نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: بهترین روش برای نصب ویندوز 10 کدام است؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question بهترین روش برای نصب ویندوز 10 کدام است؟

درود بر شما

لطفا بفرمایید راهنمایی کنید که بهترین و صحیح‌ترین راه برای نصب ویندوز ۱۰ کدام است؟ من Business Edition رو از سافت گذر دانلود کردم و قصد دارم نسخه Enterprise رو نصب کنم. ممنون میشم اگر آموزشی هم هست معرفی کنید. سپاسگزارم.

درضمن قصد دارم به صورت دوآل بوت یکی از توزیع‌های لینوکس رو نصب کنم. برای این کار باید یک پارتیشن جداگانه داشته باشم. سوال من این است که در هنگام نصب ویندوز مقدار پارتیشن مورد نیاز رو جدا کنم یا بعدا؟ کدوم روش بهتر هست؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط deuxshiri
    درود بر شما

لطفا بفرمایید راهنمایی کنید که بهترین و صحیح‌ترین راه برای نصب ویندوز ۱۰ کدام است؟ من Business Edition رو از سافت گذر دانلود کردم و قصد دارم نسخه Enterprise رو نصب کنم. ممنون میشم اگر آموزشی هم هست معرفی کنید. سپاسگزارم.

درضمن قصد دارم به صورت دوآل بوت یکی از توزیع‌های لینوکس رو نصب کنم. برای این کار باید یک پارتیشن جداگانه داشته باشم. سوال من این است که در هنگام نصب ویندوز مقدار پارتیشن مورد نیاز رو جدا کنم یا بعدا؟ کدوم روش بهتر هست؟
    درود
    کاربر گرامی اگه تجربه نصب ویندوز و لینوکس و همچنین دوال بوت و ... ندارید , بهتر هست که یا به کسی بگید که تجربه داره یا به یکی از مغازه های کامپیوتری بدید تا اینکار رو براتون انجام بدهند .
    اما اگه خودتون میخواهید نصب کنید میتونید این لینک های اموزشی رو مطالعه کنید . در خصوص اموزش نصب ویندوز 10 مراحل یکسان هست برای سایر نسخه ها , تنها نکته ی , جای سوال قسمت پارتیشن نصب ویندوز هست که شما قبلا هاردتون پارتیشن بندی شده و نیازی به پارتیشن بندی نیست . در مراحل نصب ویندوز میتونید در همون پارتیشن قبلی نصب ویندوز ( C ) انجام بدید . البته بهتر هست ابتدا دلیت کنید و سپس مجددا گزینه New رو بزنید تا مجددا براتون بسازه و بعد ادامه نصب ویندوز ...

اموزش نصب ویندوز 10
    لینک اول نصب اوبونتو در کنار ویندوز 10 , Dualboot
    لینک دوم نصب ابونتو در کنار ویندوز 10 , Dualboot

نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •