همین الان تو یکی از فروم های خارجی برای حل مشکل PCI Exprees Root Port روشی رو معرفی کرد ک بدون آمدیت بایوس میشه ارور رو رفع کرد ک آموزشش بدین صورت هست
Open the start menu and type cmd in the search box
Right-click on cmd.exe and select Run as administrator
In the command window, type bcdedit /set pciexpress forcedisable
Reboot your computer
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دو تا سوال دارم درباره ویندوز 10
اولی این که ایا نسخه نهایی ویندوز امده یعنی مثل ویندوز 7 شده که بشه ازش استفاده کنیم یا باگ و حفره زیاد داره
دومی ایا راهی هس که مثل وین 8.1 از استفاده اینترنت جلو گیری بشه و ترافیک درست نکنه
الان موندم وین7 استفاده کنم یا وین 10 از 8 اصلا خوشم نمیاد
Screenshot (3).png
با سلام.وقتی Store ویندوز رو اجرا میکنم این پیغام رو میده از v.p.n هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.لطفا راهنمایی کنید
دوستان من دیشب ویندوز 7 رو اپگرید به 10 pro اکتیو شده بدون پاک شدن اطلاعات ویندوز کردم
مشکلم با بازی های که تو ویندوز 7 داشتم و الان تو ویندوز 10 امدن اجرا هم میشن اما خیلی خیلی کندن چطوری سرعتشونو عادی کنم تنظیمی هست؟ درایوی باید نصب کنم و.... ؟؟؟؟
نمایش امضاءچو ایران مباشد ......... تن من مباد
درود
روى ويندوز 10 تبلت Microsoft surface ميشه نرم افزارهاى ويندوز 10 لپ تاپ يا pc را نصب كرد؟
چه تفاوتى بين ويندوز 10 تبلت مايكروسافت با ويندوز 10 كامپيوتر دسكتاپ وجود داره؟
سپاس
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من دو سه هفته پیش ویدوز 10 بیلد10240 رو نصب کردم ولی وقتی میخواستم آپدیتش کنم نمیشد.درواقع بیلد بالاتر رو برای دانلود نمیاورد برای دانلود.یه چیز دیگه هم اینکه توی about windows ورژن ویدوزم رو نمیزنه فقط بیلد نامبرش رو میزنهCapture.PNG
بچه ها ویندوز 10 1607 ریختم بیلد 14393.51
بعضی اوقات بی دلیل هنگ میکنه سیستم. اصلا تو ورژن های قبلی 10 همچین مشکلی نداشتم
کسی تجربه ی همچین مشکلی نداشته؟
درود
بله میشه نصب کرد. عمده تفاوتها در استفاده از دکمه های لمسی در نوع تبلت هستش که کارباویندوز رو برای کاربر لذت بخش تر کرده.
دوست عزیز تااونجایی که بنده اطلاع داره امکان بروزرسانی از این نسخه به نسخه بالاتر وجودنداره ، بهتره نسخه جدیدتر رو بصورت Clean install نصب واپدیت کنید.
مشکل هنگ وفریز شدن ناگهانی بااخرین بروزرسانی دیگه باید مرتفع شده باشه، پس یا ویندوز شما ازنوع دستکاری شده هستش ویا باکرک نامعتبر اکتیو کردین.
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
بوک مارک ها