نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در رابطه با این نقد :

رأی دهندگان
15. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خوب

14 93.33%
  • متوسط

1 6.67%
  • ضعیف

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: زمانی که شیطان میگرید/نقد و بررسی بازی Devil May Cry

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض زمانی که شیطان میگرید/نقد و بررسی بازی Devil May Cry

_-DmC-Devil-May-Cry-PC-_.jpg

نام بازی :
    DmC: Devil May Cry

سازنده :
    Ninja Theory

ناشر :
    Capcom

پلتفرم ها :
    pc .PlayStation 3 . Xbox 360

سبک :
    Hack and slash

"داستان "

این بار Ninja Theory ما را به گذشته ها و جوانی دانته و زمانی که او در شهری با نام LIMBO زندگی می کند برده است.

ظاهر زیبای این شهر ، ولی در باطن شیطانی که توسط شیطان قدرتمندی با نام Mundus ایجاد شده از دانته فرد بی خیالی ساخته به گونه ای که وی اغلب روزهای خود را به بطالت می گذراند. تا این که روزی دختری با نام kat به دیدار دانته آمده و او را از خطر حمله شیاطین آگاه می سازد.

دانته سپس می فهمد که kat برای فردی با نام vergil یعنی برادر گم شده دانته کار می کند. vergil از دانته تقاضای پیوست به گروه The Order برای نابودی Mundus می کند که در
    ابتدا چندان این پیشنهاد مورد استقبال دانته واقع نمی شود .البته به علت حوادثی که در دوران کودکی برای دانته اتفاق افتاده او خاطره ی چندانی از کودکی خود و vergil ندارد به همین علت vergil به او کمک می کند تا حافظه اش را بازیابد .

در این بین دانته می فهمد که پدر و مادر او توسط Mundus کشته شده اند و حال وی هدف انتقام گیری را در سر می پروراند. روایت داستان سرایی و وقایع DmC: Devil May Cry به مانند گذشته ساده و البته جذاب روایت می شود و با این که چندان با سورپرایز بزرگی مواجه نخواهید شد و اغلب قسمت های بازی هم قابل حدس می باشد ولی در کل شما راضی نگه خواهد داشت. البته پایان بازی می توانست خیلی بهتر از این باشد به گونه ای که انگار نصفه کاره رها مانده است.

" گیم پلی"

درواقع میتوان گفت که بهترین بخش بازی که میتواند شما را درجای خود میخکوب کنید بدون شک بخش گیم پلی خواهد بود .دراین بخش شاهد سلاح های بسیار متنوع و همچنین تکنیک های بی نظیر و " خشن " خواهیم بود .

به عنوان مثال میتوانید ضربتات ترکیبی بسیار سهمگینی به دشمنتان وارد کنید و آن را با شمشیر به هوا پرتاب کنید و درهوا آن را به دو نیم تقسیم کنید و یا دشمنانتان را درفاصله دور با استفاده از قلاب بگیرید و ان را به سمت خودتان بکشید و آن را با ضربات شمشیر نابود کنید !

تنوع سلاح به قدری بالاست که متاسفانه نمیتوانید از تمامی سلاح ها در مبارزات استفاده کنید . دربازی شما با بخش Upgrade مواجه هستید که در آن قسمت میتوانید قابلیت هایتان را افزایش و یا اضافه کنید. در این قسمت نحوه استفاده از قابلیت ها و همچنین چگونگی پیاده سازی آن را بر روی دشمن یاد بگیرید. با استفاده از Upgrade کردن قابلیت ها میتوانید ضربات سهمگین تر و کشنده تری به دشمنانتان وارد کنید که نتیجه آن کشته شدن شمار بیشتری در زمان کمتری است .

بعد از پایان هر مرحله نیز می توانید عملکرد خود را در رده بندی های جهانی ثبت کنید .به گونه ای که با درجه هایی مثل A . S . و یا غیره می توانید بفهمید که آیا یک گیمر تازه کار هستید و یا در مبارزات چند پیراهن بیشتر از بقیه پاره کرده اید. البته متاستفانه دوربین بازی همچنان به مانند گذشته ایرادات خاص خود را در بخش های پلتفرمینگ و مبارزه دارد به گونه ای که در بعضی مواقع پیش می آید که دشمنی بر روی صفحه نمایش نیست ولی از ناکجا آباد به شما ضربه می زند ! شاید این مشکل خیلی برای درجه سختی های متوسط و یا حتی سخت چندان ایرادی نداشته باشد ولی مطمینا با انتخاب درجه سختی dunte must die که با یک ضربه خواهید مرد متوجه عمق این مشکل خواهید شد.

DmC از لحاظ هسته اصلی گیم پلی تغییر خاصی نسبت به گذشته نداشته و شما را راضی نگه خواهد داشت . به مانند گذشته بیست مرحله در بازی وجود دارد که به غیر دو سه مرحله که چندان سطح طراحی جالبی ندارند ، در بقیه مراحل بازی به خوبی انتظارات شما را برآورده خواهد کرد. متاستفانه این بار تعداد باس های بازی در این بیست مرحله فقط شش عدد می باشد و این برای سری DmC که همیشه به دلیل باس های متنوع و البته زیاد معروف بوده افت به حساب می آید.

البته باید گفت که درکنار افت تعداد باس ها ُروش و شیوه کشتن آن ها متفاوت است و مانند سری های گذشته تنها درگیری ساده نیست و باید درآن از استراتژی های متفاوت استفاده کنید به عنوان مثال در هنگام درگیری بایکی از باس ها ُ میبایست سپر آن را غیر فعال و سپس اقدام به حمله و کشتن کنید.

درمجموع میتوان نتیجه گرفت که گیم پلی بازی برای عنوانی در سبک HACK AND SLASH هیجان بسیار خوبی را دارا می باشد.

" گرافیک "

بازی توسط موتور Unreal Engine 3 ساخته شده که میتوان گفت این بازی ُ درمیان دیگر عناوین ساخته شده توسط این موتور از گرافیک بیشتری برخوردار استُ البته گرافیک بازی چندان چشم گیر نیست ولی سطح کیفی نسبتا مناسبی دارد.

البته باید به نقاط مثب گرافک هم اشاره کرد به عنوان مثال جزییات صورت ها و انیمیشن اغلب شخصیت های بازی و به خصوص دانته و ورجیل که به خوبی کار شده و همچنین حرکات دانته که در سطح قابل قبولی می باشد .
    البته طراحی اجسام معلق و محیط های تخریب شده و معلق در هوا بسیار عالی کار شده و شما زمانی که باید با سلاح خود مکانی را باز کنید به خوبی ان مکان تخریب میشود.
    تنوع درظاهر و طراحی دشمنان هم از دیگر نکات مثبت گرافیک بازی است.

"موسیقی و صداگذاری"

موسیقی و صداگذاری بازی درسطح مناسبی قرار دارد. با این که در این نسخه دیگر خبری از Rueben Langdon صداگذار دانته در نسخه های قبلی نیست ، ولی Tim Phillips صداگذار جدید دانته توانسته وظیفه خود را به نحو احسن انجام بدهد و تیکه پرانی هایی و رجزخوانی هایی که دانته ببرای دشمنان خود می کند با این که در مقایسه با نسخه های قبل واقعا کم می باشد اما همچنان بسیار جذاب و بامزه کار شده است و بعد دانته هم می توان به صدای ورجیل اشاره کرد که صدای با جذابیت جالبی دارد. صدای راه رفتن بر روی زمین ، سبزه ها و فلزات نیز کاملا به مانند واقعیت است.

موسیقی های بازی هم اغلب از سبک راک و با هیجان بسیار بالا هستند و جالب اینجاست که که هر چقدر شدت و ضربات دانته در مبارزات بیشتر شود . صدای این موسیقی ها زیاد تر و هیجانی تر خواهد شد.

درمجموع میتوان گفت که صدا گذاری حرفی برای گفتن نگذاشته و به خوبی کارشده است.

" نتیجه گیری "

میتوان گفت که در بین این چند بازی اخیر که توسط Capcom منتشر شده ُ DMC توانسته نظر بسیاری را بر خلاف بازی Resident Evil 6 از تمامی لحاظ با گرافیک و گیم پلی خوب و همچنین داستان پردازی مناسب جلب کند.

البته انتظارات از این بازی تاحدودی براورده شده ولی با این حال نظر بسیاری از منتقدان به این بازی مثبت است که درپی این موفقیت Capcom باید به فکر عرضه نسخه بعدی این بازی باشد.

نویسنده : علیرضا آزادی ( The king )
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 12-05-2013 در ساعت 13:14
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من نسخه قبلی این بازی بازی کردم از لحاظ کیفیت بازی مناسب و بازی قشنگی بود حال می کردم بازی می کردم اما این نسخه هنوز بازی نکردم بگم این بازی کسی که بازی کرده بگه چه جوری است

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    من نسخه قبلی این بازی بازی کردم از لحاظ کیفیت بازی مناسب و بازی قشنگی بود حال می کردم بازی می کردم اما این نسخه هنوز بازی نکردم بگم این بازی کسی که بازی کرده بگه چه جوری است
    تو نقد توضیح دادم ، ولی باید بگم که گیم پلی بازی خیلی خوبه ، تکنیک های بی نظیر و تیکه پرونی های دانته واقعا بی نظیره ، شما یک دور نقد رو بخونید کاملا دستتون میاد چجور بازی هست ، درکل من توصیه میکنم که بازیش کنید.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلامبا اینکه تخصص زیادی در مبحث گیم ها ندارم... ولی یک نقد خوب و جامع می تواند کاربر را مشتاق کند که حتی برای یک بار هم که شده و یا حتی برای گذر از چند مرحله و آشنایی با گیم پلی بازی، آن را انجام دهد.خوشبختانه نقد به صورت کلی نوشته شده و با یک بار مطالعه آن می توان دور نمایی در ذهن بوجود آورد که این دور نما باعث می شود که کاربر نسبت به انجام بازی علاقه پیدا کند. البته هیچگاه نباید اهمیت اسکرین شات ها مناسب و مختلف بازی را برای جذب کاربر، کم جلوه داد.به نظر بنده بهتر بود اسکرین شات های بیشتری از بازی ارائه شود، از محیط های مختلف، حمله ها، آیتم ها، و دیگر مواردی که در یک بازی کامپیوتری مهم می باشد.همچنین گریز زدن به این متن "میتوان گفت که در بین این چند بازی اخیر که توسط Capcom منتشر شده ُ DMC توانسته نظر بسیاری را بر خلاف بازی Resident Evil 6 از تمامی لحاظ با گرافیک و گیم پلی خوب و همچنین داستان پردازی مناسب جلب کند." و ذکر نام Resident Evil 6 می تواند شوق بیشتری برای گیمرها و کاربرها نسبت به انجام این بازی القاء کندانشاالله نقدهای دیگر اقای "آزادی" نیز مورد بحث و بررسی قرار می گیردکاربران نیز نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این بازی و نقد ایشان بیان کنند تا تاپیک پربارتر شودموفق باشید

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نقد بسیار جالب و کاملی بود.ان شا الله از این پس با نقدهای بیشتری از شما روبرو شویم.

با تشکر

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه الحق و الانصاف نظر سنجی خوبی بود. و بنده از این بازی خوشم حقیقتش نمیومد ولی با این اوصاف میشه گفت ترغیب شدم برای بازی کردنش.. نمیدونم چرا زیاد از موتور آنریِل انجن خوشم نمیاد خیلی یه جورایی بیروحو ضعیفه کیفیتش بازیایی که با این موتور ساخته میشه.
    تا وقتی فراست بایت و کرای انجن هست این موتور و امثالهم باید برن لنگ بندازن..
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    نه الحق و الانصاف نظر سنجی خوبی بود. و بنده از این بازی خوشم حقیقتش نمیومد ولی با این اوصاف میشه گفت ترغیب شدم برای بازی کردنش.. نمیدونم چرا زیاد از موتور آنریِل انجن خوشم نمیاد خیلی یه جورایی بیروحو ضعیفه کیفیتش بازیایی که با این موتور ساخته میشه.
    تا وقتی فراست بایت و کرای انجن هست این موتور و امثالهم باید برن لنگ بندازن..
    ممننون البته آنریل 3 واسه دوران اصحاب کهفه !! ولی با این حال خوبه ! معمولا گرافیک های هنری خوبی تو بازی هایی که با این انجین ساخته میشه دیده میشه البته این بازی در بین بازی های دیگه ای که ساخته شدند گرافیک بیشتر داره که به طور محسوسی دیده میشه !

این بازی رو به خاطر گیم \لیش هم شده یک بار بازی کنید ُ پشیمون نمیشید !

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    ممننون البته آنریل 3 واسه دوران اصحاب کهفه !! ولی با این حال خوبه ! معمولا گرافیک های هنری خوبی تو بازی هایی که با این انجین ساخته میشه دیده میشه البته این بازی در بین بازی های دیگه ای که ساخته شدند گرافیک بیشتر داره که به طور محسوسی دیده میشه !

این بازی رو به خاطر گیم \لیش هم شده یک بار بازی کنید ُ پشیمون نمیشید !
    آره عزیز میدونم معلومه ازش اتفاقا از اون موقعی که اومده بود عکساش و توضیحاتشو و تریلری که دیدم ازش متوجه شدم که یه بازی در حد Darksiders هست سبکشو مابقی موارد.. حتی با گرافیک بهتر و جلوه های بصری و شخصیتهای جالبتر که مور مورم کرد کمی تا اکتیو بشم و ببینم چطوریه..
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

البته من باید این نکته رو اضافه کنم که این انجین ُ انجین ضعیفی نست ُ و عناوین معروفی با این انجین ساخته شده ایند :

Army of Two

Borderlands 2

Mass Effect

Batman

در بین بازی های معرفی شده بتمن گرافیک خیره کنده ای داشت که نشون میده این انجین با اینکه قدیمی هست قدرت بسیار زیادی داره !
    و البته باید اضافه کنم که آخرین ورژن این انجن ُ (ورژن 4 )بسیار قدرتمند است و باید اشاره کنم که بنا به گفته موسس شرکت کرایتک که به انجین خود درواقع کرنجین 3 تعصب دارد
    کرنجین 3 به اندازه آنریل انجین 4 قدرت دارد که نشون دهنده این است که آنریل انجین 4 بسیار بسیار قدرتمند است !

نمونه ای گرافیک خیره کننده آنریل انجین 4 :

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

هی وای ی ی ه من! من عاشق این گرافیکام اگه اینجوری بشن چی میشن! به به! ولی آی سیستمم میخوان ها! میخواستم اینو بگم عزیز این آنریل انجن کلا انگار خلق شده برای بازیای با ژانر اینطوری اسطوره ای و باستانی و زمانهای قدیم..
    تا یاد دارم بیشتر باهاش از اینجور بازیها و سیکهای اسطوره ای ساخته شده! ولی یه چیزی! من اصلا نمدونستم که مَس اِفِکت 3 با آنریل انجن ساخته شده! با اینکه هنوز بازیش نکردم ولی میدونم چه چیز خفنیه!
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •