نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: گروه های فشرده کننده بازی های پی سی چند تان و...؟

1. عضو ثابت Kavoshgar آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض گروه های فشرده کننده بازی های پی سی چند تان و...؟

سلام میخواستم بدونم گروه های مثل بلک باکس kAOS SKIDROW
    و....
    چند تان و درصد فشردگی کدوم یکی بیشتره ؟ کلا یه سری اطلاعات...و یالینکی...
    ممنون میشم.
    نمایش امضاء

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    سلام میخواستم بدونم گروه های مثل بلک باکس kAOS SKIDROW
    و....
    چند تان و درصد فشردگی کدوم یکی بیشتره ؟ کلا یه سری اطلاعات...و یالینکی...
    ممنون میشم.
    درود

البته تعداد زیادی گروه وجود داره که بازی هارو کرک , عده ای Repack میکنند و بعضی گروه ها هردوکار رو انجام میدن .

معروف ترین و قابل اطمینان ترین گروه در حال حاضر Reloaded هستش که کمترین مشکل رو در کرک کردن بازی ها داره و همینطور تنها گروهی هست که بازی هارو به صورت انلاین کرک میکنه , اکثر کسایی که خارج از کشور و هیمنطور تعداد محدودی داخل ایران هستن که به قسمت Multiplayer بازی اهمیت میدن ولی اکثر گیمر ها بازی هارو به صورت اورجینال تهیه میکنند تا امکان بازی به صورت انلاین رو هم داشته باشند که خب نسخه اورجینال سرورهای مستقیم انتشار دهنده بازی رو داره مثل : Steam , Uplay , Origin و سایر , اما گروه Reloaded برای این دسته از افراد بازی رو به صورتی کرک میکنه که قسمت انلاین بازی برای این دسته از افراد قابل استفاده باشه اما فقط برای نسخه کرک شده و اصلی .

سایر گروه ها که معروفیتشون به ترتیب : 3DM , Kaos , Fitgirl , Black Box , ali123 و مابقی که امتیازی زیادی ندارند , اما گروه هایی مانند Black Box مستقیما بازی رو کرک نمیکنند و فقط میان بازی رو Repack میکنند که از حجم بازی کم کنند , که این کم کردن حجم با حذف : دمو های بازی , زبان هایی غیر انگلیسی و قسمت انلاین بازی امکان پذیر میشه و همینطور نسخه Black Box در بعضی موارد سیاه شدن صفحه رو هم زمان اجرا بازی دربر داره و همینطور اپدیت ها و پچ هایی که برای بازی ارایه میشه به نسخه Black Box نمیخوره و قابل استفاده نیست .

گروه Kaos میشه گفت خوبه اما در بعضی موارد خیلی کند عمل میکنه و بازی هایی زیادی هم کرک نکرده وهمینطور بازی مربوطه به دست این گروه قابلیت انلاین نداره

Fitgirl جدیدا خوب بازی هارو Repack میکنه و همینطور کرک اما در نصب از Disk بسیار کار میکشه و هارد هایی زیره 250 یا کمتر زمان نصب با ارور و هنگ کردن مواجه میشن و همینطور نصب بازی که به دست این گروه کرک یا Repack شده باشه حدود 5 یا 12 ساعت طول میکشه تا نصب بشه

Skidrow وابسته به گروه Reloaded هستش و امتیازات این گروه با هم مشترک هست .

موفق باشید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت Kavoshgar آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تشکر برادر چیز های مفیدی دستم امد....
    حالا من گیمری هستم که اولا انلاین اصلا بازی نمیکنم...
    داستان و کات سین ها کیفیت مهمه... زبون غیر انگلیسی نمیخام از همه مهمتر بازی کم حجم میگیرم... و کمترین حجم ملاک اصلی من است.
    چون با سرعت کمی دانلود میکنم مجبورم حجم بازی کمترین حد ممکن باشه..که تا اینجا من گروه Kaos رو بهتر دیدم.....
    خلاصه با همچین ویژگی هایی شما چه پیشنهادی برای من دارید کدام نسخه از بازی ها رو میشه بگیرم.... که ویژگی خصوصا کم حجم ترین تو ش باشه...
    اگه آدرس سایت و یا سایت های مربوطه که همچین چیز هایی رو میزارند بگید رو ممنون میشم...
    خیلی ممنون.... ببخشید بابت زحمت این
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    تشکر برادر چیز های مفیدی دستم امد....
    حالا من گیمری هستم که اولا انلاین اصلا بازی نمیکنم...
    داستان و کات سین ها کیفیت مهمه... زبون غیر انگلیسی نمیخام از همه مهمتر بازی کم حجم میگیرم... و کمترین حجم ملاک اصلی من است.
    چون با سرعت کمی دانلود میکنم مجبورم حجم بازی کمترین حد ممکن باشه..که تا اینجا من گروه Kaos رو بهتر دیدم.....
    خلاصه با همچین ویژگی هایی شما چه پیشنهادی برای من دارید کدام نسخه از بازی ها رو میشه بگیرم.... که ویژگی خصوصا کم حجم ترین تو ش باشه...
    اگه آدرس سایت و یا سایت های مربوطه که همچین چیز هایی رو میزارند بگید رو ممنون میشم...
    خیلی ممنون.... ببخشید بابت زحمت این
    خب درسته که حجم کم برای کسانی که سرعت محدودی تو دانلود کردن دارن مفید هست اما همچنین از نصب پچ ها و اپدیت های جدید محروم میشین ( مگر اینکه اپدیت با نسخه کم حجم شده سازگار باشه ) , اما اگر به این موارد اهمیتی نمیدید از نسخه های Filtgirl , Black Box و Kaos میتونین استفاده کنین , Black Box که همونطور گفتم با حذف زبان و دموها و همینطور قسمت انلاین بازی حجم رو کم میکنه , سری Kaos که قبل ها شیوه فشرده سازی به صورت DOS رو پیش گرفته بود اما الان نیمدونم چطوری کار میکنند , اما Fitgirl به صورت خیلی ماهرانه بازی هارو فشرده میکنه که هنوز کسی از نحوه کار اونها سردرنیاورده , اما از نظر سلامت بازی هیچ مشکلی در فشرده سازی یا کرک کرده اونها وجود نداره اما , بازی هایی که مثلا 40 گیگ حجم داشته باشند رو انها به 4 یا 8 گیگ تبدیل میکنند که این فشرده سازی با نصب طولانی مدت بازی روبرو میشه که میشه چیزی حدود 4 یا 12 ساعت نصب برای هربازی و هیمنطور داغ شدن بیش از حد Disk .

با در نظر گرفتن این موارد شما میتونین بسنجین که کدوم نسخه برای شما مناسبه .

خب سایت های ایرانی که تعدادشون هم کم نیست هستند که بازی هایی با کیفیت و گرافیک بالا برای دانلود در اختیار کاربران قرار میدن و نمیشه به همشون اشاره کرد , اما یک گروه تمام بازی هارو نمیتونه کرک کنه که در این مورد فقط Reloaded هست که تمام بازی ها رو کرک میکنه و تعداد کمی به دست گروه هایی که دربالا نام برده شدن کرک یا ریپک میشن که Black Box از گروه های ریپک دیگه پیشتاز تره .

شما میتونین برای اینکه از بازی هایی که به دست گروه ها Repack میشن به سایتشون مراجعه کنین و همینطور لینک برای دانلود هم دارن که برای ما سرعت چندانی نداره .

موفق باشید

7. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •