صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 12

موضوع: ویدئوهای گیمینگ کاربران انجمن سافت گذر

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Post ویدئوهای گیمینگ کاربران انجمن سافت گذر

سلام.

از کاربران عزیز انجمن سافت گذر دعوت میکنم از بازی کردنشون فیلم بگیرن و ویدئوهاشون رو تو این تاپیک به اشتراک بذارن.

این تاپیک چهار هدف اصلی رو دنبال میکنه:

1- مهارت های گیمینگ خودتون رو به نمایش بذارید.
    2- قبل از شروع یک بازی گیم پلیش رو از طریق این ویدئوها ببینید.
    3- اگر در مرحله ای از یک بازی گیر کردید میتونید از این ویدئوها یاد بگیرید و مرحله رو رد کنید.
    4- کیفیت بازی ها در سخت افزارهای مختلف رو ارزیابی و مقایسه کنید.

لطفاً موقع گذاشتن ویدئو، عنوان دقیق بازی و مشخصات سخت افزاری که باهاش بازی رو اجرا کردین رو بنویسید. همینطور سعی کنید ویدئو رو با همون رزولوشنی که بازی میکنید آپلود کنید. امیدوارم تاپیک مورد استقبالتون قرار بگیره و رشد کنه.

موفق باشید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Post NFS Shift: wasted vs. Chet Ismet | 2015.04.22

ویدئوی اول رو خودم میذارم.

بازی Need for Speed Shift 2009 هست.

Mitsubishi Lancer سبز منم، و رقیب اصلیم تو این Race راننده ترکیه ای Chet Ismet با ماشین Nissan 350Z سیاه هست.

عنوان: NFS Shift: wasted vs. Chet Ismet | 2015.04.22
    دریافت کنید

سخت افزار مورد استفاده تو بازی هم اینا هستن:

پردازنده: Intel Core i7 3770K
    گرافیک: Intel HD Graphics 4000
    رم: 16GB DDR3 @1600MHz

فقط دقت کنید فرمت ویدئو HEVC یا H.265 هست، برای اجراش از آخرین نسخه Media Player Classic یا PotPlayer یا KMPlayer استفاده کنید (ترجیحاً نسخه 64 بیتی)، و حتماً آخرین نسخه K-Lite Mega Codec Pack روی سیستمتون نصب باشه.

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با این نت کیلویی چطور ویدیو دانلود و اپلود کنیم اخه

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تاپیک عالیه ، مرسی به زودی یه ویدیو میزارم
    آخه ما گناه نداریم این سخت افزارات و به نمایش عموم در میاری؟
    با چه نرم افزاری ضبط کنیم؟

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    تاپیک عالیه ، مرسی به زودی یه ویدیو میزارم
    آخه ما گناه نداریم این سخت افزارات و به نمایش عموم در میاری؟
    با چه نرم افزاری ضبط کنیم؟
    سخت افزار ما هم دیگه کهنه شد. تازه من کارت گرافیک هم ندارم.

واسه فیلمبرداری از بازی Mirillis Action و Beepa Fraps رو توصیه میکنم. اولی کرک سالم براش پیدا نمیشه، ولی دومی خوبه، کیفیتش هم عالیه.

نوشته اصلی توسط navid1377
    با این نت کیلویی چطور ویدیو دانلود و اپلود کنیم اخه

میتونید ویدئوتون رو با x265 انکد کنید تا حجمش کم بشه.

این ویدئویی رو که دیدید بدون فشرده سازی یا Lossless ضبط کردم که شد 11.5 گیگ. بعد با x265 انکد کردم تا فشرده بشه. 1200kbps بیت ریت دادم، ولی با 640kbps هم میشد همین کیفیت رو گرفت. مخصوصاً یخورده بیت ریت زیاد دادم که کیفیت یک درصد هم افت نکنه، وگرنه 7 دقیقه رو تو 30 مگابایت هم میشد درست کرد، با همین کیفیت.

سرعت آپلود خودمم زیاد تعریف نداره، 30-40 کیلوبایت بر ثانیه.

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

حجم کیلیپ شده یک گیگ ، پنج دقیقه ، :| ، از fraps استفاده کردم ، چه کنم
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    حجم کیلیپ شده یک گیگ ، پنج دقیقه ، :| ، از fraps استفاده کردم ، چه کنم
    ساده ترین راه اینه که با Handbrake ویدئوتون رو به HEVC تبدیل کنید.

برای ویدئو:

فرمت H.265 | انکدر x265 | پریست Medium | پروفایل Main | متود Avg. 2pass

1920x1080> 960kbps min, 2400kbps max
    1366x768> 640kbps min, 1600kbps max
    1280x720> 448kbps min, 1200kbps max
    1024x768> 384kbps min, 576kbps max
    800x600> 256kbps min, 352kbps max

بیت ریت برای رزولوشن های دیگه رو هم میتونید با همین عیار حساب کنید.

برای صدا:

فرمت AAC | انکدر FDK | پروفایل HE

برای صدای 1 کاناله: 32kbps الی 48kbps
    برای صدای دو کاناله: 64kbps الی 96kbps
    برای صدای 6 کاناله: 128kbps الی 256kbps

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    ویدیو منم رسید

از بازی NEED FOR SPEED Rivals فیلم گرفتم با bandicam ضبط کردم.

ببخشید که کیفیت فیلم کمه اول عالی بود ولی چون نتم نامحدود نیست باید فشردش میکردم شرمنده دوس داشتم با کیفیت اصلی باشه خلاصه ببخشید.

Capture.PNG

سخت افزار اجرا کننده بازی:

iintel core i3 3240

ram 8 gb 1333

msi gtx 750 ti

در بالاترین تنضیمات گرافیکی بازی کردم ولی چون کم حجمش کردم یکم افت کیفیت داره

اینم لینک دانلود ویدیو:

http://cld.persiangig.com/download/r...5-150-1.m4v/dl

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Post Clash of Clans: wasted vs. YaotI [Gods-clan.com] | 2015.08.10

سلام.

یه ویدئو از Clan Wars بازی Clash of Clans براتون آماده کردم.

امروز دقیقاً 21 روزه که دارم بازی میکنم. هنوز Town Hall Level 5 ـم و تعداد و سطح بناهای دفاعی و نیروها پایینه، حمله هم به طبع اون زیاد هیجان انگیز نیست، ولی ارزش دیدن داره.

عنوان: Clash of Clans: wasted vs. YaotI [Gods-clan.com] | 2015.08.10
    دریافت کنید

مراحل حمله:

1- گذاشتن یک نیروی سبک برای تخریب بناهای گوشه میدان (این کار ضروریه، چون معمولاً آخرای حمله حرکت نیروها از این گوشه میدان به اون گوشه زمان زیادی میبره و احتمال تخریب 100% پایین میاد، پس بهتره همون اول و فقط با یک نیروی سبک تخریب بشن)

2- استفاده از Lightning Spell برای تخریب نسبی یکی از بناهای دفاعی مهم (من Spell رو روی Wizard Tower انداختم، چون قدرت تخریبش زیاده و سریع تر باید از بین بره که نیروهام بیشتر دوام بیارن)

3- بیرون کشیدن و کشتن نیروهای Clan Castle در حاشیه میدان (این نیروها اگه در مراحل ابتدایی کشته نشن طی حمله نیروهای شما رو به تدریج از بین میبرن)

4- از بین بردن بناهای دفاعی در دسترس با نیروهای سبک مثل Archer ها و Wizard ها. (تو هر حمله ای به جز حملات Farming مهم ترین کار اینه که در ابتدای کار بناهای دفاعی رو تخریب کنید، چون هرچه بیشتر باقی بمونن بیشتر نیروهای شما رو از بین میبرن)

5- آزاد کردن Balloon ها به محض تخریب Air Defense و تخریب بقیه بناهای دفاعی مهم و خارج از دسترس مثل Mortar و Archer Tower ها و Cannon ها. (تو سطوح بالا که حریف از دیوارهای خیلی محکم برای سد کردن راه نیروها استفاده میکنه، یا انواع Trap اطراف دیوارها کار گذاشته، حمله هوایی بهتر جواب میده. تو مراحل پایین تر Balloon، و تو مراحل بالاتر Dragon و Lava Hound)

10 ساعت به پایان جنگ مونده و Clan ما 129 به 7 جلو هست.

خواستید Clan ما عضو بشید اول باید به سایت مراجعه کنید و قوانین رو بخونید. بعد با Leader از طریق فیسبوک هماهنگ کنید تا بتونید عضو بشید. فقط افرادی که تو جنگ 6 ستاره به دست میارن میتونن باقی بمونن، در غیر این صورت Kick.

Blood soaks the ground
    In their own they will drown
    Surrounded by disgust
    Pounded into dust

تصاویر پیوست شده

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Cool Clash of Clans: wasted's GoWiPe Samples | 2015.12.01

سلام.

تو پست قبلی براتون یه ویدئو از Clash of Clans گذاشتم. اون موقع TH5 بودم و همونطور که گفتم حمله ها تو اون سطح زیاد هیجان انگیز نیست.

امروز یک ویدئو شامل سه تا حمله GoWiPe (یکی مربوط به جنگ و دوتاش حمله های عادی) براتون گذاشتم تا ببینید و لدت ببرید.

wasted's GoWiPe Samples [2015.12.01] | HEVC | 1080p | 00:07:52 | 58 MB

Download

من این بازی رو دقیقاً از 1 مرداد 94 شروع کردم (الان 4 ماهه بازی میکنم). حدوداً یک ماه پیش TH7 رو کامل تموم کردم و وارد TH8 شدم. بعد در مورد استراتژی TH8.5 و TH9.5 شنیدم. قضیه به این شکله که وقتی مثلاً TH8 رو کامل تموم کردین و وارد TH9 شدین، هیچ کدوم از بناهای دفاعی جدید (X-Bow، Archer Tower، Wizard Tower، و ...) و دیوارهارو نخرید و به جاش روی بناهای ارتشی مثل Army Camps و Clan Castle و Spell Factory تمرکز کنید، بناهای مربوط به Resource رو برای افزایش Hitpoint ارتقا بدین و فقط روی بناهای دفاعی که از قبل دارید هزینه کنید. این حرکت باعث میشه سنگینی Base پایین و در حد یک Maxed TH8 بمونه، اما قدرت و ظرفیت ارتشی یک TH9 رو داشته باشید و نهایتاً توی جنگ با رقبای سخت روبرو نمیشید.

من که تازه وارد TH8 شده بودم، دیدم که با Dragon level 2 دیگه نمیشه مثل سابق راحت تو جنگ 6 تا ستاره آورد، چون تعداد Air Defense ها بیش تر شده و ارتقای Dragon هم حدود 2 هفته طول میکشه. ضمناً 10 تا Dragon برای هر حمله هزینه اش واقعاً سنگینه و اگه جنگ رو ببازی کلی ضرر کردی. تو همون موقع هم تازه وارد Champion League شده بودم، Builder پنجم رو خریدم و داشتم با Snipe کردن کلی طلا و اکسیر مجانی جمع میکردم. سریع Barbarian King رو به Level 10 رسوندم، Barracks و Dark Barracks رو ارتقا دادم تا P.E.K.K.A و Golem رو باز کنم، بعد متوجه شدم که Elixir و Dark Elixir دیگه بلااستفاده موندن و فقط میان ازم میدزدن!

همون موقع که تازه وارد TH8 شده بودم، تصمیم گرفتم که یه تغییری تو استراتژی TH8.5 بدم و سریعتر رفتم TH9. (اصطلاحاً Rush کردم یا زودتر از موعد وارد Town Hall بعدی شدم) حالا که توی TH9 هستم میتونم به جای هدر دادن Dark Elixir سریع تر Barbarian King و Archer Queen رو به Level 30 برسونم، و Elixir اضافی رو خرج ارتقای دیوارهام بکنم.

برخلاف تئوری TH8.5 که میگه هیچ کدوم از بناهای دفاعی و دیوارهای جدید رو نخرید، من تمام تله ها (Giant Bomb، Seeking Air Mine)، دیوارها و Air Defense و Air Sweeper و Hidden Tesla و Archer Queen رو خریدم، و X-Bow و بقیه رو گذاشتم برای بعد. چرا؟ چون طبق جدولی که وزن هر کدوم از بناهای دفاعی و نیروها و قهرمان ها رو نشون میده، (به صورت فایل Excel ضمیمه پست کردم)، تمام این چیزای جدیدی که خریدم مجموعاً اندازه یک Archer Tower Level 8 روی وزن Base تاثیر ندارن! حالا سنگینی Base من اندازه یه TH8 تازه هست، ولی ظرفیت ارتشم (َHousing Space، Spell Capacity و Clan Castle) مثل یک TH9 هست و میتونم Maxed TH8 ها و حتی TH9 هارو 100% تخریب یا سه ستاره کنم!

علاوه بر برتری کامل تو ارتش، Base از نظر دفاعی هم خیلی خوب عمل میکنه. با وجود 4 تا Air Defense و 2 تا Air Sweeper و دوتا Seeking Air Mine اضافی، دیگه TH8 ها نمیتونن با ارتش Dragon Level 3 کامل تخریبش کنن. از اون 25 قطعه دیوار Level 1 هم برای افزایش قلمرو و پوشوندن فضاهای خالی استفاده کردم تا دشمن تو پیاده کردن نیروها کارش سخت تر بشه و زمان بیشتری از دست بده. همینطور Wallbreaker ها مجبورن مسافت بیشتری رو تا دیوارهای اصلی طی کنن و قبل از رسیدن به مقصد توسط Cannon ها و Archer Tower ها کشته میشن! از طرفی هم حالا 2 تا مخزن طلا و اکسیر اضافی، و چندتا بنای اضافی دارم که Hitpoint رو بالا میبره و باعث میشه نیروهای دشمن وقت بیشتری رو صرف تخریب بکنن. با وجود اینکه بناهای دفاعیم هنوز در سطح یک Maxed TH7 هست، اما TH8 ها هیچ وقت نمیتونن کامل تخریبش کنن و تو جنگ همیشه یک TH9 سطح بالا میاد و با LavaLoon یا GoWiWi تخریبش میکنه!

تو ویدئو میبینید که چطور با ارتش ساده GoWiPe تشکیل شده از Golem و P.E.K.K.A های Level 1 دوتا TH9 و یک TH8 کامل تخریب میشن.

تو حملات GoWiPe، از Golem ها که Hitpoint بسیار بالایی دارن به عنوان تانک استفاده میکنیم، یعنی میفرستیمشون جلو که ضرب گلوله هارو جذب کنن تا Wizard ها تخریب رو انجام بدن. P.E.K.K.A هم علاوه بر Hitpoint بالا، قدرت تخریب بالایی هم داره و به عنوان عنصر ترکیبی عمل میکنه و اغلب بناها رو با یک یا دو ضربه نابود میکنه. Golem ها به عنوان ضربه گیر، Wizard ها با Splash Damage و P.E.K.K.A با Point Damage همدیگه رو کامل میکنن و یک ارتش فوق العاده قدرتمند رو تشکیل میدن. با این ارتش میتونید هر TH8 و TH9 رو حداقل نصف تخریب کنید و 2 ستاره بگیرید! و اگه با دقت انجامش بدین میتونید هر دشمنی رو کامل تخریب کنید.

در اینده سعی میکنم براتون نمونه هایی حمله های دیگه مثل LavaLoon، Mass Hogs، Mass Dragons، GoHo، GoLaLoon و ... آپلود کنم.

================================================== =======

1- میتونید به جای BlueStacks از برنامه شبیه ساز اندروید Nox رو PC استفاده کنید، مخصوصاً کسایی که چندتا اکانت دارن، چون میتونید همزمان چندین ماشین مجازی اندروید داشته باشید. تو حالت تمام صفحه تو مانیتورهای 16:9 هم بازی کاملاً تمام صفحه هست و دکمه های کنترلی تبلت از پایین صفحه رو اشغال نمیکنن.

2- TH11 و کلی تغییرات خوب تو بروزرسانی بزرگ بعدی قراره اضافه بشه. چندتا از جالب ترین تغییرات اینا هستن:

- خود Town Hall Level 11
    - بنای دئفاعی ویژه TH11 که اشعه های لیزر ساطع میکنه
    - قهرمان جدید به نام Grand Warden که با Elixir قابل خریده
    - قابلیت Donate کردن Spell
    - سیستم Shield جدید
    - ویژگی جدید Village Guard
    - Wizard Tower Level 9
    - Freeze Spell برای TH9
    - زیاد شدن مهلت حمله و فضای خالی بیشتر Base
    - اضافه شدن TH و CC به هدف های مورد علاقه Goblin ها
    - عملکرد Town Hall به عنوان مخزن Gold، ٍElixir و Dark Elixir
    - مخزن های Level 12 و آزمایشگاه Level 9
    تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط wasted : 09-03-2016 در ساعت 00:58

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •