با سلام
دوستان بنده ویندوزم 10 اینترپرایز (64 بیت )ورژن 1703 هست جدیدا آپدیتی آمده به نام"Feature update to Windows 10, version 1709 " لطفا بفرمائید آیا اینو دانلود کنم یا نه و حجمش چقدره؟با تشکر
با سلام
دوستان بنده ویندوزم 10 اینترپرایز (64 بیت )ورژن 1703 هست جدیدا آپدیتی آمده به نام"Feature update to Windows 10, version 1709 " لطفا بفرمائید آیا اینو دانلود کنم یا نه و حجمش چقدره؟با تشکر
سلام .
بزارید آپدیت اتوماتیک خود ویندوز دانلود و نصب کنه .
مشکلی نیست .
2017-12-01_020306.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام .
ظاهرا قبلا هم همین مشکل گزارش شده ,
به این لینک توجه کنید.
البته اگر همین متن ارور خودتون ( Feature update to Windows 10, version 1709 - Error 0x80244018 ) را سرچ کنید سایر لینک های دیگه را هم میتونید مشاهده کنید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
با سلام
بنده تمام دستور العملهای ذکر شده در سایتها را اعمال کردم و دیگه خطا را نشون نمیده ولی این آپدیت 100 درصد میشه و دوباره از 1 درصد شروع میشه می خواستم بدونم آیا این آپدیت بصورت بخش بخش انجام مبشه یا بازم مشکل داره؟و سوال بعدی اگه فایل isoورژن 1709 ویندوز 10 را دانلود و آپگرید کنم آیا باید ویندوزم را که قبلا با اسکایپ فعال شده دوباره فعالسازی کنم یا نه؟
با تشکر
سلام .
در اغلب موارد مربوط به مشکلات و ارور های اپدیت ویندوز 10 Troubleshoot میتونه کارساز باشه . وارد این بخش که شدید گزینه ویندوز آپدیت رو بزنید . و بعد از روند کار و پیام فیکس که اومد اعمال کنید و نهایتا ریستارت فراموش نشه . و مجددا گزینه چک آپدیت رو بزنید .
در خصوص دانلود ایزوی ویندوز و اپگرید کردن , شخصا تجربه اینکه اکتیو میمونه یا نه رو ندارم , در این خصوص منتظر نظرات سایر کاربران باشید .
- - - - - - - - - - - -
سلام
من همه کارهایی که لازم بود انجام دادم ولی مشکل آپدیتم حل نشد که نشد نزدیک 50 یا 60گیگ اینترنت مصرف کردم از نرم افزار media creatation tool هم استفاده کردم که اونهم فقط نسخه پرو را دانلود میکنه و حین نصب هم کلید می خواد فکر کنم فقط یه راه مونده اونم تعویض ویندوز.
آیا با تعویض ویندوز از ورژن 1703 به ورژن 1709 (هردو نسخه اینترپرایز) میتونم از کدهایی که برای ورژن1703 از اسکایپ گرفته شده این نسخه را هم اکتیو کنم یا نه؟
با تشکر
درود .
خوب این چه کاری بوده که این همه حجم مصرف کرده اید .
کل حجم دانلود ویندوز زیر 5 گیگ هست .
هر نسخه ای از ویندوز 10 رو که تمایل دارید دانلود کنید و سپس توسط کدهایی که در فروم قرار داده میشه توسط اسکایپ اقدام به اکتیو کنید .
ضمنا در خصوص چندین مورد اپگرید که دوستان انجام داده بودند , ویندوزشون دی اکتیو شده بود .
- - - - - - - - - - - -
سلام
من با یک موضوع عجیب روبرو هستم دیشب ویندوزم را از طریق خود ویندوز آپدیت کردم و به ورژن v1803 OS Build 17134.286
تبدیل شد . اما در سایتها ، مخصوصا سایت محبوبم سافت گذر ورژنv1803 Build 17134.319
است . سوالم این است که این موضوع چطوریست و چرا با آپدیت ویندوز به ورژنی که در اینجا دانلود Windows 10 AIO Redstone 4 v1803 Build 17134.319 September 2018 x64/x86 - دانلود ویندوز 10 نسخه RedStone - سافت گذر یا در اینجا دانلود Cumulative Update for Windows 10 v1803 KB4458469 Build 17134.319 - دانلود آپدیت ویندوز 10 - سافت گذر آمده است تبدیل نشد ؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه اگر بخوام فقط آپدیتهای کاملتر و جامع تر که فکر کنم 6 ماه به 6 ماه می آیند را بگیرم ، تنظیماتش چگونه می باشد ؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان گلم . ممنون
سلام خسته نباشید
نمیدونم ایا موضوع بیان این مطلب اینجاس یا نه
دانلود Windows 10 RS5 1809 Build 17763.1 MSDN RTM Retail + VL + Enterprise LTSC - دانلود ویندوز 10 - سافت گذر
مایکروسافت در اقدامی دو نسخه جداگانه با نام Consumer Edition و Business Edition عرضه کرده استخواستم بدونم فرق این دو چیس و کدوم را دان کنم بهتره
- نسخه Consumer Edition ریلیز Retail و Business Edition ریلیز VL است
نسخه های موجود در بستهBusiness Edition :نسخه های موجود در بسته
Consumer Edition
https://www.softgozar.com/windows-10-aio_/
و اینکه با ویندوز 10 آیو فرقی هم دارن
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها