صفحه 3 از 21 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 209

موضوع: ❇️❇️❇️ فعال سازی قانونی ویندوز 10 [ جدید ترین سریال ها و کرک ها]❇️❇️❇️

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ❇️❇️❇️ فعال سازی قانونی ویندوز 10 [ جدید ترین سریال ها و کرک ها]❇️❇️❇️

....................................

.....

.............................

.

MICROSOFT WINDOWS 10 Activation MAK-RETAIL Keys
    Windows 10 جدیدترین نسخه و نسل جدید سیستم عامل ویندوز بوده که به تازگی منتشر و جایگزین Windows 8.1 شده است. اینطور که به نظر می‌رسد Windows 10 با قابلیت‌های فراوان و جدید خود می‌تواند بار دیگر موفقیت Windows XP و Windows 7 را برای مایکروسافت به ارمغان بیاورد. تغییرات گسترده و بسیاری در Windows 10 انجام شده به طوری که این نسخه از ویندوز را تبدیل به یک عضو جدید خانواده Windows کرده است.Windows 10 از نظر ظاهری بسیار شبیه Windows 8.1 است ولی عملکرد و کارایی آن بهبود یافته است، هسته ویندوز به طور وسیعی تغییر پیدا کرده و بسیاری از مشکلات Windows 8 برطرف گردیده است.

Rules:

ازارسال اسپم و پستهایی که مرتبط باموضوع تاپیک نیستند،خودداری کنید.
    کلیه مباحث ومشکلات مربوط به ویندوز10را درانجمن مربوطه مطرح کنید.
    جهت سهولت دردریافت کداز Installation ID خود اسکرین شات بگیرید ودرپست قراربدید.
    لینک کدهای فعال سازی و تاپیکهای مهم درپست اول قرارمیگیرد و هرچندوقت یکباربروزسانی می شود،قبل از مطرح کردن سوالتون پست اول تاپیک رو چک کنید./

آخرین بروزرسانی: 2018,06,11
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    کپی برداری ازمطالب تاپیک بدون ذکر نام سافت گذر و نویسنده مطالب ممنوع می باشد.

عنوان: Windows10 Product Keys
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط Microtel : 30-10-2020 در ساعت 21:51 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    اگه اموزشش رو داری لطفا برای دسترسی سریع کاربران گرامی به پست اول ضمیمه کنید.
    متاسفانه پست را پیداش نکردم , اما در کل خلاصه وار میگم : اگه نسبت به یکماه پیش بازم تغییری نداشته باشه , همانطور که در جریان بودید قبلا بعد از مرحله اول که کد سکوریتی سه رقمی بود وارد مرحله دوم میشد که با انتخاب عدد یک برای یوزرهای خانگی وارد مرحله دادن کدهای اینستالیشن میشد اما بنده متوجه شدم که دو مرحله دیگه اضافه شده که در هر دو مرحله بازم باید برای یوزرهای خانگی عدد یک را انتخاب کرد تا به مرحله بعدی ( دادن کدهای اینستالیشن ) رفت یعنی در کل میشه سه بار انتخاب عدد یک پس از پیام اپراتور و سپس اعلام میکنه که کدهای اینستالیشن خودتون را وارد کنید تا کدهای اکتیو را بهتون بده . ( البته در صورت فعال بودن کدها ) .
    ضمنا فردا شب که دانلود ویندوز 10 تموم شد انرا نصب میکنم و با کدهای اسکایپ فعالش میکنم و بصورت کامل تر و با ضبط پیامها توضیحات بیشتری را خواهم داد .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کد فعال جهت اکتیو کردن ویندوز 10 نسخه اینترپرایز در اسکایپ .
    Win 10 RTM Enterprise Volume:MAK
    پسورد : forum.softgozar.com

عنوان: دانلود کد
    دریافت کنید
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود
    من به دنبال سریا اکتیو این ویندوز Windows 10 Enterprise 2015 LTSB N هستم که از طریق اسکایپ اکتیوش بکنم دوستان راهنمایی می کنید؟

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aboskolo
    درود
    من به دنبال سریا اکتیو این ویندوز Windows 10 Enterprise 2015 LTSB N هستم که از طریق اسکایپ اکتیوش بکنم دوستان راهنمایی می کنید؟
    درود .
    تنها کد فعال که بخواهید از طریق اسکایپ ویندوز 10 نسخه اینترپرایز را اکتیو کنید , فعلا همین سریال هست که بنده معرفی کرده ام .
    اما منظور شما از راهنمایی چیه ؟ , هر کاری دوستان از دستشون ساخته باشه, کوتاهی نخواهند کرد .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    تنها کد فعال که بخواهید از طریق اسکایپ ویندوز 10 نسخه اینترپرایز را اکتیو کنید , فعلا همین سریال هست که بنده معرفی کرده ام .
    اما منظور شما از راهنمایی چیه ؟ , هر کاری دوستان از دستشون ساخته باشه, کوتاهی نخواهند کرد .
    ممنون
    منظور از راهنمایی این هستش من کد بالارو زدم جواب نداد گفتم شاید برای این ورژن ویندوز کد فعال سازی از طریق اسکایپ فرق داشته باشه

11. نمایش تشکر

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aboskolo
    ممنون
    منظور از راهنمایی این هستش من کد بالارو زدم جواب نداد گفتم شاید برای این ورژن ویندوز کد فعال سازی از طریق اسکایپ فرق داشته باشه
    البته که فرق داره چون بنده که مشخص کرده بودم برای چه نسخه ای هست . در بعضی موارد در سایر ویندوزها هم اگه کدی برای سایر نسخه ها هم کارایی داشته باشه حتما اعلام خواهد شد .
    برای تمومی نسخه های ذیل باید کد خودشون قرار داده بشه .

Win 10 RTM Enterprise Volume
    Enterprise LTSB
    Enterprise LTSB N
    Win 10 RTM Professional Volume
    Win 10 RTM Education Retail
    Win 10 RTM Education Volume
    Win 10 RTM Professional Retail
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    البته که فرق داره چون بنده که مشخص کرده بودم برای چه نسخه ای هست .
    برای تمومی نسخه های ذیل باید کد خودشون قرار داده بشه .

Win 10 RTM Enterprise Volume
    Enterprise LTSB
    Enterprise LTSB N
    Win 10 RTM Professional Volume
    Win 10 RTM Education Retail
    Win 10 RTM Education Volume
    Win 10 RTM Professional Retail
    پس میشه راهنمایی بکنید من چطوری این کد ویندوز
    Enterprise LTSB N بدست بیارم؟

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aboskolo
    پس میشه راهنمایی بکنید من چطوری این کد ویندوز
    Enterprise LTSB N بدست بیارم؟
    خواهش میکنم , در صورتیکه کدی به دستمون برسه فورا قرار داده میشه , چون خیلی زود هم بلوکه میشه , مخصوصا در ویندوز 10 ,
    ضمنا میتونید در گوگل هم شما سرچی داشته باشید تا سایر نتایج را هم ببینید .
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

سلام
    میخواستم بدونم وقتی که میخوام نسخه Enterprise رو از طریق اسکایپ اکتیو کنم، اون قسمتی که میپرسه نوع کاربر رو مشخص کنید کدوم رو باید انتخاب کنم؟ کاربر خانگی یا کاربر تجاری؟
    در ضمن کدهای بالا بلاک شدن. تو فروم های خارجی هم گشتم کد فعال گیر نیوردم.
    با تشکر از دوستان

18. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mj425
    سلام
    میخواستم بدونم وقتی که میخوام نسخه Enterprise رو از طریق اسکایپ اکتیو کنم، اون قسمتی که میپرسه نوع کاربر رو مشخص کنید کدوم رو باید انتخاب کنم؟ کاربر خانگی یا کاربر تجاری؟
    در ضمن کدهای بالا بلاک شدن. تو فروم های خارجی هم گشتم کد فعال گیر نیوردم.
    با تشکر از دوستان
    درود،به انجمن خوش اومدید.

چون شما کاربر خانگی هستید و جزو کاربر شرکتهای تجاری یا صنعتی بحساب نمیایید گزینه 1 انتخاب شما خواهد بود که صرفا می خواهید لاینسس برای خودتون دریافت کنید نه بیشتر. چون شرکتهای تجاری لاینسس را بصورت Retial برای فعال نمودن چندین رایانه از سرور اخذ می کنند که شماره 2 انتخاب اوناست.
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 21 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •