من با تمام توانم بازی کردم و پول بی نهایت دارم 1 سال دارم بازی میکنمش باور میکنید 1 سال. ولی به تازگی فندق شکن گرفتم دیدم یوتویوب 4 تا ماشین به مرحله دزد 4تا به ماشین مرحله پلیس اضافه شده. خیلی خوب میشود سیوش برام بدست میاوردین. چون من هر سیوی دانلود میکنم نصب میکنم نمیاره و بازی از اول میاره چون شماره سیو اونا با من فرق داره که پیام بالای نوشتم سیو من چه عددیه سیو دوستان چطوریه. باشه چشم الان سعی میکنم از رو ویدو اسم اون ماشین هارو بنویسم اینجا. ولی اون تیکه حرف شما فکر نکنم درست باشه. باید ماشین تو مرحله باشه و قفل باشه تا قفلش باز بشه دیگه من به حرفتون رکوردم بشکنم غیبی که ماشین اضافه نمیشه به لیست؟! اره 47 تاست که باید با این نسخه ای که دانلود کردم باید ماشین اضافه میشود که نشده مشکل همینجاست دیگه. ایمیل برای همینکار میخواستم پس این مورد بی خیال حق با شماست. اسم ماشین ها.
LAMBORGHINI MIURA باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
LAMBORGHINI SESTO ELEMENTO باید تو مرحله پلیس باشه اصلا وجود نداره
KOENIGSGG ONE1 این فقط تو مرحله پلیس دارم تو مرحله دزد ندارم چه نسخه قدیمی چه نسخه جدید چه بدون ابدیت چه با ابدیت
JAGUAR XJ220 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
FERRARI F40 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
MERCEDES-BENZ SLR باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
GTA SPANO باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
LAMBORGHINI SESTO ELEMENTO باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
JAGUAR C-X75 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
FERRARI F50 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
JAGUAR C-75 باید تو مرحله پلیس باشه اصلا وجود نداره
کاری به مرحله پلیس ندارم به مرحله دزد اون ماشین های که ربطش به مرحله دزد داره اضافه بشه همین میخوام.
یه مورد دیگه چه ابدیت کنم چه نکنم حتی نسخه های قدیمی یه ماشین به اسم Maserati GT stradale هست که ماشین 6 ئمی هست و حی همینجوری من میرم جلو تا این ماشین باز کنم اونم حی میره عقبتر تاجای که الان اخرین ماشین شده و اصلا باز نمیشه همه دوستان نتونستن اون باز کنن انگاری اون باید انلاین بازی کرد تا باز بشا چون دیگه مسابقه ای نمونده این موردم گفتم بگم.
بوک مارک ها