سلام
گوشی من هوآوی G610 U20 هست با اندروید 4.2.1 هر برنامه ای که میخوام نصب کنم میگه حافظه داخلی پر است
حالا میخوام یک کارت حافظه هشت یا شانزده گیگابایتی بخرم
چه نکات و ویژگی هایی باید داشته باشه؟
سلام
گوشی من هوآوی G610 U20 هست با اندروید 4.2.1 هر برنامه ای که میخوام نصب کنم میگه حافظه داخلی پر است
حالا میخوام یک کارت حافظه هشت یا شانزده گیگابایتی بخرم
چه نکات و ویژگی هایی باید داشته باشه؟
جواب چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برای انتخاب دقیق تر بهتره که این صفحه رو مطالعه کنید :
عنوان: click
دوست عزیز
خوشبختانه قبل از من دوست مان برای کسب اطلاعات لازم لینک بسیار مفیدی رو قرار داده اند.
اما اطلاعات تکمیلی :
گوشی شما کارت حافظه از نوع microSD تا 32 گیگ رو پشتیبانی می کند. اما به نظرم با توجه به مدل و امکانات گوشی 16 گیگ کافی و مناسب باشه به دلیل حافظه داخلی پایین گوشی (4گیگ) خریدحافظه 8 گیگ توصیه نمی شود.
فقط در حین خرید توجه کنید که از کلاس 10 باشد تا سرعت مناسبی داشته باشد و در حین استفاده مشکلی نداشته باشید و همچنین سعی کنید مارک خوبی بگیرید.
تنها مورد مناسبی که در دیجی کالا پیدا کردم :
https://www.digikala.com/Product/DKP...microsdhc-16gb
اما در کل مارک های مانند فیلیپس و تیم گروپ هم خوب هستند اگر پیدا کردید در خریدشان شک نکنید.
موفق باشید.
سلام ممنونم
این کارت حافظه کلاسش چنده؟مارکش خوبه؟ و در برابر ضربه و آب مقاومه یا نه؟سرعت خواندن و نوشتنش چنده؟
مارکش مارک خوبیه# این مموری از نوع مموری کلاس UHS که جزو جدیدترین رمهای بازار به شمار میآید و در دو مدل UHS-I و UHS-II عرضه شده که در حال حاظر اکثر مموریها از مدل UHS-I میباشند. مموری UHS از لحاظ تئوری میتواند به سرعت 312Mb/s برسد.
مموری میکرو اس دی UHS دارای دو زیر کلاس با نامهای U1 و U3 است، که کلاس U1 دارای حداقل سرعت10MB/s و کلاس U3 دارای حداقل سرعت 30MB/s میباشد.
Capture.PNG این رو رو مدلش تو سایتا زدن میکرو اس دی اچ سی 16 گیگ کلاس۱۰ یو-وان 48MB/s توشیبا که میتونه تا 48 و بالاتر بخونه حالا نمیدونم تا چه حد دقیقه
با سلام مجدد
Adata Premier UHS-I U1 Class 10 50MBps microSDHC - 16GB
- ابعاد1 × 11 × 15 میلیمتر
- ظرفیت16 گیگابایت
- استاندارد سرعتClass 10 , UHS-I U1
- سرعت خواندن50 مگابایت بر ثانیه
- مقاوم در برابرآب , پرتو X , سرما , ضربه , گرما , مغناطیس
- سایر مشخصات- سرعت خواندن تصادفی اطلاعات: 1400 IOPS- سرعت نوشتن تصادفی اطلاعات: 100 IOPS- پشتیبانی از فرمت Full HD
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها