صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 22

موضوع: تاریخچه ی بازی Prince Of Persia

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Data King
    سلام
    آقا کسی میدونه اینجا باس چی کا کنم؟ گیر کردم معلوم نیس چیه.
    این عکس اصلا واضح نبیست ، ولی این جور که نوشته ، باید از رو دیوار بالا برید و وقتی به بالا ترین نقطه رسیدید space رو سریع بزنید ، وقتی رفتید رو دیوار دیگه باز هم space رو بزنید ، همین جور بپر بپر کنید تا برسید بالا تر ، اون جا ، یه جای دسته میتونید ازش برید بالا.

2. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط terminator0002
    سلام
    من از نسخه 1 تا 5 این بازی رو دنبال کردم
    نسخه 1 خوب بود 2 از یک جالب تربود 3 متوسط بود 4 به درد دوقرون نمی خورد اما 5 داستان جالب گرافیک خوب
    در کل از داستان های قبلی خیلی بهتر بود فقد حیف نمیدانم چرا اخرش بازی مشکل داشت شاید من نسخه اورجینال نخریدم بازی مشکل داشت
    تو که از بازی هیچی نمی دونی برای چی اینحرف رو می زنی pop 5 نمره 5.5 گرفت اون موقع گرشاسپ نمره ی 5 رو گرفته بود

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammadjaleh2012
    تو که از بازی هیچی نمی دونی برای چی اینحرف رو می زنی pop 5 نمره 5.5 گرفت اون موقع گرشاسپ نمره ی 5 رو گرفته بود
    البته کمی هم حق با ایشون هست ، گرافیک 5 خداییش خوب بود ولی از لحاظ حس به 3 نمیرسید (یه جوری بود ، بعدش کلی با کرک قاطی میکرد ، من شخصا یه 4 بار مجبور شدم از اول بازی کنم آخرش هم که نتونستم تموم کنم !!! + شما یک کم آروم تر بر خورد کن جناب ژاله !!!)

4. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آخه داره بی خودی می گه داستان 1 تا 3 یک حماسه در یک سه گانه بود ولی داستان 4 و 5 اصلا معلوم نبود کجا بود کی بود کی هست

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammadjaleh2012
    آخه داره بی خودی می گه داستان 1 تا 3 یک حماسه در یک سه گانه بود ولی داستان 4 و 5 اصلا معلوم نبود کجا بود کی بود کی هست
    یعنی چی داره بیخودی میگه !!!! (یک کم با خشونت کم تر صحبت کن عزیز ، خوب هر کی یه نظری داره دیگه !!!!) من هم میدونم 4 و 5 معلوم نبود از کجا امودن ، ولی نباید شمااین قدر با طرفتون صحبت کنید (یک وقت معلق میشیا !!!!)

6. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان عزیز سلام .لطفا توی انجمن جنگ و دعوا نکنید از هر لحاظ که بگیرید کار غلط و بیهوده ایه..
    و دوست عزیز جناب کینگ ، بله بازی زیبا و تاریخی POP جزو بهترین و نخستین گیم هاییست که به دست بشر ساخته شده!
    بنده در سری بازیهایی که مال سیستم عامل داس DOS بود نخستین و دومین ورژن این بازی رو گذاشتم برای دانلود اگر کسی دیده بود بازیها رو و یا دانلود کرده بود..
    این بازی تاریخی که متولی سال 1989 میلادی هست! برای اولین بار به صورت (2بُعدی)2D ساخته شد و جالبه بدونید برای سیستم apple II یعنی نسخه ی دوم کامپیوترهای شرکت اپل ساخته شد توسط فردی به نام Jordan Mechner و شرکت Broderbund و red orb entertainment
    وای خدا یادش بخیر!آقا ما خاطره دایریما با این بازیا..
    مخصوصا عزیزان پیشنهاد میکنم نسخه ی 2 POP رو تونستید حتما بازی کنید خیلی باهاش خاطره دارم و زیبا بود! ولی بهتون گفته باشم به قدری بازیهای اونموقع سخت و طاقت فرسا هستند که واقعا یه آدم اهل گیم و سرسخت میتونه با اعصابی آرام و پولادین! اونها رو بازی کنه و فتح کنه که خوشبختانه اکثر بازیهای سیستم عامل داس اونموقع و قبل ترشو فتح کرده بودم برای اینه که اینهمه خاطره دارم و الان هم که الانه هنوز علاقم به گیم و گیم سازی کم نشده!
    اگر کسی هر جایی از گیمهای قدیمی و یا جدید مشکلی داشت در خدمتم،منتهی گیمهایی که دیدم تا حالا که خوشبختانه فوقالعاده زیاد دیدم و فتح کردم به صورت گسترده..

نمایش امضاء

7. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط data king
    سلام
    آقا کسی میدونه اینجا باس چی کا کنم؟ گیر کردم معلوم نیس چیه.
    دوست عزیز اینجا دقیقا جاییه که هرکسی میمونه پاش! و فوقالعاده اعصاب خورد کن هست و مثل صحبتهای دوستان حتی بنده رو به این فکر وا داشت که 100% شاید بخاطر حالا یا کرک یا غیره دچار مشکل شده بازی! اما پس از مدتی به قدری به خودم خندیدم که حد و حساب نداره! چون واقعا ساده بود راهش و فقط اشاره ای کنم که باید از اونطرف یعنی ته سالن همین عکسی رو که گذاشتید اقدام کنید برای رفتن به بالا و ادامه ی مرحله..
    حیف که خیلی وقته چندین ساله که ندیدمش و الا کامل بهتون میگفتم چه کار کنید الانم اگر متوجه نشدید کمی بیشتر بهش فکر میکنم و یادم بیاد حتما میگمتون.و همینطور سیو گیمهام هم هست اگر خواستید آپ میکنم براتون..
    نمایش امضاء

8. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    دوست عزیز اینجا دقیقا جاییه که هرکسی میمونه پاش! و فوقالعاده اعصاب خورد کن هست و مثل صحبتهای دوستان حتی بنده رو به این فکر وا داشت که 100% شاید بخاطر حالا یا کرک یا غیره دچار مشکل شده بازی! اما پس از مدتی به قدری به خودم خندیدم که حد و حساب نداره! چون واقعا ساده بود راهش و فقط اشاره ای کنم که باید از اونطرف یعنی ته سالن همین عکسی رو که گذاشتید اقدام کنید برای رفتن به بالا و ادامه ی مرحله..
    حیف که خیلی وقته چندین ساله که ندیدمش و الا کامل بهتون میگفتم چه کار کنید الانم اگر متوجه نشدید کمی بیشتر بهش فکر میکنم و یادم بیاد حتما میگمتون.و همینطور سیو گیمهام هم هست اگر خواستید آپ میکنم براتون..
    آقا شما سیو pop 5 و دارید ؟ این کرکش منو بی چاره کرد ، تا اون جایی که داداشه غول میشه میرم بعدش هنگ میکنه!!!! اگه داری بی ذحمت بزار.

9. Data King

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    ممنونم حل شد باید از دیوار سمت چپ حرکت میکردم و زود میپریدم بالا.

10. Data King

نوشته اصلی توسط the king
    آقا شما سیو pop 5 و دارید ؟ این کرکش منو بی چاره کرد ، تا اون جایی که داداشه غول میشه میرم بعدش هنگ میکنه!!!! اگه داری بی ذحمت بزار.
    سیو کامل تو اینجا Replace کن:
    C:\Users\
    Administrator\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
    به جای نوشته قرمز نام کاربری پی سی خودتو بزار
    پیوست شد.
    فایل های پیوست شده
    • 11.rar (235.6 کیلو بایت, 5 نمایش)

11. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)