نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: مشکل در باز شدن سایت در wordpad

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در باز شدن سایت در wordpad

سلام من ویندوزم 10 هست امروز اتفاقی نمیدونم چه برنا مه ای رو پاک کردم وقتی میخوام از wordpad یک سایت رو باز کنم این ارور رو میده در عکس زیر مشاهده کنید

اینم لینک عکس http://uupload.ir/files/0qv_untitled.png

لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dadamld100
    سلام من ویندوزم 10 هست امروز اتفاقی نمیدونم چه برنا مه ای رو پاک کردم وقتی میخوام از wordpad یک سایت رو باز کنم این ارور رو میده در عکس زیر مشاهده کنید

اینم لینک عکس http://uupload.ir/files/0qv_untitled.png

لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
    دوست عزیز

آیا منظورتان فایل ذخیره شده از سایت با فرمت html می باشد؟

3. نمایش اطلاعات

پیش فرض html

سلام بله فرمت html تا چند سال بدن مشکل باز میکرد تا روش دابل کلیک میکردم دیروز داشتم برنامه های اضافی رو با Uninstall Tool پاک میکردم فکر کنم اشتبا ها یک برنامه از ویندوز رو پاک کردم بعد اینطوری شد

4. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام بله فرمت html تا چند سال بدن مشکل باز میکرد تا روش دابل کلیک میکردم دیروز داشتم برنامه های اضافی رو با Uninstall Tool پاک میکردم فکر کنم اشتبا ها یک برنامه از ویندوز رو پاک کردم بعد اینطوری شد
    دوست عزیز

با تست هایی که اینجانب انجام دادم نرم افزار های wordpad و notepad نمی توانند فایل ها با فرمت html رو باز کنند و فقط نرم افزار Microsoft Word می تواند باز کند برای همین توصیه می شود برای باز کردن فایل های html یا از نرم افزار Microsoft Word و یا مرورگر هایی مانند موزیلا فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.

باز اگر مشکلی داشتید اطلاع دهید. (و یا یک فایل نمونه آپلود کنید تا تست گردد)

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض wordpad

ببینید مثلا خیلی وقته من اینطوری سایتها رو در wordpad ذخیره میکنم و استفاده میکنم یکی از اونها رو اپلود کردم از لینک زیر میتونید دانلود کنید

Document 1.rtf - آپلود عکس و فایل رایگان

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببینید مثلا خیلی وقته من اینطوری سایتها رو در wordpad ذخیره میکنم و استفاده میکنم یکی از اونها رو اپلود کردم از لینک زیر میتونید دانلود کنید

Document 1.rtf - آپلود عکس و فایل رایگان
    دوست عزیز

الان مسئله کلا فرق کرد فکر کنم مشکل شما اینه که آدرس سایت ها رو در فرمت rtf که پسوند فایل های نرم افزار wordpad می باشد ذخیره کرده اید و الان نمی توانید با کلیک کردن بر روی آن لینک ها وارد سایت مربوطه شوید اینجانب در ویندوز 10 فایل ارسالی شما رو تست کردم هر دو لینک فعال بودن و با کلیک کردن بر روی آن ها در مرورگر موزیلا فایرفاکس باز شد.

با جستجو در اینترنت در سایت های خارجی هم بعضی از کاربران این مشکل رو گزارش کرده بودند نتیجه این که:

1- مرورگر پیش فرض سیستم رو به مرورگر دیگری تغییر داده و دوباره تست کنید.

2- مرورگرهایتان را به آخرین نسخه آپدیت کنید و دوباره تست کنید.

3- مرورگرهایتان را حذف و دوباره نصب کرده و تست نمایید.

4- اقدام به تعمیر ویندوزنمایید یا اقدام به نصب مجدد ویندوزنمایید.

موفق باشید.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)