سلام.
یه ویدئو از Clan Wars بازی Clash of Clans براتون آماده کردم.
امروز دقیقاً 21 روزه که دارم بازی میکنم. هنوز Town Hall Level 5 ـم و تعداد و سطح بناهای دفاعی و نیروها پایینه، حمله هم به طبع اون زیاد هیجان انگیز نیست، ولی ارزش دیدن داره.
عنوان: Clash of Clans: wasted vs. YaotI [Gods-clan.com] | 2015.08.10
دریافت کنید
مراحل حمله:
1- گذاشتن یک نیروی سبک برای تخریب بناهای گوشه میدان (این کار ضروریه، چون معمولاً آخرای حمله حرکت نیروها از این گوشه میدان به اون گوشه زمان زیادی میبره و احتمال تخریب 100% پایین میاد، پس بهتره همون اول و فقط با یک نیروی سبک تخریب بشن)
2- استفاده از Lightning Spell برای تخریب نسبی یکی از بناهای دفاعی مهم (من Spell رو روی Wizard Tower انداختم، چون قدرت تخریبش زیاده و سریع تر باید از بین بره که نیروهام بیشتر دوام بیارن)
3- بیرون کشیدن و کشتن نیروهای Clan Castle در حاشیه میدان (این نیروها اگه در مراحل ابتدایی کشته نشن طی حمله نیروهای شما رو به تدریج از بین میبرن)
4- از بین بردن بناهای دفاعی در دسترس با نیروهای سبک مثل Archer ها و Wizard ها. (تو هر حمله ای به جز حملات Farming مهم ترین کار اینه که در ابتدای کار بناهای دفاعی رو تخریب کنید، چون هرچه بیشتر باقی بمونن بیشتر نیروهای شما رو از بین میبرن)
5- آزاد کردن Balloon ها به محض تخریب Air Defense و تخریب بقیه بناهای دفاعی مهم و خارج از دسترس مثل Mortar و Archer Tower ها و Cannon ها. (تو سطوح بالا که حریف از دیوارهای خیلی محکم برای سد کردن راه نیروها استفاده میکنه، یا انواع Trap اطراف دیوارها کار گذاشته، حمله هوایی بهتر جواب میده. تو مراحل پایین تر Balloon، و تو مراحل بالاتر Dragon و Lava Hound)
10 ساعت به پایان جنگ مونده و Clan ما 129 به 7 جلو هست.
خواستید Clan ما عضو بشید اول باید به سایت مراجعه کنید و قوانین رو بخونید. بعد با Leader از طریق فیسبوک هماهنگ کنید تا بتونید عضو بشید. فقط افرادی که تو جنگ 6 ستاره به دست میارن میتونن باقی بمونن، در غیر این صورت Kick. 
Blood soaks the ground
In their own they will drown
Surrounded by disgust
Pounded into dust
بوک مارک ها