نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: خطا در اجرای بازی کرایسیس 3

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض خطا در اجرای بازی کرایسیس 3

سلام من بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ونصبش کردم و کرک هم کردم اما بازم پیغام میده

تصویر پیغام
    http://upir.ir/951/guest/Capture0000.jpg

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    سلام من بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ونصبش کردم و کرک هم کردم اما بازم پیغام میده

تصویر پیغام
    http://upir.ir/951/guest/Capture0000.jpg

سلام .
    در پیام که مشخص کرده برای play کردن , نیاز به دایرکس 11 دارید .
    در کل به این معنا هست که کارت شما توانایی DX11 را ندارد .
    این بازی از اساس تحت DX11 برای PC توسعه پیدا کرده و بخاطر اینکه کارتهای DX10و پایینتر قابلیتهای سخت افزاری مورد نیاز کد DX11 رو ندارن با هیچ آپدیت و پچ غیر رسمی امکان اجرای بازی روی کارتایی که DX11 ندارند نخواهد بود . ( .lotg)
    اطلاعات بیشتر در خصوص این بازی را میتونید در سرچ گوگل ببینید با تموم خطاها و رفع اونها , البته لینکهای زیادی هم هستند که این توضیحات را داده اند .
    و نهایتا این هم لینک دانلود directx 11 capable gpu
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    در پیام که مشخص کرده برای play کردن , نیاز به دایرکس 11 دارید .
    در کل به این معنا هست که کارت شما توانایی DX11 را ندارد .
    این بازی از اساس تحت DX11 برای PC توسعه پیدا کرده و بخاطر اینکه کارتهای DX10و پایینتر قابلیتهای سخت افزاری مورد نیاز کد DX11 رو ندارن با هیچ آپدیت و پچ غیر رسمی امکان اجرای بازی روی کارتایی که DX11 ندارند نخواهد بود . ( .lotg)
    اطلاعات بیشتر در خصوص این بازی را میتونید در سرچ گوگل ببینید با تموم خطاها و رفع اونها , البته لینکهای زیادی هم هستند که این توضیحات را داده اند .
    و نهایتا این هم لینک دانلود directx 11 capable gpu
    این بازی نسخه3 هست اگ من از نسخه های دیگ استفاده کنم کار میکنه مثلا1 یا2 جواب میده روی سیستمم..؟

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    این بازی نسخه3 هست اگ من از نسخه های دیگ استفاده کنم کار میکنه مثلا1 یا2 جواب میده روی سیستمم..؟
    متاسفانه در خصوص بازی و ... خیلی تجربه ندارم , میتونید منتظر نظرات سایر دوستان که در این زمینه تجربه دارند باشید .
    و یا از طریق سرچ گوگل در سایتهایی که مختص بازی ها و یا همین بازی هستند پیگیری کنید .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •