صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 23

موضوع: ⏺⏺⏺تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین بروزرسانی رسمی ویندوز 10[Sep 2017]⏺⏺⏺

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Thumbs up ⏺⏺⏺تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین بروزرسانی رسمی ویندوز 10[Sep 2017]⏺⏺⏺

Windows 10 Latest Update

درود و عرض احترام خدمت کاربران گرامی

دراین تاپیک لیست اپدیتهای رسمی منتشر شده برای ویندوز 10 قرار خواهد گرفت. این بروزرسانی ها به 2 صورت ارائه خواهند شد:

⏺ بصورت اپدیت معمولی یا General که برای رفع برخی باگها ومشکلات ویندوز ارایه شده اند.
    ⏺ بصورت اپدیت Cumulative Update یا اپدیت تجمعی که درواقع شامل تمامی اپدیتهای قبلیست.

دوستان دقت کنند که بروزرسانی Camulative همواره درصدرلیست اپدتهاقرارداره وبعدازاون سایر اپدتها نصب می شوند.
    حتما قبل از دریافت فایلهای بروزرسانی،ابتدا Build ویندوزتون رو باتایپ عبارت Winver در قسمت Run چک کنید.

جزییات اپدیت:

توضیحات جامع برای دریافت ونصب بروزرسانی ویندوز10:

ویرایش توسط Microtel : 13-05-2017 در ساعت 21:03 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Windows 10 Latest Update >< دریافت درپست دوم

Windows 10 درحال حاضر جدیدترین سیستم عامل معرفی شده ازسوی مایکروسافت بوده وهم اکنون بیش از 300 ملیون کاربرازاین سیستم عامل استفاده می کنند.

علیرغم ازمایشهای زیادی که برروی این ویندوز انجام گرفته لیکن بازهم دارای ایرادات ومشکلاتی هست،لذا مایکروسافت هرماه باارایه اپدیتهای متوالی سعی دربرطرف کردن مشکلات ورفع باگها و همچنین قابلیتهای امنیتی وکاربردی نموده است.

راهنمای نصب:

اپدیتهای ویندوز10 بصورت جامع یا Camulative بوده وشامل تمامی بروزرسانی های پیشین تاتاریخ ارایه اپدیت می باشد،لذاکاربران می توانند بااینستال کردن این اپدیت ویندوزشون روتااخرین ماه بروزرسانی کنند.

همیشه نخستین اپدیتی که برروی سیستم نصب شود بروزرسانی Servicing Stack هست وسپس به دنبال ان اپدیت تجمعی یا Camulative Update که بدلیل حجم زیادی که این فایل داره نصبش مدتی زمان میبره.بعدازنصب حتما یکبارسیستم روراه اندازی [Reboot] کنید تا تغییرات ارایه شده برروی ویندوز اعمال شود.

بقیه اپدیتهارو میتونید بدون ترتیب خاصی نصب نمایید.

[این لیست باارایه اپدیتهای جدید،بروزرسانی خواهدشد]

Version 1709 Build 16299

Version1703 Build 15063

Version1607 Build 14393

Version 1511 Build 10586

ویرایش توسط Microtel : 19-12-2017 در ساعت 19:17 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام
    میخوام نسخه جدید بروز رسانی رو نصب کنم که ارور زیر رو نشون میده چی کار کنم هر کاری می کنم مشکل درست نمیشه بازم ارور میده
    1.PNG

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش reza_best74 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hossein_12
    سلام
    میخوام نسخه جدید بروز رسانی رو نصب کنم که ارور زیر رو نشون میده چی کار کنم هر کاری می کنم مشکل درست نمیشه بازم ارور میده
    1.PNG
    سلام

پیشنهاد میکنم بسته رو به صورت افلاین دریافت کنید و نصب کنید ببینید مشکلتون رفع میشه یا نه

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3213522)

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 (KB3213522)

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hossein_12
    سلام
    1.PNG
    سلام
    عزیزم شما اینو قبلا نصب کردی
    هر اپدیت یک بار نصب میشه

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

باسلام خدمت دوستان گرامی

✅ به اطلاع کاربران عزیز میرسانم کلیه لیست اپدیتهای ویندوز(هرسه نسخه 1511,1607,1703) درپست دوم بروزرسانی شدند،هم اکنون میتوانید بادریافت این وصله های امنیتی،ویندوزتون رو به آخرین Patch امنیتی اپدیت کنید ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

پیش فرض ویندوز 10

لام دوستان امروز برام اپدیت ویندوز اومده تا 100درصد اومد بعدش این کلمه میادThere were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help:

Feature update to Windows 10, version 1703 - Error 0x80240031

14. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط daaria30
    لام دوستان امروز برام اپدیت ویندوز اومده تا 100درصد اومد بعدش این کلمه میادThere were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help:

Feature update to Windows 10, version 1703 - Error 0x80240031
    درود

دوست عزیز بهتره ازاپدیت افلاین جهت بروزرسانی ویندوزتون استفاده کنیدتامشکل پروسه عدم نصب کامل اپدیتهارو نداشته باشید.این اپدیتها شامل بروزرسانی کلی ویندوز و فلش پلیر و بروزرسانی کتابخانه ویندوزیا فیچرپک ورفع تمامی باگهاومشکلات ویندوزتاآخرین ماه هستش...
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. میگم برای اینترنت اکسپلورر 11 در ویندوز 10 update cumulative بصورت جداگانه پیدا نمیشه برای دانلود؟

17. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahrabiamir
    سلام. میگم برای اینترنت اکسپلورر 11 در ویندوز 10 update cumulative بصورت جداگانه پیدا نمیشه برای دانلود؟
    درود

دوست عزیز اپدیتهای تجمعی برای رفع مشکلات ویندوزازقبیل رفع خطا در مرورگر IE,Edge و همچنین مشکلات کرش و باگهادرنقاط مخلتف وحساس ویندوز ارایه میشه که بصورت جداگانه لینک دانلود دراین تاپیک گذاشته شده..
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)