سلام داغ شدن بیش از حد پشت گوشی مشکلی به وجود میاره
سلام داغ شدن بیش از حد پشت گوشی مشکلی به وجود میاره
سلام.
اگه دما خیلی زیاد باشه استهلاک زیاد میشه و عمر قطعات پایین میاد.
اما تا حدی طبیعیه ، برای مثال هنگام شارژ کردن ، بازی های 3D و ... دمای گوشی بالا میره که این دما بیشتر مربوط به پردازنده و صفحه ی نمایش هست.
اگه دمای گوشی خیلی بالا رفت برنامه یا بازیی رو که درحال اجرا هست ببندید و گوشی رو درحالت Stand By قرار بدید تا دما به حالت عادی برگرده.
برای مثال، در گوشی Samsung Galaxy S4 این داغ شدن بیش از حد وجود داره ، و من شخصاً این رو تجربه کردم.
اگه یک بازی تقریباً سنگین رو به مدت 15 دقیقه اجرا کنید صفحه ی نمایش و کنار دوربین به قدری داغ میشه که نگه داشتن گوشی در دست یکم آزار دهنده میشه.
حالا چگونه گوشی را روی stand by بذاریم
سلام :بله سیستم عامل اندروید 4.2
مشکل اکثر گوشی های که بیش از حد داغ می شوند در سیستم عامل اندروید باز بودن پروسس های سنگین می باشد. بدین صورت که مثلا شما در حال انجام یک بازی حجیم و سنگین هستید و یا چند بازی و برنامه را با هم باز کرده اید و با کلید هوم به صفحه اصلی بازگشته و به صورت کامل خارج نشده اید به دلیل استفاده از منابع سیستم خصوصا cpu گوشی بیش از حد گرم می شود. البته این مشکل به ندرت پیش می آید که معمولا با یک بار ریبوت مشکل حل خواهد شد.
ورژن های بالاتر اندروید کمتر این مشکل را دارند
حالا چجوری ریبوت کنیم
سلام داغ کردن پشت گوشی میتونه از باطری هم باشه چون من هیچوقت ندیدم کنار دوربین موبایل داغ کنه اما پشت سمت چب خیلی داغ میکنه وقتی باز های سنگین بازی میکنیم
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها