آخه داره بی خودی می گه داستان 1 تا 3 یک حماسه در یک سه گانه بود ولی داستان 4 و 5 اصلا معلوم نبود کجا بود کی بود کی هست
دوستان عزیز سلام .لطفا توی انجمن جنگ و دعوا نکنید از هر لحاظ که بگیرید کار غلط و بیهوده ایه..
و دوست عزیز جناب کینگ ، بله بازی زیبا و تاریخی POP جزو بهترین و نخستین گیم هاییست که به دست بشر ساخته شده!
بنده در سری بازیهایی که مال سیستم عامل داس DOS بود نخستین و دومین ورژن این بازی رو گذاشتم برای دانلود اگر کسی دیده بود بازیها رو و یا دانلود کرده بود..
این بازی تاریخی که متولی سال 1989 میلادی هست! برای اولین بار به صورت (2بُعدی)2D ساخته شد و جالبه بدونید برای سیستم apple II یعنی نسخه ی دوم کامپیوترهای شرکت اپل ساخته شد توسط فردی به نام Jordan Mechnerو شرکت Broderbund و red orb entertainment
وای خدا یادش بخیر!آقا ما خاطره دایریما با این بازیا..
مخصوصا عزیزان پیشنهاد میکنم نسخه ی 2 POP رو تونستید حتما بازی کنید خیلی باهاش خاطره دارم و زیبا بود! ولی بهتون گفته باشم به قدری بازیهای اونموقع سخت و طاقت فرسا هستند که واقعا یه آدم اهل گیم و سرسخت میتونه با اعصابی آرام و پولادین!اونها رو بازی کنه و فتح کنه که خوشبختانه اکثر بازیهای سیستم عامل داس اونموقع و قبل ترشو فتح کرده بودم برای اینه که اینهمه خاطره دارم و الان هم که الانه هنوز علاقم به گیم و گیم سازی کم نشده!
اگر کسی هر جایی از گیمهای قدیمی و یا جدید مشکلی داشت در خدمتم،منتهی گیمهایی که دیدم تا حالا که خوشبختانه فوقالعاده زیاد دیدم و فتح کردم به صورت گسترده..
دوست عزیز اینجا دقیقا جاییه که هرکسی میمونه پاش!و فوقالعاده اعصاب خورد کن هست و مثل صحبتهای دوستان حتی بنده رو به این فکر وا داشت که 100% شاید بخاطر حالا یا کرک یا غیره دچار مشکل شده بازی!
اما پس از مدتی به قدری به خودم خندیدم که حد و حساب نداره! چون واقعا ساده بود راهش و فقط اشاره ای کنم که باید از اونطرف یعنی ته سالن همین عکسی رو که گذاشتید اقدام کنید برای رفتن به بالا و ادامه ی مرحله..
حیف که خیلی وقته چندین ساله که ندیدمش و الا کامل بهتون میگفتم چه کار کنید الانم اگر متوجه نشدید کمی بیشتر بهش فکر میکنم و یادم بیاد حتما میگمتون.و همینطور سیو گیمهام هم هست اگر خواستید آپ میکنم براتون..
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها