کسی نیس این مورد راهنمایی کنه تا به یه نتیجه ای برسم...
نمایش امضاءمن به هر کسی امضاء نمیدم خخخ
با سلام. بلخره خودم حلش کردم. این پیام هم دادم که بگم دیگه دوستان سعی نکنن چون خودم ردیفش کردم.
بازم سوالاتی داشتم.
چطور این بازی انلاین بازی کنم. یک با وجود اینکه سی دی بازی کرک دارم نسخه های ریلودد. بلاک باکس و همین نسخه بالا نوشتم کمپلت و کرک هست و اصلی نیست چطور میتونم انلاین بازی کنم.
دوم اورجین دارم اکاند دارم عضو هستم و سی دی کی این بازی 34 هزارتومانه ولی نسخه اصلی ندارم چطور انلاین بازی کنم. تو اموزش های اورجین خوندم با اینکه حتی سی دی کرک داشته باشیم اورجین و سی دی کی بزنم اورجین کرک بازی حذف و اون ردیف میکنه یا نکرد از اورجین بزنیم دانلود نسخه اصلی دانلود میکنه ایا درسته؟
سوم. ایا انلاین بازی کردن ارزش داره و راهای جدید مسابقه های جدید واقعا هست یا همینی که افلاین بازی میکنم همونه و هیچ جذابیتی نداره. این موردم توضیح میدین.
لطفا خوب متنم بخونید کولی سوال تو همین چند کلمه ای که نوشتم هست لطفا تک تک سوالاتم بخونید و بهم جواب بدین ببخشید طولانی شد.
درود بر شما
اول بازی هایی که کرک شده اند به هیچ عنوان نمیتوانند به سرور های اصلی بازی برای بازی چندنفره متصل شوند , برای بازی های کرک شده نسخه Reloaded سرور هایی در نظر گرفته شده است , این سرور ها توسط برنامه هایی مستقل ارايه مشوند , این برنامه ها درون خودشون سرورهایی دارند که شما و کسانی که همانند شما بازی را به صورت کرک شده دارند بهش متصل بشند . برنامه هایی که این سرور هارا ارایه میدن : Gameranger / Xfire / Garena و همینطور بعضی سرور های که به وسیله IP بهم متصل میشن که در ایران اینگونه IP ها زیاد پینگ مناسبی ندارند . پس شما باید از سه برنامه بالا یکی را همه رو دریافت و نصب کنید ( همه رایگان هستند که در داخل برنامه میتونید اکانت رو Gold یا Premium کنید ) و بعد در صفحه اصلی ( Lobby ) به عنوان میزبان ( Host ) یک بازی بسازید ( نمونه : مرحله 6 , قسمت پلیس , 6 راند ) و بعد دیگران میزبان شدن شما رو ببینند و به شما بپیوندند و یا شما میتونین در صورتی که اگر کسی میزبان بود شما به بازی اون بپیوندیند . دقت کنید چون بازی Origin هست شاید هیچ برنامه ای سرور برای این بازی درنظر نگرفته باشه .
دوم : بازی کرک شده شما به هیچ عنوان تبدیل به نسخه اصلی نمیشه مگر اینکه نسخه Full unlock بازی رو تهیه کنین که خام هستش و بعد با استفاده از CD Key خریداری شده اون رو فعال کنید .
البته شما میگین خود Origin گفته نسخه های کرک شده تبدیل به نسخه اصلی میشه که من تابحال اصلا ندیدم همچین چیزی رو , اما اگر خود برنامه بازی رو به صورت رایگان به شما تحویل میده و بعد شما فعالش کنین به نظر من از سرورهای برنامه دریافتش کنید .
سوم : انلاین بازی کردن 100% هیجانش با هوش مصنویی بازی که از قبل طراحی شده بیشتره , البته خرید بازی به صورت قانونی مزایای دیگری هم داره مانند : افزودنی های جدید , شخصی سازی بازی ( حالا در بازی های ورزشی میتونه گاراج ماشین باشه و بازی های اکشن اسلحه میتونه باشه ) , مراحل جدید و افزودن مد به بازی
موفق باشید
ممنون پاسخ دادین.
بله من این اموزش رفتم خوندم اخراش ببینید نوشته که اورجین خودش بازی دانلود و به نسخه اصلی درست میکنا این بخونید لطفا
آشنایی و آموزش کامل کار با اوریجین
این نوشته حال بر روی بازی مورد نظر کلیک راست کرده و بر روی Download کلیک کنید. نرم افزار اوریجین به طور خودکار فایل های کرک شده را پاک کرده و از اول دانلود میکند. در صورت نیاز نیز بازی را به آخرین ورژن آپدیت خواهد کرد.
ببخشید این Gameranger / Xfire / Garena و Gold / Premium توضیح دادین اصلا متوجه نشدم. مگه باید چیزی دانلود کنم برنامه یا... مگه فقط نباید با اورجین کار کنم اینا چیه گفتین واقعا متوجه نشدم. میشه دوباره واضعتر بگین.
حالا در نظر بگیریم اورجین اینکارو نکنه و نسخه اصلی نکنه. خوب من نسخه اصلی و خام از کجا گیر بیارم کسی داره ایا در سایت های خارجی لینک دانلود نیست که...
میترسم خرج کنم سی دی کی بخرم و حتی اورجینم اعلام کنه کل بازی باید دانلود کنم تا نسخه اصلی بشه و حمش 7 تا 9 گیگ این بازی دیگه این همه خرج بکنم اخرسرم کسی انلاین بازی نکنه و کسی انلاین نباشه چی؟ این بازی یکم قدیمی شده البته نه برای من ولی خوب میترسم بازی نت فور اسپید 2015 امده و دوستان چه خارج چه ایران دارن اون بازی مکننا و کسی تو این بازی انلاین نباشه این موردم یکم میترسم دیگه درک که میکنید چی دارم میگم و منظروم دقیق چی هستا. ببخشید باز پیامم طولانی شد ولی ممنون میشم کلش بخویند جواب بدین.
درود
لینکی که دادین رو مطالعه کردم , خب شاید برنامه Origin کرک بازی رو پاک کنه و شما با وارد کردن سریال بازی اون رو قانونی میکنید ( البته در شبکه استیم به این صورت نیست ) .
منظورم از Xfire و سایر برنامه هایی که معرفی کردم برای بازی های کرک شده استفاده میشن , الان شما فکر کنین بازی که در اختیار دارید کاملا قانونی هست و حالا شما پروانه ورود به سرور های Origin رو دارید اما اگر بازی شما کرک شده باشه پس قانونی نیست و بنابراین شما پروانه ورود به سرورهای Origin رو ندارید , حالا برنامه هایی مانند : Garena / Xfire / Gameranger میان سرور هایی برای بازی های کرک شده که نمیتونن به سرور های تهیه کننده بازی وصل بشن رو راه اندازی میکنن که کسانی که نسخه های Reloaded رو دارن میتونین این برنامه هارو دریافت و در صورت بودن بازی اونها در سرور به بازی کردن به صورت چند نفره بپردازند .
خب اگر میخواین در نظر بگیرین که Origin لینک بازی رو برای شما قرار نداد شما مجبور به دانلود نسخه Full Unlock هستید ( اوایل که یک بازی به بازار میاد قبل اینکه کرک بشه سایت ها نسخه Full Unlock بازی هارو برای دانلود قرار میدن که بعد اگه بازی کرک شد فایل های کرک رو وارد بازی میکنند و اگر سریال بازی رو دارن اون رو Active میکنن)
ببینین اگر الان هم شما بازی رو قانونی کنین باز هم نیاز به اپدیت بازی هستش که حدود 2 یا 3 گیگ باشه اما اگر تو سایت رسمی که چنین نوشته پس حتما بازی قابل ریستور هستش , در رابطه با اینکه بازی قدیمی هست و شاید بازیکنی نباشه بازی AGE 1 برای 12 سال پیش هست روزانه در برنامه Garena حدود 6000 بازیکن داره , حتما باید تعداد بازیکن های بازی شما حداقل به 1000 تا برسه.
اما به شما توصیه میکنم قبل اینکه بازی رو دریافت کنین چند جستجو درباره پینگ سرورهای Origin انجام بدید شبکه Steam در ایران برای تمام ISP ها پینگ مناسب ( 90 تا 150 ) رو داره اما برنامه Origin رو نمیدونم حداقل نت مورد نیاز در این شبکه ها 512 هست .
موفق باشید
ممنون از توضیحات من یکم گشتم این سایت بیدا کردم
دانلود بازی Need for Speed Rivals برای PC نسخه FULL UNLOCKED
ولی نمیتونم لینک هارو دانلود کنم شما نمیتونید نسخه Full Unlock این بازی بزارید برای دانلود یا برام بیدا کنید از یه سایتی. برای اورجین و انلاین بازی کردن میخوام این نسخه رو...
ویرایش توسط reza666 : 04-06-2016 در ساعت 22:06
درود بر شما
من توضیج کاملی دادم دیگه چه چیزی برای راهنمایی کردن میمونه ؟
شما خودتون جستجو کنید ببینید نسخه Full Unlock بازی رو پیدا میکنید یا خیر , سایت بسیار زیادی وجود دارد که بازی NFS Rivals را اوایل برای دانلود قرار دادند همینطور نسخه Full unlock را شما به غیر از سایت های داخلی سایت های خارجی رو هم جستجو کنید حتما به نتیجه میرسد , همینطور بعضی سایت های مخصوص بازی مبلغی رو میگیرند و نسخه مورد نظر رو در اختیار شما قرار میدهند .
موفق باشید
اینم کل ویدیوهای من در اپارات و نت فور اسپید ریوالز. حتما سر بزنید لایک کنید خخخ
آپارات - ویدیو های کاربر
اخر این نسخه Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED پیدا نکردم تا دانلود کنم و بتونم انلاین بازیش کنمحیف شد...
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها