من crysis1+2 و nfs carboon و hot pro suit و سه سری اول pop و سایبریا و یادگار.بقیه بازی ها به نظر من از این ها پایین ترن.
دوستان عزیز
اینجانب زیاد بازی نمی کنم اما معمولا بازی هایی رو هم که انجام می دم تا پایان آن را بازی می کنم.
از بهترین بازی های به نظر اینجانب need for speed carbon و need for speed most wanted بودند که اینجانب هر دو بازی رو تا آخر انجام دادم.
از دیگر بازی هایی که تا آخر بازی کردم بازی Plants Vs Zombies و Angry Birds Rio بودند.
بقیه بازی ها رو یا انجام ندادم و یا خیلی زود از روی سیستم پاک شان کرده ام.
البته بعضی از بازی ها رو هم انجام دادم و حتی تا پایان رفته ام اما چون بازی های معروف و خوبی نیستند و یا اسامی آن ها رو به یاد ندارم از ذکر آن ها خودداری می کنم.
دوستان اگه اهل بازی جاسوسی هستید من سری بازی های Splinter Cell رو پیشنهاد میکنم! واقعاً این سری بازی شاهکاره! شما در این سری بازی ها مراحلی دارید که حتی یک نفر رو هم نباید بکشید، مراحلی وجود دارند که باید جسد رو همیشه در تاریکی پنهان کنید وگرنه ممکنه حتی کلی توی مرحله پیش رفته باشید اما به خاطر اینکه کسی جسدی که مخفی نکردین رو دیده آژیر به صدا در میاد و میبازید! واقعاً سری بازی های Splinter Cell اعتیاد آورن! خصوصاً که در نسخه ی Splinter Cell - Conviction اصن ترکونده از لحاظ گرافیک و صحنه های جالبش!
بوک مارک ها