صفحه 2 از 9 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 81

موضوع: گزارش مشکلات در ارتباط با نرم افزارها و آپدیت های ویندوز 10

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ariobarzan
    نه سیستم مشکل نداره، دی وی دی رو داخل سی در رام گذاشتم بعد از ریست کردن با بودن سی دی رام بالا نمیاد و فقط میاد بالا با ویندوز 10 چطوری میتونم ویندوز 7 رو جایگزین کنم. اصلا شبیه ویندوز های قبلی نیست که با تغییر بوت به سی در رام ویندوز نصب میشد. ممنون از توجه تون
    درود . خواهش میکنم
    دوست گرامی تا جایی که بنده در جریان هستم نوع و نسخه ویندوزی که روی سیستم هست نمیتونه مانعی برای بوت شدن و یا نصب و یا .... دیسک ویندوز باشه ,
    شما لپ تاپ دارید یا دسکتاپ ( سیستم خانگی ) ؟
    جسارتا , واقعا از نظر درست انتخاب کردن گزینه های بوت ( بایوس ) مطمئن هستید ؟ گاها جدا از اینکه در تنظیمات بایوس این تنظیمات انجام میشه که با سی دی درایو بالا بیاد و ... , یه گزینه یا شورتکاتی هم داره که مجددا اولویت را انتخاب میکنید .

البته از سالم بودن دیسک ویندوز و درست رایت شدن و بوت شدن دیسک مطمئن شوید ,

برای اطمینان اگر هر نوع دیسک بوت دیگری در دسترس دارید , این مورد را تست کنید و ببینید بازم بوت میشه یا نه ؟
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ariobarzan
    نه سیستم مشکل نداره، دی وی دی رو داخل سی در رام گذاشتم بعد از ریست کردن با بودن سی دی رام بالا نمیاد و فقط میاد بالا با ویندوز 10 چطوری میتونم ویندوز 7 رو جایگزین کنم. اصلا شبیه ویندوز های قبلی نیست که با تغییر بوت به سی در رام ویندوز نصب میشد. ممنون از توجه تون
    دوست عزیز

برای نصب ویندوز لازمه ابتدا چک کنید دربایوس first boot به گزینه دی وی رام شما تنظیم شده باشه و بااون بوت بشه.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام

دوستان! نرم افزاری برای اپدیت ویندوز 10 هستش که خودش اپدیتها را دانلود و نصب کنه؟ دوتا نرم افزار WSUS , Windows Hotfix هستن اما اپدیتهای نسخه های قبلی ویندوز را شناسایی میکنن.

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahrabiamir
    با سلام

دوستان! نرم افزاری برای اپدیت ویندوز 10 هستش که خودش اپدیتها را دانلود و نصب کنه؟ دوتا نرم افزار WSUS , Windows Hotfix هستن اما اپدیتهای نسخه های قبلی ویندوز را شناسایی میکنن.
    درود

البته این دونرم افزار بروزرسانیهای منتشر شده برای هردونسخه با هردو معماری رو دریافت و ایندکس میکنند،جهت دانلود ونصب خودکار اپدیتها ازقابلیت Windows Update خود ویندوز میتونید استفاده کنید.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مشکل اینجاست که ویندوز 10 اجازه انتخاب اپدیتها توسط خود کاربر را نمیدهد. به این دلیل من نرم افزاری میخوام که خودم بهش بگم کدوما را دانلود و نصب کنه. اون نرم افزارهایی که بالا اسمشو بردم فقط اپدیت نسخه های قبلی را شناسایی میکنه

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام و خسته نباشید بنده ی لپتاب دارم با مشخضات زیر
    Core i7 6500
    8gb
    940m nvdia 2gb
    1tb

اقدام ب نصب وینئوز 10 بیلد 10586 64بیت نمودم و تمام درایور ها اعم از گرافیک و.... رو نصب کردم تنها مشکل ک خیلی رئ اعصابه اینه ک سرعت بوت شدن و ریستارت سیستم به طرز فجیعی پایین هست 2 یا 3 دقیقه کلافه شدم میخواستم راهنمایی کنید در ضمن در قسمت event viever ارور PCI exprees Root Port در قسمت System میبینم ک هر ثانیه ارور میده خواهش میکنم راهنمایی کنید لپتاب رو تازه خریدم و از نظر قدرت مشکلی نداره

اینم از Eror ک گفتم در هر ثانیه میاد بخدا گیج شدم لپتاب رو تازه خریدم
    A corrected hardware error has occurred.

Component: PCI Express Root Port
    Error Source: Advanced Error Reporting (PCI Express)

Bus:Device:Function: 0x0:0x1C:0x5
    Vendor ID:Device ID: 0x8086:0x9D15
    Class Code: 0x30400

The details view of this entry contains further information.

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirtech74
    Core i7 6500
    8gb
    940m nvdia 2gb
    1tb

اقدام ب نصب وینئوز 10 بیلد 10586 64بیت نمودم و تمام درایور ها اعم از گرافیک و.... رو نصب کردم تنها مشکل ک خیلی رئ اعصابه اینه ک سرعت بوت شدن و ریستارت سیستم به طرز فجیعی پایین هست 2 یا 3 دقیقه کلافه شدم میخواستم راهنمایی کنید در ضمن در قسمت event viever ارور PCI exprees Root Port در قسمت System میبینم ک هر ثانیه ارور میده خواهش میکنم راهنمایی کنید لپتاب رو تازه خریدم و از نظر قدرت مشکلی نداره
    درود بر شما
    زحمت بکشید و از دوباره اقدام به نصب ویندوز کنید.از درایور های cd لپتاپ و یا از نرم افزار هایی که کارشون بروزرسانی درایور های سیستم هست استفاده نکنید.فقط و فقط به اینترنت وصل باشید و آپدیت هایی که در قسمت آپدیت ویندوز به نمایش در میاد رو نصب کنید که خود شامل درایور ها هم میشه.البته امیدوارم مشکلی از جهت محدودیت ترافیک نت نداشته باشید.انشالله مشکل حل میشه،در غیر اینصورت دوستان بکمکتون میان/
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود بر شما
    زحمت بکشید و از دوباره اقدام به نصب ویندوز کنید.از درایور های cd لپتاپ و یا از نرم افزار هایی که کارشون بروزرسانی درایور های سیستم هست استفاده نکنید.فقط و فقط به اینترنت وصل باشید و آپدیت هایی که در قسمت آپدیت ویندوز به نمایش در میاد رو نصب کنید که خود شامل درایور ها هم میشه.البته امیدوارم مشکلی از جهت محدودیت ترافیک نت نداشته باشید.انشالله مشکل حل میشه،در غیر اینصورت دوستان بکمکتون میان/
    ببخشید میشه آدرس بدید از کجا برم در ضمن من درایور های Nvidia و Intel HD رو بروز ترین نسخه ممکن رو نصب کردم میتونه بازم مشکل از اینا باشه ؟؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

16. نمایش تشکر

17. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببخشید میشه آدرس بدید از کجا برم در ضمن من درایور های Nvidia و Intel HD رو بروز ترین نسخه ممکن رو نصب کردم میتونه بازم مشکل از اینا باشه ؟؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    بله حتما اما قبلش این کار رو انجام بدید تا اگر مشکل ترافیک اینترنت دارید بتونید صرفه جویی کنید.
    کلید START+R رو بفشارید و در قسمت جستوجوی run کد زیر رو تایپ کنید
    کد:
    gpedit.msc
    خب حالا در قسمت چپ پنجره به ریششه ی زیر برید
    کد:
    computer configuration>administrative templates>windows components>windows update
    حالا در لیست سمت راست وارد configure automatic updates بشید و تنظیمات رو مانند تصویر زیر اجرا کنید:
    Cxffsfgsdfapture.PNG
    و ok رو کلیک کنید.
    حالا در قسمت سرچ ویندوز تایپ کنید update بر روی اولین نتیجه کلیک کنید و check for updates رو انتخاب کنید تا آپدیت های بررسی بشن.بعد از مدتی آپدیت ها به نمایش در میاد
    حالا شما یا میتونید همه ی آپدیت هارو نصب کنید و یا اینکه گزینشی با علم به اینکه چه آپدیتی رو میخواین نصب بشه انتخاب میکنین اما چطور؟ بوسیله فایل زیر:
    عنوان: مدیریت آپدیت
    دریافت کنید

خب حالا با استفاده از فایل بالا میتونید برخی از آپدیت های لیست شد رو hide کنید یعنی مخفی کنید و آپدیتی که مد نظرتونه رو دانلود کنید،البته اگه مشکلی از لحاظ حجم اینترنت ندارید این فایل نیازی نیست.
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Core i7 6500
    8gb
    940m nvdia 2gb
    1tb

اینم از Eror ک گفتم در هر ثانیه میاد بخدا گیج شدم لپتاب رو تازه خریدم
    A corrected hardware error has occurred.

Component: PCI Express Root Port
    Error Source: Advanced Error Reporting (PCI Express)

Bus:Device:Function: 0x0:0x1C:0x5
    Vendor ID:Device ID: 0x8086:0x9D15
    Class Code: 0x30400

The details view of this entry contains further information.
    سلام دوست عزیز لپ تاپ شما بخاطر مشخصاتش جدید هست و کاملا ویندوز 10 رو باید ساپورت کنه کما اینکه شما نگفتید ویندوز از قبل زوش نصب بود یا خودتون نصب کردید چیزی جدیدی که خیلی ها توجه نمیکنند لپ تاپ های جدید یعنی از ویندوز 8 به این ور طریقه نصب ویندوز ها عوض شده و مثل ویندوز 7 به حالت legacy نیست احتمالا شما ویندوز رو به صورت تنظیمات قدیمی نصب کردید باز مشکلی نیست ولی در این صورت سیستم دیر تر بالا میاد و اینکه مشکل دیر بالا امدن سیستم شما همین باشه هست
    نمیخوام الان آموزش طریقه نصب اینجا بگم اگر خواستار نصب ویندوز دوباره بودید اعلام کنید تا تا آموزش براتون قرار بدم
    دوما برای مشکل ارورر شما احتمالا بخاطر نسخه جدید درایور گرافیک هست باز میتونه مشکل بایوس باشه شما باید ببینید برای بایوس شما آپدیتی اومده یا نه چون چندین نفر این مشکل داشتن شما بهترین کار اینکه درایو های گرافیک پاک کنید یک نسخه قدیمی تر نصب کنید برای نصب نسخه های جدید حتما سایت درایو لپ تاپ در مورد مشکلات بایوس یا آپدیت بایوس برای سازگاری با نسخه های جدید چک کنید
    موفق باشید

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 9 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •