صفحه 3 از 9 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 81

موضوع: گزارش مشکلات در ارتباط با نرم افزارها و آپدیت های ویندوز 10

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdinim
    سلام دوست عزیز لپ تاپ شما بخاطر مشخصاتش جدید هست و کاملا ویندوز 10 رو باید ساپورت کنه کما اینکه شما نگفتید ویندوز از قبل زوش نصب بود یا خودتون نصب کردید چیزی جدیدی که خیلی ها توجه نمیکنند لپ تاپ های جدید یعنی از ویندوز 8 به این ور طریقه نصب ویندوز ها عوض شده و مثل ویندوز 7 به حالت legacy نیست احتمالا شما ویندوز رو به صورت تنظیمات قدیمی نصب کردید باز مشکلی نیست ولی در این صورت سیستم دیر تر بالا میاد و اینکه مشکل دیر بالا امدن سیستم شما همین باشه هست
    نمیخوام الان آموزش طریقه نصب اینجا بگم اگر خواستار نصب ویندوز دوباره بودید اعلام کنید تا تا آموزش براتون قرار بدم
    دوما برای مشکل ارورر شما احتمالا بخاطر نسخه جدید درایور گرافیک هست باز میتونه مشکل بایوس باشه شما باید ببینید برای بایوس شما آپدیتی اومده یا نه چون چندین نفر این مشکل داشتن شما بهترین کار اینکه درایو های گرافیک پاک کنید یک نسخه قدیمی تر نصب کنید برای نصب نسخه های جدید حتما سایت درایو لپ تاپ در مورد مشکلات بایوس یا آپدیت بایوس برای سازگاری با نسخه های جدید چک کنید
    موفق باشید
    سلام و خسته نباشید من ویندوز رو به صورت UEFI نصب کردم و از این بابت مشکلمی نیس در ضمن مشکل PCI Express Root Port رو با آپدیت بایوس حل کردم مشکل دیر بالا آمدن ویندوز رو هم با آپدیت جدیدی ک ریلیز شد حل کردم مرسی از لطفتون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdinim
    سلام دوست عزیز لپ تاپ شما بخاطر مشخصاتش جدید هست و کاملا ویندوز 10 رو باید ساپورت کنه کما اینکه شما نگفتید ویندوز از قبل زوش نصب بود یا خودتون نصب کردید چیزی جدیدی که خیلی ها توجه نمیکنند لپ تاپ های جدید یعنی از ویندوز 8 به این ور طریقه نصب ویندوز ها عوض شده و مثل ویندوز 7 به حالت legacy نیست احتمالا شما ویندوز رو به صورت تنظیمات قدیمی نصب کردید باز مشکلی نیست ولی در این صورت سیستم دیر تر بالا میاد و اینکه مشکل دیر بالا امدن سیستم شما همین باشه هست
    نمیخوام الان آموزش طریقه نصب اینجا بگم اگر خواستار نصب ویندوز دوباره بودید اعلام کنید تا تا آموزش براتون قرار بدم
    دوما برای مشکل ارورر شما احتمالا بخاطر نسخه جدید درایور گرافیک هست باز میتونه مشکل بایوس باشه شما باید ببینید برای بایوس شما آپدیتی اومده یا نه چون چندین نفر این مشکل داشتن شما بهترین کار اینکه درایو های گرافیک پاک کنید یک نسخه قدیمی تر نصب کنید برای نصب نسخه های جدید حتما سایت درایو لپ تاپ در مورد مشکلات بایوس یا آپدیت بایوس برای سازگاری با نسخه های جدید چک کنید
    موفق باشید
    همین الان تو یکی از فروم های خارجی برای حل مشکل PCI Exprees Root Port روشی رو معرفی کرد ک بدون آمدیت بایوس میشه ارور رو رفع کرد ک آموزشش بدین صورت هست
    Open the start menu and type cmd in the search box
    Right-click on cmd.exe and select Run as administrator
    In the command window, type bcdedit /set pciexpress forcedisable
    Reboot your computer

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز m.m آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دو تا سوال دارم درباره ویندوز 10
    اولی این که ایا نسخه نهایی ویندوز امده یعنی مثل ویندوز 7 شده که بشه ازش استفاده کنیم یا باگ و حفره زیاد داره
    دومی ایا راهی هس که مثل وین 8.1 از استفاده اینترنت جلو گیری بشه و ترافیک درست نکنه
    الان موندم وین7 استفاده کنم یا وین 10 از 8 اصلا خوشم نمیاد

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Screenshot (3).png
    با سلام.وقتی Store ویندوز رو اجرا میکنم این پیغام رو میده از v.p.n هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.لطفا راهنمایی کنید

7. عضو ممتاز samangoodboy آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان من دیشب ویندوز 7 رو اپگرید به 10 pro اکتیو شده بدون پاک شدن اطلاعات ویندوز کردم
    مشکلم با بازی های که تو ویندوز 7 داشتم و الان تو ویندوز 10 امدن اجرا هم میشن اما خیلی خیلی کندن چطوری سرعتشونو عادی کنم تنظیمی هست؟ درایوی باید نصب کنم و.... ؟؟؟؟
    نمایش امضاء

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود
    روى ويندوز 10 تبلت Microsoft surface ميشه نرم افزارهاى ويندوز 10 لپ تاپ يا pc را نصب كرد؟
    چه تفاوتى بين ويندوز 10 تبلت مايكروسافت با ويندوز 10 كامپيوتر دسكتاپ وجود داره؟
    سپاس

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان من دو سه هفته پیش ویدوز 10 بیلد10240 رو نصب کردم ولی وقتی میخواستم آپدیتش کنم نمیشد.درواقع بیلد بالاتر رو برای دانلود نمیاورد برای دانلود.یه چیز دیگه هم اینکه توی about windows ورژن ویدوزم رو نمیزنه فقط بیلد نامبرش رو میزنهCapture.PNG

10. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

بچه ها ویندوز 10 1607 ریختم بیلد 14393.51
    بعضی اوقات بی دلیل هنگ میکنه سیستم. اصلا تو ورژن های قبلی 10 همچین مشکلی نداشتم

کسی تجربه ی همچین مشکلی نداشته؟

11. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط platiniboy
    درود
    روى ويندوز 10 تبلت Microsoft surface ميشه نرم افزارهاى ويندوز 10 لپ تاپ يا pc را نصب كرد؟
    چه تفاوتى بين ويندوز 10 تبلت مايكروسافت با ويندوز 10 كامپيوتر دسكتاپ وجود داره؟
    سپاس

Sent from my iPhone using Tapatalk
    درود

بله میشه نصب کرد. عمده تفاوتها در استفاده از دکمه های لمسی در نوع تبلت هستش که کارباویندوز رو برای کاربر لذت بخش تر کرده.

نوشته اصلی توسط morteza
    سلام دوستان من دو سه هفته پیش ویدوز 10 بیلد10240 رو نصب کردم ولی وقتی میخواستم آپدیتش کنم نمیشد.درواقع بیلد بالاتر رو برای دانلود نمیاورد برای دانلود.یه چیز دیگه هم اینکه توی about windows ورژن ویدوزم رو نمیزنه فقط بیلد نامبرش رو میزنهCapture.PNG
    دوست عزیز تااونجایی که بنده اطلاع داره امکان بروزرسانی از این نسخه به نسخه بالاتر وجودنداره ، بهتره نسخه جدیدتر رو بصورت Clean install نصب واپدیت کنید.

نوشته اصلی توسط saman3
    بچه ها ویندوز 10 1607 ریختم بیلد 14393.51
    بعضی اوقات بی دلیل هنگ میکنه سیستم. اصلا تو ورژن های قبلی 10 همچین مشکلی نداشتم

کسی تجربه ی همچین مشکلی نداشته؟
    مشکل هنگ وفریز شدن ناگهانی بااخرین بروزرسانی دیگه باید مرتفع شده باشه، پس یا ویندوز شما ازنوع دستکاری شده هستش ویا باکرک نامعتبر اکتیو کردین.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    دوست عزیز تااونجایی که بنده اطلاع داره امکان بروزرسانی از این نسخه به نسخه بالاتر وجودنداره ، بهتره نسخه جدیدتر رو بصورت Clean install نصب واپدیت کنید.
    سلام ممنون بابت پاسخ گوییتون میخواستم بدونم منظورت از Clean install چیه و چجور باید انجام دادو آیا فایل های من پاک میشن؟

صفحه 3 از 9 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 2 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 2 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •