجینال بودن ویندوز به خرج بده! کسی ویندوز اورجینال نیاز داره که تمامی نرم افزارها رو اورجینال تهیه کنه! پس به درد ایرانی جماعت نمیخوره!
    در مورد این بازی هم بگم که این بازی کلاً گرافیک پایینی داره اما شما ویندوز رو عوض کن و درایورها رو "حتماً" نصب کن!
    درست نگه داشتن و مراقبت و نظم در ویندوز مهم ترین اصله! و هیچ ربطی هم به اورجینال بودن و نبودنش نداره! کسی که نظم داشته باشه توی امور ویندوز هرگز مشکل زیادی براش پیش نمیاد!

دوست عزیز

منظور اینجانب ویندوز اورجینال نوع دوم می باشد.

منظورم این بود که از ویندوز های آپدیت شده که به همراه نرم افزارهای از قبل نصب شده در بازار و در اینترنت ارایه می شود استفاده نکنند چرا که گاها این دستکاری ها خود عامل ناپایداری ویندوز و به وجود آمدن مشکلات مربوطه می شود.

در کل منظور اینجانب از اورجینال به عنوان نمونه نسخه هایی است که سافت گذر به عنوان نسخه اورجینال برای دانلود قرار داده است وگرنه یک گیم آن قدر ارزش ندارد که برای بازی کردن آن 300 دلار برای خرید ویندوز اورجینال اصل مایکروسافت پرداخت شود چرا که در عمل نسخه کرک شده با نسخه پولی اورجینال تفاوت آن چنانی ندارند.
    ویرایش توسط opera : 06-10-2012 در ساعت 05:38

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •