صفحه 1 از 9 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 81

موضوع: گزارش مشکلات در ارتباط با نرم افزارها و آپدیت های ویندوز 10

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض گزارش مشکلات در ارتباط با نرم افزارها و آپدیت های ویندوز 10

در این تاپیک گزارش روزانه یا هفتگی در رابطه با مشکلات خیلی جدی از عدم سازگاری یا باگ های موجود در نرم افزارها و آپدیت های
    ویندوز 10 قرار داده می شود.

نکات:
    تمامی مطالبی که در ادامه قرار می دهیم را کاملا جدی بگیرید.
    راهکارهای حل موقت یا دائمی مشکلات قرار داده خواهد شد.
    لطفا از بحث تاپیک خارج نشوید.

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

پیش فرض از دریافت آپدیت KB 3081455 خودداری کنید!!!!

دیروز آپدیت امنیتی با نام KB3081455 منتشر شد ولی توجه داشته باشید این آپدیت یک باگ خیلی جدی در آن وجود دارد که
    کلهم فروشگاه ویندوز را از کار می اندازد و هیچ راهکار و یا روش های منتشر برای مشکل وجود ندارد.

تصویر این مشکل: http://i.imgur.com/KdonDC7.gif

روش حل مشکل بطور دائم:

1. در ابتدا ابزار Cmd را بصورت Run as Administrator باز کنید.
    2. حال دستور مقابل را وارد نمایید: wusa /uninstall /kb:3081455
    3. پیغامی داده می شود و گزینه yes بزنید پس از تکمیل حذف آپدیت ویندوز را ریستارت کنید.

پس از ریستارت از روش های جلوگیری موقت آپدیت ویندوز استفاده نمایید تا آپدیتی مبنی بر رفع این مشکل منتشر شود.

عنوان: اموزش کنترل مصرف ترافیک در ویندوز 10
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط Microtel : 16-09-2015 در ساعت 21:14 دلیل: قراردادن تگ لینک

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض هشدار مهم در رابطه با استفاده از آنتی ویروس Kaspersky 2016 16.0.614 در ویندوز 10

آخرین ورژن محصولات کاسپرسکی 2016 را موقتا استفاده نمایید!

اخیرا کاربران با مشکلی جدی که مبنی بر از کار افتادن بخش های داخلی استارت ویندوز 10 مواجه شدند:
    • از کار افتادن pin \ Unpin اپلیکیشن ها
    • تغییراتی که استارت ویندوز 10 انجام می دهید دیده نمی شوند.

تصویر مشکل: http://i.imgur.com/A0FaRXj.gifv

روش حل مشکل بطور موقت:
    1. برای حل این مشکل بطور موقت پس از هر تغییرات در استارت ویندوز 10 پروسس Windows Explorer را ریستارت کنید.
    2. یا ویندوزتان ریستارت کنید.

روش حل مشکل بطور دائم:
    • حذف آنتی ویروس بطور موقت تا انتشار نسخه جدیدتر.

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

پیش فرض رفع دائمی مشکل با استفاده از بروزرسانی محصول به Patch B

نوشته اصلی توسط RoseSoft
    آخرین ورژن محصولات کاسپرسکی 2016 را موقتا استفاده نمایید!

اخیرا کاربران با مشکلی جدی که مبنی بر از کار افتادن بخش های داخلی استارت ویندوز 10 مواجه شدند:
    • از کار افتادن pin \ Unpin اپلیکیشن ها
    • تغییراتی که استارت ویندوز 10 انجام می دهید دیده نمی شوند.

تصویر مشکل: Imgur

روش حل مشکل بطور موقت:
    1. برای حل این مشکل بطور موقت پس از هر تغییرات در استارت ویندوز 10 پروسس Windows Explorer را ریستارت کنید.
    2. یا ویندوزتان ریستارت کنید.

روش حل مشکل بطور دائم:
    • حذف آنتی ویروس بطور موقت تا انتشار نسخه جدیدتر.
    دیروز پتچ جدیدی که یکسری باگ ها اعم از باگ 1248046 که مبنی بر مشکل منو استارت ویندوز 10 است منتشر شد و هم اکنون می توانید با استفاده
    از این پتچ مشکل را برطرف نمایید.

• آنتی ویروس را درصورتی که ندارید دوباره نصب کنید.
    • مسیر مقابل را دنبال نمایید: Settings > Additional > Update
    • اکنون Set up Run Update Mode را روی Manual mode of Update بذارید.
    • مسیر Select Update Source را این قرار دهید: http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap
    • حالا برروی آپدیت کلیک نمایید تا آنتی ویروس به پتچ B ارتقا یابد و پس از آن یک ریستارت نمایید.

تغییرات صورت گرفته:
    کد:
    Windows 10 compatibility fixes: Requirement 1203888: [BRQ][Win10RTM]remove the constraints after Win10 RTM Bug 1220304: Win10:Upgrade:Notification:ARK: after upgrade win8.0 to win10 product shows the notice "update is necessary" at new arkmon 010801 Bug 1248029: [SM] IE hang in Safebanking mode (Win10 10163) Patch B Bug 1248063: SUPPORT: Can't add applications to Start Screen if KIS is installed Testable fixes and features: Bug 1233053: SUPPORT:GUI:Wrong link on RD10 Bug 1248046: [TAM] MS signed metro apps is blocked Win10 10163&Win8.1 Special bugs and features where special environment or infrastructure is needed Bug 1216292: Wrong value of act-lic-status (=0) in redirect link for downgrade license Bug 1219608: Отсутствуют символы для сборки KasperskyLab.Kis.UI.Visuals.dll Bug 1222280: [KLJ] Validation doesn't work on My Account registration form Bug 1223771: zh-Hans-CN. License is not valid (ReinstallProduct) after update to patch A Bug 1229378: Don't get update settings content if network without proxy Bug 1248020: [Forum][2016MR0] Skype plug-in is installed after five minutes Bug 1248025: [Forum][Compatibility] Sometimes keyboard is not working with enabled product Bug 1248052: [MC] Plugin checks ALL mails in conversation in MS Outlook mails and brake grouping by Conversations when MailAV enabled Bug 1254070: Support: KasperskyLab.Kis.UI.Activation.ViewModel.LicenseActivationFailedPageViewModel error

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

با سلام و وقت بخیر، ممکنه راهنمایی کنید من مشکل باز شدن صفحات متعدد در مرورگر edge رو چطور برطرف کنم؟ به تعدد صفحات تبلیغاتی و سایت های خرید اینترنتی مثل Alibaba و بامیلو و غیره رو باز میکنه. از ستینگ و تنظیمات کوکی ها رو هم غیرفعال کردم و همینطور تنظیمات تبلیغات رو غیرفعال کردم اما همچنان این صفحات سایت ها برای من باز میشه در این مرورگر. ممنون میشم راهنمایی کنید.

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ariobarzan
    با سلام و وقت بخیر، ممکنه راهنمایی کنید من مشکل باز شدن صفحات متعدد در مرورگر edge رو چطور برطرف کنم؟ به تعدد صفحات تبلیغاتی و سایت های خرید اینترنتی مثل Alibaba و بامیلو و غیره رو باز میکنه. از ستینگ و تنظیمات کوکی ها رو هم غیرفعال کردم و همینطور تنظیمات تبلیغات رو غیرفعال کردم اما همچنان این صفحات سایت ها برای من باز میشه در این مرورگر. ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید .

با توجه به مواردی که اشاره کردید , این برنامه Adw Cleaner هم را تست کنید . ضمنا منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .

عنوان:
    AdwCleaner 5.033

مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود وعرض خوش آمدگویی

دوست عزیز برای رهاشدن از شر سایتهای فریبنده و تبلیغاتی چند راه وجود داره ابتدا اینکه ادرس dns Server ای پی تون رو به dns امن گوگل تغییر بدید، در گام دوم استفاده از extension های ضد تبلیغاتی مثل ابزار Adguard plus,Adguard AdBlocker میتونه امنیت وب گردی را تاحد زیادی بالا ببره.
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان، سیستم دیگه من از ابتدا ویندوز 10 روش نصب بوده و الان قصد دارم ویندوز 7 نصب کنم از قسمت ستینگ و ریکاوری نتونستم، و نشد با دی وی دی ویندوز هم بوت نمیشه که ویندوز 7 رو نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چطور از شر ویندوز 10 راحت بشم. ممنون

16. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان، سیستم دیگه من از ابتدا ویندوز 10 روش نصب بوده و الان قصد دارم ویندوز 7 نصب کنم از قسمت ستینگ و ریکاوری نتونستم، و نشد با دی وی دی ویندوز هم بوت نمیشه که ویندوز 7 رو نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چطور از شر ویندوز 10 راحت بشم. ممنون
    سلام .
    یعنی مشکل در سی دی درایو داشتید که بوت نشد یا مسئله چیز دیگری هست , مثلا با فلش هم نشد و یا تست نکردید ؟
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    یعنی مشکل در سی دی درایو داشتید که بوت نشد یا مسئله چیز دیگری هست , مثلا با فلش هم نشد و یا تست نکردید ؟
    نه سیستم مشکل نداره، دی وی دی رو داخل سی در رام گذاشتم بعد از ریست کردن با بودن سی دی رام بالا نمیاد و فقط میاد بالا با ویندوز 10 چطوری میتونم ویندوز 7 رو جایگزین کنم. اصلا شبیه ویندوز های قبلی نیست که با تغییر بوت به سی در رام ویندوز نصب میشد. ممنون از توجه تون

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 9 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •