به در خواست از كاربران
كرك نهايي بازی شوگان 2 جنگ سراسری
پسورد فايل ها :forum.softgozar.com
به در خواست از كاربران
كرك نهايي بازی شوگان 2 جنگ سراسری
پسورد فايل ها :forum.softgozar.com
سلام شرمنده من کرک بازی shogun 2 total war رو میخاستم دیگه اسم بازی ادامه نداره.
نمایش امضاءLEGENDS
سلام
دوستان من این بازی را خریدم ولی ایراد داره.
اگر امکان داره یک کرک درست.لینکش را بدین.
بازی اجرا می شه ولی توی سیو و لود و در بعضی از قسمت ها که مثلا می خوام ارتش را ارتقا بدم.ارور می ده و میاد بیرون.چند بارم نصب کردم ولی نشد.!اگر امکان داره لینکی بدین که تست شده باشه.چون من خیلی کرک دانلود کردم ولی نشد.
دوست عزیز این کرک معتبر Skidrow می باشد و از خود این سایت دانلود شده.معتبر ترین کرک موجود.اگر کار نکرد احتمالاً مشکل از کرک نیست.
راهنما:
اول کرک را دانلود و کل محتوای اون رو در صفحه ی نصب بازی کپی کنید.
سپس فایل crack fix را دانلود و محتوای اون رو در محل نصب بازی کپی کنید.
ویرایش توسط Cyrus : 29-04-2012 در ساعت 18:48
نمایش امضاء
دوست عزیز این کرک معتبر Skidrow می باشد و از خود این سایت دانلود شده.معتبر ترین کرک موجود.اگر کار نکرد احتمالاً مشکل از کرک نیست.
مشکل این کرک جدید اینه فایل steam_fucker.dll تروجان هست و باید با همین تروجان بازی کرد ....![]()
علی عزیز
لطفا اسکرین شاتی از این بازی قرار دهید تا دوستانی که آشنا نیستند با این بازیآشنا شوند و همچنین چند قابلیت مهم آنرا را معرفی نمایید،
از این پس سعی شود هر کدام از دوستان که نرم افزار و یا بازی رو معرفی می نمایند این اصول رو رعایت نمایند تا علاوه بر لینک دانلود ، شناخت سطحی نسبت به بازی/نرم افزار پیدا شود ( البته نه آنقدر سطحی ای که تمام سایت های دانلود قرار می دهند ، کمی عمیق تر شویم و بیشتر معرفی نماییم )
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
کرک شما دانلود نمیشه . میزنم میرم توی سایت ولی نمیدونم باید چیکار کنم. فکر کنم . فایل تو حذف شده. اسم من علیرضا هست.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها