نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: Windows 10 Enterprise LTSC v1809.17763.652 راهنمایی فعال سازی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question Windows 10 Enterprise LTSC v1809.17763.652 راهنمایی فعال سازی

سلام دوستان.
    میخواستم Windows 10 Enterprise LTSC v1809.17763.652 رو روی لپتا نصب کنم.

1. به نظر شما نصب این ویندوز و
    فعالسازی نسخه LTSC 2019 با روش KMS38 برای کسی که ساکن اروپاست مشکلی پیش نخواهد آمد؟ چون مسلما لایسنسی خریداری نشده بخاطر قانون کپی رایت میگم.

2. با توجه به لینک زیر بهترین و بی نقص ترین روش برای فعال سازی این نسخه از ویندوز کدوم بهتره و کدوم رو دانلود کنم؟
    یعنی این نسخه با روش قانونیه
    Hwidgen Digital Licence فعال نمیشه ؟؟؟
    https://www.softgozar.com/windows-office-crak_/

3. همچنین برای فعال سازی Office 2019 بهترین فعال ساز کدومه که باید دانلود کنم؟ آیا باید فعال سازه
    رو دانلود کنم؟

4. چطوری میتونم بعد از نصب تم روشن رو فعالش کنم؟ آیا اتومات فعال هست یا باید از جایی تم رو دانلودش کنم؟
    مرسی از راهنماییتون

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط x_yashar
    سلام دوستان.
    میخواستم Windows 10 Enterprise LTSC v1809.17763.652 رو روی لپتا نصب کنم.

1. به نظر شما نصب این ویندوز و
    فعالسازی نسخه LTSC 2019 با روش KMS38 برای کسی که ساکن اروپاست مشکلی پیش نخواهد آمد؟ چون مسلما لایسنسی خریداری نشده بخاطر قانون کپی رایت میگم.

2. با توجه به لینک زیر بهترین و بی نقص ترین روش برای فعال سازی این نسخه از ویندوز کدوم بهتره و کدوم رو دانلود کنم؟
    یعنی این نسخه با روش قانونیه
    Hwidgen Digital Licence فعال نمیشه ؟؟؟
    https://www.softgozar.com/windows-office-crak_/

3. همچنین برای فعال سازی Office 2019 بهترین فعال ساز کدومه که باید دانلود کنم؟ آیا باید فعال سازه
    رو دانلود کنم؟

4. چطوری میتونم بعد از نصب تم روشن رو فعالش کنم؟ آیا اتومات فعال هست یا باید از جایی تم رو دانلودش کنم؟
    مرسی از راهنماییتون
    دوست عزیز

اگر ساکن اروپا هستید توصیه میشه ویندوز اورجینال خریداری نمایید اما اگه از لپ تاپ صرفا در منزل استفاده می کنید فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.

در مورد کرک ها هم سعی کنید آخرین کرک موجود رو دانلود و نصب کنید فقط توجه نمایید که هیچ تضمینی برای کارکرد دایمی و بی نقض کرک ها و روش های ارایه شده برای کرک وجود ندارد.

کرک آفیس 2019 : فعالساز Office 2013-2019 C2R و KMSAuto++

3. نمایش اطلاعات

پیش فرض نصب مجدد اپلیکیشن حذف شده ویندوز LTSC

سلام
    روی لپ تاپم ویندوز 10 LTSC آخرین ورژن و بیلد رو نصب کردم میخوام با گوشی از طریق shareMe فایل به لپ تاپم بفرستم ولی وقتی که توی File Explorer آی پی رو وارد میکنم ویندوز خطای.... You'll need a new app to open this 192.168 رو میده

همانطور که میدونید ویندوز LTSC برای اینکه سبک بشه یکسری برنامه و اپلیکیشن هاش رو حذف کردن . حالا برای اینکه بشه از طریق WiFi فایلی رو بین ویندوز و اندروید منتقل کرد نیاز به اون برنامه ای که حذف شده هست .

میخواستم بپرسم آیا کسی میدونه کدوم برنامه به این موضوع مربوط میشه ؟ و چطور می تونم اون رو جداگانه دریافت و دوباره روی لپ تاپ و یا بهتر بگم روی ویندوز نصب بکنم چون با ویندوز معمولی ( غیر از LTSC ) راحت میشه فایل رو با گوشی رد و بدل کرد .

ممنون

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)