سلام
من میخوام ویندوز۱۰ 20h2 رو روی لپتاپ Dell Vostro 1015 نصب کنم
ولی نمیدونم بکشه یا نه
میشه راهنمایی کنین میکشه یا ن؟
۲ گیگ رم
۳۰۰ گیگ هارد
سیپییو اینتل۳دیو
سلام
من میخوام ویندوز۱۰ 20h2 رو روی لپتاپ Dell Vostro 1015 نصب کنم
ولی نمیدونم بکشه یا نه
میشه راهنمایی کنین میکشه یا ن؟
۲ گیگ رم
۳۰۰ گیگ هارد
سیپییو اینتل۳دیو
سلام
مشکلی نیست ، در صورتیکه تونستید فقط دو گیگ رم اضافه کنید تا عملکرد بهتری در اجرای برنامه هاتون داشته باشی. البته با دو گیگ هم مشکلی نخواهید داشت . البته فکر کنم سی پی یو Intel Core2 Duo باشه
ویرایش توسط S!RUS : 09-04-2021 در ساعت 23:55
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام عزیز ؛
در کل ویندوز 10 ویندوزی سنگینی هست و اگر سیستم ان چنان قوی ندارید نصب نکنید .
با اون مشخصات میتونید نصب کنید ولی شاید یکم اذیت بشید .
مصرف منابع ویندوز 10 نسبت به ویندوز های دیگه بیشتره ....
پ ن : با اون مشخصات سیستم شما میتونید نصب کنید ولی شاید هنگ داشته باشه و گیر کنه و توصیه میشه با رم 2 ویندوز 8.1 نصب کنید ولی هر جور مایلید .
نمایش امضاءProgrammer | Blogger | Software Engineer
سلام
پوزش بابت تاخیر در جواب . به دلیل مسافرت .
میتونید سخت افزار مورد نیاز و سایر مشخصات و ...... رو از این لینک بررسی کنید . البته در پست قبلیم جواب و پیشنهاد عملکرد بهتر هم داده شد .
از لحاظ اجرای ویندوز قبلا چندین بار در لپ تاپ های با مشخصات سخت افزاری مشابه ، تست و نصب شده .
از لحاظ روان بودن و اجرا و زود بالا اومدن ویندوز هم یه سری تنظیمات لازمه تا سریع تر ویندوز بوت و لود بشه .
و اما در خصوص اجرای بعضی برنامه های نصب شده در سیستم هم مطمئنا باید منابع و سخت افزار مناسب همون برنامه ی مد نظرتون را چک کنید تا دچار مشکل نشوید .
موفق باشید
ویرایش توسط S!RUS : 10-04-2021 در ساعت 14:46
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها