صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 30

موضوع: سوال درباره بازی Need For Speed : Rivals

1. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper

من با تمام توانم بازی کردم و پول بی نهایت دارم 1 سال دارم بازی میکنمش باور میکنید 1 سال. ولی به تازگی فندق شکن گرفتم دیدم یوتویوب 4 تا ماشین به مرحله دزد 4تا به ماشین مرحله پلیس اضافه شده. خیلی خوب میشود سیوش برام بدست میاوردین. چون من هر سیوی دانلود میکنم نصب میکنم نمیاره و بازی از اول میاره چون شماره سیو اونا با من فرق داره که پیام بالای نوشتم سیو من چه عددیه سیو دوستان چطوریه. باشه چشم الان سعی میکنم از رو ویدو اسم اون ماشین هارو بنویسم اینجا. ولی اون تیکه حرف شما فکر نکنم درست باشه. باید ماشین تو مرحله باشه و قفل باشه تا قفلش باز بشه دیگه من به حرفتون رکوردم بشکنم غیبی که ماشین اضافه نمیشه به لیست؟! اره 47 تاست که باید با این نسخه ای که دانلود کردم باید ماشین اضافه میشود که نشده مشکل همینجاست دیگه. ایمیل برای همینکار میخواستم پس این مورد بی خیال حق با شماست. اسم ماشین ها.

LAMBORGHINI MIURA باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    LAMBORGHINI SESTO ELEMENTO باید تو مرحله پلیس باشه اصلا وجود نداره
    KOENIGSGG ONE1 این فقط تو مرحله پلیس دارم تو مرحله دزد ندارم چه نسخه قدیمی چه نسخه جدید چه بدون ابدیت چه با ابدیت
    JAGUAR XJ220 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    FERRARI F40 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    MERCEDES-BENZ SLR باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    GTA SPANO باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    LAMBORGHINI SESTO ELEMENTO باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    JAGUAR C-X75 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    FERRARI F50 باید تو مرحله دزد باشه اصلا وجود نداره
    JAGUAR C-75 باید تو مرحله پلیس باشه اصلا وجود نداره

کاری به مرحله پلیس ندارم به مرحله دزد اون ماشین های که ربطش به مرحله دزد داره اضافه بشه همین میخوام.

یه مورد دیگه چه ابدیت کنم چه نکنم حتی نسخه های قدیمی یه ماشین به اسم Maserati GT stradale هست که ماشین 6 ئمی هست و حی همینجوری من میرم جلو تا این ماشین باز کنم اونم حی میره عقبتر تاجای که الان اخرین ماشین شده و اصلا باز نمیشه همه دوستان نتونستن اون باز کنن انگاری اون باید انلاین بازی کرد تا باز بشا چون دیگه مسابقه ای نمونده این موردم گفتم بگم.

نمایش امضاء

2. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper

داداش اصلا چرا راه دور بریم این ویدیو مال منه ببین

http://as5.asset.aparat.com/aparat-v...44p__15770.mp4

کاملا سیو من نشون میده چه ماشین های هست و چه ماشین های باز کردم یکم کیفیت ویدو پایینه ولی مشخص چی به چیه.

من(reza666)و سیو بازی نت فور اسپید ریوالز

ببین چه ماشین های تو لیستم دارم و چه ماشین های باز کردم هم مرحله دزد هم مرحله پلیس تک تک خودم رفتم این سیو از دوستان نیست مال منکه 1 سال زحمت کشدیم رفتم بازشون کردم... البته تو مرحله پلیس من زیاد توجه نمیکنم فقط مرحله دزد عشقه خخخ

اینم بگم من چون دو نسخه بازی داشتم دوبار این سیو از اول رفتم ولی هیچ فرقی در ماشین اضافه شدن نکرد بلکه این سیو دوستانه که من دانلود کردم و نصب بازی خودم کردم فقط در مرحله پلیس ماشین های اضافه شده بود که قفل بودن و هیچ راهی هم برای باز کردنشون نبود. من خیلی چیزارو تست کردم. فکر کنم اون ادرسی که شما گذاشتید فقط طرز این میگه که چطور ماشین هارو باز کنیم این ماشین های که اسم بردم اصلا نبود تو اموزش که..
    نمایش امضاء

3. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    من با تمام توانم بازی کردم و پول بی نهایت دارم 1 سال دارم بازی میکنمش باور میکنید 1 سال. ولی به تازگی فندق شکن گرفتم دیدم یوتویوب 4 تا ماشین به مرحله دزد 4تا به ماشین مرحله پلیس اضافه شده. خیلی خوب میشود سیوش برام بدست میاوردین. چون من هر سیوی دانلود میکنم نصب میکنم نمیاره و بازی از اول میاره چون شماره سیو اونا با من فرق داره که پیام بالای نوشتم سیو من چه عددیه سیو دوستان چطوریه. باشه چشم الان سعی میکنم از رو ویدو اسم اون ماشین هارو بنویسم اینجا. ولی اون تیکه حرف شما فکر نکنم درست باشه. باید ماشین تو مرحله باشه و قفل باشه تا قفلش باز بشه دیگه من به حرفتون رکوردم بشکنم غیبی که ماشین اضافه نمیشه به لیست؟! اره 47 تاست که باید با این نسخه ای که دانلود کردم باید ماشین اضافه میشود که نشده مشکل همینجاست دیگه. ایمیل برای همینکار میخواستم پس این مورد بی خیال حق با شماست. اسم ماشین ها.
    .
    تمامی ماشین هایی که در قسمت دزد باید برای شما اضافه بشن به DLC ها تعلق دارن و هیچکدوم تو قسمت اورجینال بازی نیستن : لیست DLC / Black Zone / Endless Power / Force / SkillFul تا به حال این 5 DLC برای بازی منتشر شده و به طور حتم ماشین های درخواستی شما داخل اینهاست , داخل هر DLC پنج ماشین جدید وجود داره که یه سری به سایت Origin زدم و هنوز DLC هایه این بازی موجوده .

سیو هیچ کمکی در این شرایط به شما نمیکنه .

در رابطه با اون ماشین هم که نام بردید درست گفتید و باید در قسمت انلاین بتونید اون ماشین رو باز کنید که متنش به صورت زیر هست :
    How To Unlock: Play OverWatch mode on the Need for Speed Network app or website. While playing you’ll earn OverWatch Speedpoints — which are different and unique from Cop and Racer Speedpoints — any time an Ability is used, or a Mission is completed with your Network Driver. Once your OverWatch Level is high enough, a special event will be unlocked and automatically added to your playlist to be accessed in Need for Speed Rivals on your console or PC game

موفق باشید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .
    یعنی الان من تمام دی ال اس هارو دارم و چون انلاین بازی نمیکنم ماشین ها به لیستم اضافه نمیشه؟؟
    اگه اره هست جوابتون خوب چطور من انلاین بازی کنم روش انلاین بازی کردن این بازی چطوریه میشه بگید؟؟

منظور از سایت اورجین و دی ال اس منظورتون دقیق این ادرسه؟

404 Not Found

فندق شکن میخوادا...
    نمایش امضاء

6. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    یعنی الان من تمام دی ال اس هارو دارم و چون انلاین بازی نمیکنم ماشین ها به لیستم اضافه نمیشه؟؟
    اگه اره هست جوابتون خوب چطور من انلاین بازی کنم روش انلاین بازی کردن این بازی چطوریه میشه بگید؟؟

منظور از سایت اورجین و دی ال اس منظورتون دقیق این ادرسه؟

404 Not Found

فندق شکن میخوادا...
    ببینید بهتره یه تحقیقی هم درباره بازی خودتون بکنید , DLC ها ربطی به انلاین بازی کردن ندارند اگر DLC شما به درستی در بازی نصب بشه باید حتما تمام اضافاتی که در DLC ذکر شده در بازی ایجاد بشه اگر نشه یعنی شما DLC را بدرستی نصب نکردید , از اون طرف بازی شما کرک شده هست یعنی قابلیت انلاین بازی کردن برای شما وجود نداره بازی هایی که اورجینال هستند تهیه کنندگان اون بازی سعی بر این دارند برای کیفیت بهتر و همینطور جذب گیمرهای بیشتر سرورهایی برای قسمت چند نفره ایجاد کنند که هر تهیه کننده و انتشار دهنده بازی سرورهایی اختصاصی برای خودشون دارند : Origin که برای EA هست , ,Uplay که برای Ubitsoft هست , و همینطور شبکه Steam و غیره . . .
    پس جواب شما برای انلاین بازی کردن میشه " خیر " فقط به شرطی که نسخه بازی کرک شده شما که Reloaded باشه با شبکه هایی مانند Gameragner / Xfire و همینطور سایر برنامه ها سرور داشته باشه که بعید میدونم برای این بازی وجود داشته باشه .

حالا از این حرف ها بگذریم , شما الان تمام DLC هارو دارید ؟

سایتOrigin سایت باز هست ونیاز به تغییر ای پی نیست ( البته برای دیدن بازی ها تو این سایت نیاز به تغییر ای پی دارید )

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper

حالا از این حرف ها بگذریم , شما الان تمام DLC هارو دارید ؟

چقدر کامل. ایول تجربه.

من جدیدترن نسخه دانلود کردم یکی این ادرس که خودش گفته اون ماشین داره ولی نداشت

دانلود Need For Speed Rivals - V.1.4 All DLC برای PC با لینک مستقیم | GamingMaster

نسخه ریلودد

یکی هم این

Need for Speed Rivals Complete Edition MULTi2-RELOADED - Skidrow & Reloaded Games

نسخه کامل کوپلت

حالا دارم یا ندارم نمیدونم از کجا باید بفهمم کل دی ال اس هارو دارم؟؟ الان شما میگین چکار کنم انلاین که هیچ این دی ال اس چه کنم ماشین اضافه بشه...
    نمایش امضاء

9. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    چقدر کامل. ایول تجربه.

من جدیدترن نسخه دانلود کردم یکی این ادرس که خودش گفته اون ماشین داره ولی نداشت

یکی هم این

حالا دارم یا ندارم نمیدونم از کجا باید بفهمم کل دی ال اس هارو دارم؟؟ الان شما میگین چکار کنم انلاین که هیچ این دی ال اس چه کنم ماشین اضافه بشه...
    درود

خب اون لینک Reloaded نسخه کاملی هست چون 2015 اپدیت شده اما دیگری رو اطمینان ندارم

شما برای اینکه خیالت راحت بشه یه DLC جداگونه دانلود کن و نصب کن , اینطوری میفهمیم مشکل چیه ( سایت های ایرانی که همش دروغ و مبهم هستش سایت های خارجی هم یا فیلتر یا تحریم ! ! نمیشه به نتیجه هم رسید )

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .

همینکارو هم قبلا انجام دادم کل دی ال اس هارو دانلود و نصب کردم.

من بلخره ماشین one1 در مرحله دزد اوردم فقط همین ماشین اوردم حالا چطوری؟ انقدر تو یوتویوب گشتم یه پسر خارجی سیو گذاشته بود سیو با شماره ای که مال منم همینطوریه یعنی 12345678 و زدم دیدم میاره) ولی ماشین دیگه ای اضافه نشد مثل بنز باید اضافه میشود که نشده

http://8pic.ir/images/7omlq0frfqvlk3vx7vbs.png

دیدین بالا گفتم مشکل از سیو هست.

مشکل اصلا دی ال اس نیست چون با نسخه قدیمی ریوادد ولی ابدیت 1.4 اون سیو زدم ماشین میاره. همینطور که نوشتم مشکل سیو هست. اگه میشه سیو برام پیدا کنید لطفا
    نمایش امضاء

12. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza666
    همینکارو هم قبلا انجام دادم کل دی ال اس هارو دانلود و نصب کردم.

من بلخره ماشین one1 در مرحله دزد اوردم فقط همین ماشین اوردم حالا چطوری؟ انقدر تو یوتویوب گشتم یه پسر خارجی سیو گذاشته بود سیو با شماره ای که مال منم همینطوریه یعنی 12345678 و زدم دیدم میاره) ولی ماشین دیگه ای اضافه نشد مثل بنز باید اضافه میشود که نشده
    دیدین بالا گفتم مشکل از سیو هست.

مشکل اصلا دی ال اس نیست چون با نسخه قدیمی ریوادد ولی ابدیت 1.4 اون سیو زدم ماشین میاره. همینطور که نوشتم مشکل سیو هست. اگه میشه سیو برام پیدا کنید لطفا
    درود

بنده از اولین پست به شما گفتم ماشین ها طبق مراحل خاصی قابل نمایش میشن ولی شما قبول نداشتید الان هم سیو یک شخص دیگر برای شما ماشین مورد نظر رو باز کرده , خب پس نتیجه بر این میشه که ماشین ها طبق یه مراحل یا امتیاز خاصی نمایش داده میشن ( قسمت سطح بازی Hard , Easy / قسمت Reach Rank بازی ئ همینطور دیگر Reward ها ) .

اما این هم در نظر داشته باشین ساختار و طراحی بازی به هیچ عنوان در یک سیو ذخیره نمیشه و به قالب DLC و Update عرضه میشه , پس میشه حدس زد که بازی شما All DLC باشه که ماشین مورد نظر شما باز شده

این دو ذخیره بازی رو امتحان کنید به گفته انتشار دهنده کلیه Reward ها انجام شده NFS Rivals Full Save / NFS Rivals Full Reward

موفق باشید

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت reza666 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    .
    این سایت 4 تا سیو هست هر 4 تارو تست کردم سیو 100 درصدر هست ولی بجای اینکه اون 4 تا ماشین اضافه کنه زد one1 پروند

[PC] Need for Speed Rivals Save Game

و این سایت دانلود کردم ماشینی اضافه نشد برعکس زد ماشین one1 هم پروند و اون ماشین نیست خخخ بجای اینکه اون 4 تا ماشین که عکسش

http://8pic.ir/images/7omlq0frfqvlk3vx7vbs.png

گذاشتم اضافه بشه بدتر پروند این سیو بدرد نخورد ممنون میشم سیو دیگه پیدا کنید البته فقط از سایت های خارجی پیدا کنید چون سیو های ایرانی که اصلا اون ماشین هارو ندارن.

Need For Speed Rivals Saves - Cop Tutorial Completed

کسی نیس این مورد کمک کنه تا به یه نتیجه ای برسم...

کلا باید 4 تا ماشین دیگه به مرحله دزد اضافه بشه به اسم های. Jaguar CX-75 . One:1 .Mercedes-Benz .Lamborghini2013 Gallardo LP570-4 اینارو تو فیلم تو یوتویوب دیدم. که من با ابدیت 1.4 dlc هارو دارم ولی سیو ندارم. و همینطور که بالا نوشتم یه سیو پیدا کردم شانسی و ماشین one1 بود تو مرحله دزد حالا سه تا ماشین دیگه مونده.
    ویرایش توسط reza666 : 21-05-2016 در ساعت 18:10
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)