سلام مجدد. بعد از هفت ماه و نیم از شروع بازی Clash of Clans دوباره در خدمتتون هستم.
امروز بازهم یک ویدئوی دیگه از این بازی براتون آماده کردم. همونطور که قول داده بودم، تو ویدئوی امروز استراتژی GoHo و Mass Hogs برای TH9 رو میبینیم.
از اونجایی که GoWiPe برای TH9 به اون صورت جوابگو نیست، باید به فکر حمله های دیگه ای بود. استفاده از Mass Dragons ، LavaLoon و GoLaLoon گزینه های خوبی هستن، ولی Unlock کردن نیروهای هوایی مورد نیاز برای این نوع حملات برای TH9 ها اغلب زمان بر هست، اما Hog Rider اولین نیروی زمینی جنگی هست که TH9 ها میتونن Max بکنن و با همون میشه اغلب TH9 ها رو سه ستاره کرد.
Hog Rider به خاطر قابلیت پریدن از روی دیوارها و هدف گرفتن بناهای دفاعی یکی از بهترین نیروها برای جنگ محسوب میشه. برای اینکه مقابل TH9 بتونید خوب عمل کنید لازمه Hog Rider هاتون Level 5 باشن. نقطه ضعف Hog ها دو چیز هست، Double Giant Bomb و Archer Queen. به خاطر وجود این دو مورد توصیه نمیشه کل ارتش رو از Hog پر کنید. لازمه یک Golem از خودتون و یک Golem ترجیحاً Level 5 در Clan Castle با خودتون داشته باشید.
اگر میتونید جاهایی که مشکوک به وجود Double Giant Bomb و نزدیک Archer Queen هستن رو تشخیص بدین، Golem هارو به همراه چند Wall Breaker و Wizard مقابلش قرار بدین تا Golem ها بمب هارو منفجر کنن، بعد از کنار یا سمت دیگه Hog هارو آزاد کنید. در مورد Spell ها هم واضحه که بهترین گزینه برای Hog قطعاً Heal Spell هست. شاید لازم باشه یک Jump Spell برای نفوذ Golem به داخل با خودتون ببرید.
مهم ترین قسمت حمله های Mass Hogs و GoHo استفاده صحیح Heal Spell هست. نکته اینجاست که نباید Heal رو روی Hog هاتون بندازید، بلکه باید جاهایی بندازید که Hog ها قراره اونجا برن. پس باید بتونید جهت حرکت Hog هارو پیش بینی کنید. نترسید، کار سختی نیست. Hog ها قبل از هر چیز دنبال بناهای دفاعی میرن، درسته؟ پس Heal Spell رو باید جاهایی بندازید که چندتا بنای دفاعی اونجا قرار داره و Hog ها قراره به زودی اونجا برن. در واقع شما Heal Spell رو روی بناهای دفاعی بندازید، نه روی Hog هاتون.
نکته مهم دیگه کشتن Clan Castle Troops هست. اگه داخل CC اژدها و بالن باشه کارتون راحته. با دوتا Poison Spell میتونید سر جاشون مسموم کنید و بدون هدر دادن Wizard و Archer بکشیدشون. اگه داخلش Lava Hound بود، به خاطر Hit Point بالاش 5 تا Poison هم جواب نمیده، پس باید بکشونیدش یک گوشه، با دو یا سه تا Wizard بکشیدش، و لحظاتی قبل از مردنش دوتا Poison اطرافش بندازید تا Lava Pup ها رو مسموم کنید. اگه Clan Castle خارج از از دسترس هست، میتونید با یکی دوتا Hog به داخل نفوذ کنید و نیروهای داخلش رو بکشید بیرون. مگر اینکه Base طوری طراحی شده باشه که لایه های بیرونی توسط بناهای دفاعی پوشش دده شده باشه (مثل Base خودم) و مجبور باشید که Clan Castle Troops رو طی حمله بکشید، که در این صورت کار خیلی سخت میشه. داخل ویدئو میتونید Base خودم رو ببینید که همینطور طراحی شده و هیچ جوره نمیشه Clan Castle Troops رو بیرون کشید.
داخل ویدئو Replay های جنگ امروزم هست، اولی Mass Hogs هست، چون هدف Archer Queen نداشت. دومی هم Goho با یک Golem هست، چون Giant Bomb ها همشون تکی قرار گرفتن و احتمال مرگ دسته جمعی Hog ها وجود نداره. خوب دقت کنید که Archer Queen هدف چطور کشته میشه. اگه اول حمله نکشیدش، میتونه تقریباً در هر ثانیه یکی از Hog هاتون رو به کشتن بده.
ضمناً داشتن یک Hero ترجیحاً Archer Queen در این نوع حملات لازمه، بدون اون هم ممکنه، ولی به مقدار قابل توجهی کار سخت میشه.
تو ماه های بعدی سعی میکنم چند نمونه از حملات هوایی مثل LavaLoon و Mass Dragons رو براتون آماده کنم. (البته Mass Dragons با Dragon Level 4/5)
================================================== =======
1- از player های 64bit و کدک پک بروز برای پخش ویدئو استفاده کنید.
2- مارس 2016 قراره یک بروزرسانی مهم دیگه برای بازی ارایه بشه. از مهم ترین چیزهایی که درز کرده اینا هستن:
- Hog Rider Level 6
- Goblin Level 7
- Inferno Tower Level 4
- Mortar Level 9
- New Dark Troop: Bowler
- سیستم War Matchmaking جدید و تاثیر Win Streak کلن ها
عکس های مربوط به آپدیت جدید و نسخه بروزشده فایل اکسل محاسبه وزن بیس (Eagle Artillery و موارد ناقص دیگه) هم ضمیمه پست شده.
به زودی سعی میکنم از بازی جدید Clash Royale هم براتون ویدئو آماده کنم. موفق باشید.
بوک مارک ها