صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 209

موضوع: محبوب ترین بازی ها از دیدگاه شما

1. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    من dmc 4 رو بازی کردم زیادی فانتزی بود!
    کلاً resident evil یه چیز دیگه ست! بهترینشم به نظرم resident evil 4 یا همون biohazard 4 بود. پنجمیش رو حال نکردم. منتظر سری جدیدش هستیم که میترکونه احتمالاً!
    رزیدنت از 4 به بعد دیگه جز بازی حساب نمی شه

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammadjaleh2012
    رزیدنت از 4 به بعد دیگه جز بازی حساب نمی شه
    کاملا حق باشماست ، من نمیدونم تو 5 بین این حمه سلاح باید از کلت استفاده بشه برای کشتن زامبی ؟! واقعا چرا ؟ مثلا یه رگبار بدن از افتخارات نداشته کامپکوم چیزی کم میشه ؟

3. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خب تو بازی های ترسناک باید مهمات کم باشه تا از زامبی های شل و ول بترسی

4. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    یعنی چی ؟ !! به نظر من خیلیی بی معنیه !
    خب همینه که هست تو یه مسلسل با خشاب پر داشته باشی از یه زامبی شل وول که نمی تونه راه بره می ترسی

5. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    اصلا من ترجیح میدم این بازی های بی معنی رو بازی نکنم (ولی باز هم میترسم ، چون گله ای حمله میکننند )
    برای چی مطلب رو می چرخونی بگو از بازی ترسناک خوشم نمییاد منم همینطور ولی این ورژن زیاد ترسناک نبود

6. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

شما منتظر رزیدنت جدید باشید که در مورد همون چهارمیشه... پنجش که چرت بود!

7. عضو ثابت Crysis22 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من crysis1+2 و nfs carboon و hot pro suit و سه سری اول pop و سایبریا و یادگار.بقیه بازی ها به نظر من از این ها پایین ترن.

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان عزیز

اینجانب زیاد بازی نمی کنم اما معمولا بازی هایی رو هم که انجام می دم تا پایان آن را بازی می کنم.

از بهترین بازی های به نظر اینجانب need for speed carbon و need for speed most wanted بودند که اینجانب هر دو بازی رو تا آخر انجام دادم.

از دیگر بازی هایی که تا آخر بازی کردم بازی Plants Vs Zombies و Angry Birds Rio بودند.

بقیه بازی ها رو یا انجام ندادم و یا خیلی زود از روی سیستم پاک شان کرده ام.

البته بعضی از بازی ها رو هم انجام دادم و حتی تا پایان رفته ام اما چون بازی های معروف و خوبی نیستند و یا اسامی آن ها رو به یاد ندارم از ذکر آن ها خودداری می کنم.

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Talking

نوشته اصلی توسط opera
    دوستان عزیز

اینجانب زیاد بازی نمی کنم اما معمولا بازی هایی رو هم که انجام می دم تا پایان آن را بازی می کنم.

از بهترین بازی های به نظر اینجانب need for speed carbon و need for speed most wanted بودند که اینجانب هر دو بازی رو تا آخر انجام دادم.

از دیگر بازی هایی که تا آخر بازی کردم بازی Plants Vs Zombies و Angry Birds Rio بودند.

بقیه بازی ها رو یا انجام ندادم و یا خیلی زود از روی سیستم پاک شان کرده ام.

البته بعضی از بازی ها رو هم انجام دادم و حتی تا پایان رفته ام اما چون بازی های معروف و خوبی نیستند و یا اسامی آن ها رو به یاد ندارم از ذکر آن ها خودداری می کنم.
    در مورد سری Angry Birds باید بگم اگه همه رو سه ستاره نکنم وجدانم آروم نمیگیره!
    منم مثه شما هر بازی رو که شروع کنم انگار رسالتم اینه که تمومش کنم!

12. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

دوستان اگه اهل بازی جاسوسی هستید من سری بازی های Splinter Cell رو پیشنهاد میکنم! واقعاً این سری بازی شاهکاره! شما در این سری بازی ها مراحلی دارید که حتی یک نفر رو هم نباید بکشید، مراحلی وجود دارند که باید جسد رو همیشه در تاریکی پنهان کنید وگرنه ممکنه حتی کلی توی مرحله پیش رفته باشید اما به خاطر اینکه کسی جسدی که مخفی نکردین رو دیده آژیر به صدا در میاد و میبازید! واقعاً سری بازی های Splinter Cell اعتیاد آورن! خصوصاً که در نسخه ی Splinter Cell - Conviction اصن ترکونده از لحاظ گرافیک و صحنه های جالبش!

13. نمایش تشکر

صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •