صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 از مجموع 23

موضوع: ⏺⏺⏺تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین بروزرسانی رسمی ویندوز 10[Sep 2017]⏺⏺⏺

1. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام ، بی دردسر ترین راه برای آپدیت به رد استون 5 چیه ؟

با توجه به اینکه ویندوزی که الان دارم کرک شده هست و آنلاین هم با این وضع نت بنظرم راه خوبی نیست

ایا میشه نسخه رداستون 5 رو دانلود کنم و از طریق بوت و گزینه آپگرید این کار رو انجام بدم ؟

نمیخوام تنظیمات و نرم افزار های نصب شده روی نسخه فعلی از بین برن
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod
    سلام ، بی دردسر ترین راه برای آپدیت به رد استون 5 چیه ؟

با توجه به اینکه ویندوزی که الان دارم کرک شده هست و آنلاین هم با این وضع نت بنظرم راه خوبی نیست

ایا میشه نسخه رداستون 5 رو دانلود کنم و از طریق بوت و گزینه آپگرید این کار رو انجام بدم ؟

نمیخوام تنظیمات و نرم افزار های نصب شده روی نسخه فعلی از بین برن
    درود
    دوست عزیز برای بروزرسانی شما میتونید فایل ایزو رو دان کنید و از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کنید
    اما این رو در نظر داشته باشید که به روزرسانی ها به نسخه 1809 ویندوز 10 با حذف احتمالی فایل های درون Document شما همراه خواهد بود
    یعنی : پوشه هایی نظیر my music , my doc , my video و از این قبیل پوشه ها به احتمال خیلی زیاد محتویات خود را از دست خواهند داد .
    باز هم پیشنهاد من به شما نصب ویندوز به صورت جدید از طریق بوت هست ولی اگر حیاتی هست از این پوشه ها که گفتم بک آپ بگیرید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام
    من هر کاری می کنم ویندوزم که Windows 10 RS4 v1803 KB4462933 Build 17134.376 میباشد به

Windows 10 RS5 v1809 KB4464330 Build 17763.55 آپدیت شود ، نمی شود . سوال : چرا اینگونه است ؟ برای آپدیتش چه باید کرد ؟ ممنون می شوم پاسخ دهید . ( در پست قبلی جواب ندادین ) .

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)