صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 30

موضوع: سوال درباره بازی Need For Speed : Rivals

1. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سوال درباره بازی Need For Speed : Rivals

با سلام.

با سلام من نسخه بلاک باکس و نسخه ریلودد این بازی دارم ولی ماشین کونگسگ آگرا one 1 در مرحله دزد نیست. ایا این همون نسخه که 4 تا ماشین جدید به مرحله دزد و 4 تا ماشین جدید به مرحله پلیس اضافه میکنه هست این بازی که من در این سایت پیدا کردم برای دانلود بازی ببینید

Need For Speed Rivals Update v1.4 دانلود رایگان بازی - SoftGozar.com - سافت گذر

حالا کاری به رایگان نیست یا هست ندارم.

اخرای ویدئو ببینید چه ماشین های هست چطور ما هم این ماشین هارو داشته باشیم.

http://hn7.asset.aparat.com/aparat-v...911__97648.mp4

باید اینطوری بیاد تو مرحله دزد که نمیاد عکس ببین که از فیلم تو یوتویوب گرفتم

http://8pic.ir/images/7omlq0frfqvlk3vx7vbs.png

حالا من چه کنم که این مشاین هارو داشته باشم لطفا راهنمایی کنید...
    نمایش امضاء

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    با سلام.

با سلام من نسخه بلاک باکس و نسخه ریلودد این بازی دارم ولی ماشین کونگسگ آگرا one 1 در مرحله دزد نیست. ایا این همون نسخه که 4 تا ماشین جدید به مرحله دزد و 4 تا ماشین جدید به مرحله پلیس اضافه میکنه هست این بازی که من در این سایت پیدا کردم برای دانلود بازی ببینید

حالا کاری به رایگان نیست یا هست ندارم.

باید اینطوری بیاد تو مرحله دزد که نمیاد عکس ببین که از فیلم تو یوتویوب گرفتم

حالا من چه کنم که این مشاین هارو داشته باشم لطفا راهنمایی کنید...
    درود

ببینید دوست عزیز اکثر بازی ها چیزهایی که به بازی اضافه میشه که حالا دربازی ها متفاوت هستش دریک بازی اکشن میتونه سلاح باشه و دربازی دیگر میتونه ماشین باشه , در قالب یک DLC هست که همینطور مراحل جدید و اضافه های بازی رو در خودش جای میده و شما بعد از نصب از این موارد بهره مند میشین , اما بازی ها معروف بعد از چندماه اکران و معرفی میان تحت عنوان یک لقب جدید بازی رو معرفی میکنن مانند : Need For Speed Premium Edition و همینطور Need For Speed Year Edition و همینطور عنوان های دیگر که این ها با تغییرات در مراحل و همینطور اجزا بازی همراه هستند .

شما جستجو کنید و بدنبال DLC و یا نسخه های نام برده شده باشید .

البته از اونجایی که من تجربه این بازی رو نداشتم شاید موارد بالا در این بازی درست نباشه اما معمولا اکثر بازیها روالشان به این صورت هست

موفق باشید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .

خیلی ممنون که باسخگو بودین. یه لطفی بهم میکیند میشه لینک دانلود این دو نوع که اسمش گفتین بزارید برای دانلود لطفا...
    چون من هر چی گشتم تو نت نشد بیدا کنم... هر دو رو دانلود کنم تا تست کنم بلکه شاید به نتیجه ای رسیدم واقعا احتیاجش دارم...

DLC و ابدیت جدید 1.4 که دانلود و نصب کردم ولی هیچی نشد.

فقط یه چیزی من نت فور اسبید ریوالز که قدیمی هست میخواما. نت فور اسبید جدید 2015 نمیخواما اشتباه نشه...
    نمایش امضاء

5. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666

خیلی ممنون که باسخگو بودین. یه لطفی بهم میکیند میشه لینک دانلود این دو نوع که اسمش گفتین بزارید برای دانلود لطفا...
    چون من هر چی گشتم تو نت نشد بیدا کنم... هر دو رو دانلود کنم تا تست کنم بلکه شاید به نتیجه ای رسیدم واقعا احتیاجش دارم...

DLC و ابدیت جدید 1.4 که دانلود و نصب کردم ولی هیچی نشد.

درود

خب ببینید مشکل همینجاست شما نسخه کرک شده بازی رو دارید , نسخه های Year Edition و Premium در حال حاضر به دست هیچ گروهی کرک نشدن و فقط نسخه اصلی بازی به دست Reloaded کرک شده اگر هم لینکی پیدا کنید که هنوز فعال باشه یا به دست کادر جرایم اینترنتی حذف نشده باشه نمیتونین استفاده کنین اگر کرک نشده باشه , بنابراین با اینکه جستجو کردم برای شما اما یا لینک ها فعال نبود یا حذف شده بودن .

به این لینک برید اضافه هایی که شما از بازی گفته بودید رو در این نسخه ها توضیح داده Gamespot/NFS Year Edition

البته اگر خیلی نیاز به این نسخه از بازی دارید در سایت خارجی جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید اما سرعت لینک هاشون بسیار پایین هست ( البته دقت کنید بازی کرک شده باشه )

موفق باشید

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .
    این فکر کنم خوب باشه یه لینک سالمه

Need for Speed Rivals Complete Edition MULTi2-RELOADED - Skidrow & Reloaded Games

فقط چون من شب ها دانلود رایگان دارم و درسته دانلود منیجر قابلیت ایست داره ولی بعد روز بعد میزنم برای ادامه دانلود خطا میده و میگه از اول دانلود کنید خوب 7 گیگه من شب ها رایگان خودش بکشه فقط میتونم 3 گیگ دانلود کنم حالا میگید این مورد چیکار کنم؟ بقیه چیزای که دانلود میکنم اینطور نیست و بزنم ایست و روز بعد بزنم ادامه دانلود میشه به خوبی این مورد اینطوری شده...
    نمایش امضاء

8. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    فقط چون من شب ها دانلود رایگان دارم و درسته دانلود منیجر قابلیت ایست داره ولی بعد روز بعد میزنم برای ادامه دانلود خطا میده و میگه از اول دانلود کنید خوب 7 گیگه من شب ها رایگان خودش بکشه فقط میتونم 3 گیگ دانلود کنم حالا میگید این مورد چیکار کنم؟ بقیه چیزای که دانلود میکنم اینطور نیست و بزنم ایست و روز بعد بزنم ادامه دانلود میشه به خوبی این مورد اینطوری شده...
    بله میشه گفت اخرین نسخه از بازی هست و قسمت پایین هم جزییات جدید بازی رو شرح داده .

برای قسمت دانلود لینکی که گذاشته من نمیتونم به شما کمک کنم , البته سایت هایی هستند که برای شما لینک های سایت های خارجی رو مستقیم سازی میکنند ولی فکر نکنم این سایتی که شما نام بردید رو پشتیبانی کنند اما خودتون یک جستجویی بکنین امیدوارم به نتیجه برسید

موفق باشید.

موفق باشید

9. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .
    داداش بازی بلخره دانلود کردم ولی همچنان هیچ ماشین به مرحله دزد اضافه نشده و باز همونه در صورتی که باید ماشین اون1 باید بیاد تو مرحله دزد و نیومد و خوب کل ماشین های دیگه مثلا بنز نیس اصلا چه کنم راه حل چیست میشه پیگیر باشی بلخره راه حلش پیدا کنی بهم بگی خیلی گیر این بازیم اه
    نمایش امضاء

10. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    داداش بازی بلخره دانلود کردم ولی همچنان هیچ ماشین به مرحله دزد اضافه نشده و باز همونه در صورتی که باید ماشین اون1 باید بیاد تو مرحله دزد و نیومد و خوب کل ماشین های دیگه مثلا بنز نیس اصلا چه کنم راه حل چیست میشه پیگیر باشی بلخره راه حلش پیدا کنی بهم بگی خیلی گیر این بازیم اه
    خب همونطور که خواستید پیگیر بودم و متوجه شدم این ماشین هایی که شما میخواید طبق یک امتیاز و رکورد شکنی در بازی اضافه میشن , به طور مثال : ماشین 2013 Ford Mustang GT در مرحله Reach Rank 5 in the Racer Faction’s Career با رنک 5 اضافه میشه و همینطور دیگر ماشین ها به این صورت , برای اطلاعات بیشتر دراینباره به این لینک مراجعه کنین ( نیاز به تغییر ای پی برای دیدن لینک دارید)

موفق باشید

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .
    لینک دیدم. کدوم فیلم دقیق گویای این مورد میشه. انگلیسیم خیلی ضعیفه.
    کدوم روکرد شکنی اخه. یعنی چی متوجه نشدم یعنی من باید چیکار کنم تا ماشین اضافه بشه االان همه ماشین ها بازه جز یه ماشین کی تو ردیف شوم بود و همینطور که من ماشین باز میکردم حی میره عقب عقب و الان من اخریم باز کردم و این ماشین بایه باز عقبتر از اینه و دیگه نه باز میشه نه مرحله ای مونده که من نرفته باشم. معلوم نیس چی به چیه. الان اون لینک با فندق شکن رفتم ولی باز متوجه منظورتون نشدم میشه ابدتایی تر بگین یا سیو از این بازی ندارین بهم بدین.

اینم بگم این انگار اموش از اول چطور ماشین هارو باز کنم هست من ماشین هارو باز کردم که اون 4 تا ماشین اصلا تو لیست نیس تا بخوام بازشون کنم این مشکلمه. مثلا ماشین اون1 و بنز این فیلم ببینید.

http://hn7.asset.aparat.com/aparat-v...911__97648.mp4

سیو هم که دانلود میکنم اینطوریه 1234567890 ولی مال من اینطوری 12345678 بخاطر همین سیو نمیاره ولی مال من تا 8 هست میاره و همون ماشین هاست. راستی میشه ادرس ایمیلتون داشته باشم.
    نمایش امضاء

13. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    لینک دیدم. کدوم فیلم دقیق گویای این مورد میشه.
    کدوم روکرد شکنی. یعنی چی متوجه نشدم یعنی من باید چیکار کنم تا ماشین اضافه بشه االان همه ماشین ها بازه جز یه ماشین کی تو ردیف شوم بود و همینطور که من ماشین باز میکردم حی میره عقب عقب و الان من اخریم باز کردم و این ماشین بایه باز عقبتر از اینه و دیگه نه باز میشه نه مرحله ای مونده که من نرفته باشم. معلوم نیس چی به چیه. الان اون لینک با فندق شکن رفتم ولی باز متوجه منظورتون نشدم میشه ابدتایی تر بگین یا سیو از این بازی ندارین بهم بدین.

اینم بگم این انگار اموش از اول چطور ماشین هارو باز کنم هست من ماشین هارو باز کردم که اون 4 تا ماشین اصلا تو لیست نیس تا بخوام بازشون کنم این مشکلمه. مثلا ماشین اون1 و بنز این فیلم ببینید.
    .
    ببینید دوست عزیز منظورم از رکورد شکنی امتیازهایی هست که شما در بازی بجای میزارید , شاید شما به مسابقات داخل بازی اهمیت نمیدید و همینطور بعد هر مرحله یک ماشین بدست میارید اما اینها همه برنامه ریزی شدند , لینکی که به شما دادم به صورت کامل تمام مراحل و بدست اوردن ماشین هارو خیلی دقیق توضیح داده .
    به طور مثال : ماشین 2010 BMW M3 GTS در مرحله 6 بدست میاد و 2012 Aston Martin Vanquish در مسابقه 3 برای شما قابل استفاده میشه .
    در ویدیویی که دادی همه ماشین هستن ! از اونجایی که من تجربه این بازی رو نداشته طبیعتا نمیتونم منظور شما از ماشینی که مدنظر دارین رو تشخیص بدم شما اگر نام اون 4تا ماشین رو میدونین بگید تا با اسامی ماشین ها در این بازی تطبیق بدیم , در ضمن این بازی بدون DLC و به صورت اورجینال 47 ماشین داره و با نصب اخرین DLC ها به حدود 72 ماشین میرسه .

در رابطه با ایمیل اگر میخواید حتما میتونین داشته باشید اما اگر در رابطه با مشکل با این بازی یا سایر مشکلات بهتر هست در انجمن مطرح بشه تا کسانی که مشکل مشابه با شمارو دارن یک راه حلی برایشان بشه .

موفق باشید

14. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)