نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشورت و راهنمایی برای دریافت یه بازی پر حجم Mkx

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشورت و راهنمایی برای دریافت یه بازی پر حجم Mkx

درود
    راستش من میخواستم بازی مورتال کمبات ایکس رو الان دانلود کنم...آپدیتاش همه اومدن و....
    حتما برای پی سی میخاوم و آنلاینشو اصلا لازم ندارم...
    چندین لینک دارم...
    یه لینک بلک باکسیه که http://downloads98.com/1394/12/12/mo...#comment-16144
    بعد برای من اولویت حجم ماورا کم میباشد. هرچی دانلودی کمتر بهتر ..چون نتم چیز جالبی نیست....!
    فقط هم دانلود
    (یه نکته همینجا ..اگه لینک کم حجم ری دارید لطفا از ما دریغ نکنین....)
    بعد یه لینک دیگه ای قبلا بود که من تا یه جاش دانلود کردم...تاجایی که نسخه بلک باکس بیاد...اینه از انجمن خود مورتال کمبات
    اختصاصی Mortal Kombat X Premium (Komplete) Edition

تاحالا 8 گیگشو از اون حجمی که تو لینک بالا هست رو دانلود کردم.
    عکس: http://uupload.ir/files/bf84_untitled.png
    این لینک قدیمی تر هم هست.. و همچنین حتما لینک صفحه بالایی رو باز کیند تا خودتون متوجه ویژگی هاشون بشید....
    حالا با تمام این وجود...من چیکار کنم واقعا برام مهمه میخوام این بازی رو دانلود کنم ..کدون نسخه رو بگیرم....که هم حجم کمتری دان کنم هم بازی آپدیت تر باشه و نیازی به آپدیت و..نداشته باشه....؟
    فایل های تو عکس رو حذف کنم و تموم بلک باکسو بگیرم...یا همون قبلی رو بگیرم؟ واقعا موندم نیاز به راهنمایی دارم...
    خیلی ممنون میشم کمک کنین...
    همچنین لینک کم حجم تر اگه دارید که چه بهتر...
    ببخشید وقت گرفتم...
    ممنون منتظر پاسختون هستم.

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    درود
    راستش من میخواستم بازی مورتال کمبات ایکس رو الان دانلود کنم...آپدیتاش همه اومدن و....

(یه نکته همینجا ..اگه لینک کم حجم ری دارید لطفا از ما دریغ نکنین....)

حالا با تمام این وجود...من چیکار کنم واقعا برام مهمه میخوام این بازی رو دانلود کنم ..کدون نسخه رو بگیرم....که هم حجم کمتری دان کنم هم بازی آپدیت تر باشه و نیازی به آپدیت و..نداشته باشه....؟
    فایل های تو عکس رو حذف کنم و تموم بلک باکسو بگیرم...یا همون قبلی رو بگیرم؟ واقعا موندم نیاز به راهنمایی دارم...
    خیلی ممنون میشم کمک کنین...
    همچنین لینک کم حجم تر اگه دارید که چه بهتر...
    ببخشید وقت گرفتم...
    ممنون منتظر پاسختون هستم.
    درود

دوست عزیز شما باید بدونید نسخه Black Box اپدیت ها و DLC های بازی رو در خودش نمیتونه جای بده و نصب کنه مگر اینکه اون DLC ها قبل از ریپک شدن بازی منتشر شده باشه که خیلی بعیده اگر میخواین DLC ها و اپدیت های جدید بازی رو داشته باشید ناچار به دانلود نسخه Reloaded هستید .

اون فرومی هم که بازی رو نسخه Premium Edition رو گذاشته نسخه Reloaded هستش که فقط با DLC های جدید ریپک شده , شما میتونین نسخه اصلی بازی Reloaded رو بگیرید و DLC و اپدیت های جدید رو نصب کنید که فرق چندانی نداره ( اگر خود یک گروه برچسبی به عنوان Premium Edition بر روی ریپک بزنه به معنی اینه که اون بازی با تغییراتی زیادی روبرو شده نه به این صورت یک فرد بیاد بازی ها رو با DLC ریپک کنه و Premium Edition بزنه ) .

البته در رابطه با حجم بازی باید بگم گروه Fitgirl این بازی رو ریپک کرده اما من در سایت های پارسی نیستش و اگر هم باشه یا به دستور کادر جرایم اینترنتی حذف شده یا من پیداش نکردم

موفق باشید

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

ممنون
    راستش با توجه به اون حجمی که دانلود کردم و با توجه به آپدیت بودن این لینک بلک باکسش http://www.blackboxrepack.com/mortal...comment-230580
    نمیدونم چیکار کنم.!! واقعا موندم...
    اگه میشه یه مشورتی بدید..

5. نمایش اطلاعات

دیگه راهنمایی دیگه نمیکنین؟

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)