نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: آپدیت ویندوز 10

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض آپدیت ویندوز 10

سلام عرض می کنم. خسته نباشید.

می خواستم ویندوز 10 خودم رو آپدیت کنم. راه صحیح این کار به چه شکلی هست. چون به من گفته شده ممکنه کرک ویندوز دچار مشکل بشه. به همین خاطر می خواستم بدونم راه صحیح آپدیت به چه شکلی هست و اینکه اگر یه وقت کرک به مشکل خورد باید چه کار کنم؟ من چند تا نرم افزار شرکت کامپیوتری نور رو هم روی سیستمم نصب کردم . می خواستم بدونم ممکنه با آپدیت ویندوزم اون ها دچار مشکل بشن ؟ و اینکه ممکنه با آپدیت ویندوزم در نرم افزار های آفیس مثل word مشکلی پیش بیاد ؟

ویندوز من 10 هستش، ورژن 1511

ویرایش توسط S!RUS : 09-04-2021 در ساعت 22:53 دلیل: تصحیح عنوان موضوع

2. نمایش اطلاعات

پیش فرض به روز رسانی ویندوز

معمولا چون از نسخه اورجینال استفاده نمیکنیم و همه برنامه های روی سیستم کرک شده هستش زیاد به روزرسانی ویندوز توصیه نمیشه چون به احتمال زیاد ممکنه به مشکل بخوره.

3. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط vida
    معمولا چون از نسخه اورجینال استفاده نمیکنیم و همه برنامه های روی سیستم کرک شده هستش زیاد به روزرسانی ویندوز توصیه نمیشه چون به احتمال زیاد ممکنه به مشکل بخوره.

سلام عزیز ؛
    لطفا از مخاطب خود نقل و قول بگییرید و برای پاسخ شما خواستم بگم که بنده تا به حال مشکلی نداشتم .
    نمایش امضاء

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sinamirjani
    سلام عرض می کنم. خسته نباشید.

می خواستم ویندوز 10 خودم رو آپدیت کنم. راه صحیح این کار به چه شکلی هست. چون به من گفته شده ممکنه کرک ویندوز دچار مشکل بشه. به همین خاطر می خواستم بدونم راه صحیح آپدیت به چه شکلی هست و اینکه اگر یه وقت کرک به مشکل خورد باید چه کار کنم؟ من چند تا نرم افزار شرکت کامپیوتری نور رو هم روی سیستمم نصب کردم . می خواستم بدونم ممکنه با آپدیت ویندوزم اون ها دچار مشکل بشن ؟ و اینکه ممکنه با آپدیت ویندوزم در نرم افزار های آفیس مثل word مشکلی پیش بیاد ؟

ویندوز من 10 هستش، ورژن 1511
    ضمن سلام و احترام و خوش امدگویی
    در خصوص آپدیت ویندوز 10 کرک شده - شخصا تجربه ای که دارم هیچگونه مشکلی نداشته ام و همچنین در خصوص برنامه های نصب شده و حتی افیس .
    البته ذکر یه نکته لازمه که بدونید سعی کنید از بهترین کرک و مناسب ترین روش استفاده کنی . بنده ویندوزم را بصورت دیجیتال لایسنس کرک و اکتیو کرده ام و با کرک Microsoft Activation Scripts . که ساده ترین و مناسب ترین روش فعال سازی ویندوز 10 هست .
    در خصوص نحوه اپدیت هم خود مایکروسافت بصورت اتوماتیک و برنامه ریزی شده براتون اپدیت ها رو میفرسته . احیانا بصورت دستی هم که بخواهید آپدیت کنید میتونید گزینه چک آپدیت رو رو در ویندوز اپدیت بزنید تا لیست انواع اپدیت ها رو براتون بیاره .
    موفق باشید .
    نمایش امضاء

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض آپدیت ویندوز

نوشته اصلی توسط S!RUS
    ضمن سلام و احترام و خوش امدگویی
    در خصوص آپدیت ویندوز 10 کرک شده - شخصا تجربه ای که دارم هیچگونه مشکلی نداشته ام و همچنین در خصوص برنامه های نصب شده و حتی افیس .
    البته ذکر یه نکته لازمه که بدونید سعی کنید از بهترین کرک و مناسب ترین روش استفاده کنی . بنده ویندوزم را بصورت دیجیتال لایسنس کرک و اکتیو کرده ام و با کرک Microsoft Activation Scripts . که ساده ترین و مناسب ترین روش فعال سازی ویندوز 10 هست .
    در خصوص نحوه اپدیت هم خود مایکروسافت بصورت اتوماتیک و برنامه ریزی شده براتون اپدیت ها رو میفرسته . احیانا بصورت دستی هم که بخواهید آپدیت کنید میتونید گزینه چک آپدیت رو رو در ویندوز اپدیت بزنید تا لیست انواع اپدیت ها رو براتون بیاره .
    موفق باشید .
    سلام عرض می کنم . خیلی ممنونم. من وارد بخش آپدیت شدم . این پیام در بالای بخش آپدیت بود "some settings are managed by your organization". الان منظور سیستم از این پیام چیست ؟
    خیلی ممنوم .

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sinamirjani
    سلام عرض می کنم . خیلی ممنونم. من وارد بخش آپدیت شدم . این پیام در بالای بخش آپدیت بود "some settings are managed by your organization". الان منظور سیستم از این پیام چیست ؟
    خیلی ممنوم .
    سلام .
    این پیام با تنظیماتی در گروپ پلیسی ( Group Policy ) حل میشه ,
    در مسیر
    Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components >Data Collection and Preview Builds

البته قبلش حتما
    در سرچ گوگل عبارت some settings are managed by your organization جستجو کنید و راهکار مورد نظر رو مشاهده کنید .
    لینک فوق در این خصوص با تصویر توضیح داده .

البته ناگفته نماند بیشتر مشکلات مشابه , در نوع و روش اکتیو کردن ویندوز و همچنین ویندوز استفاده شده , خلاصه میشه . سعی کنید از یه ویندوز دستکاری نشده و بهترین روش فعال سازی استفاده کنید .
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •