صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 209

موضوع: ❇️❇️❇️ فعال سازی قانونی ویندوز 10 [ جدید ترین سریال ها و کرک ها]❇️❇️❇️

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ❇️❇️❇️ فعال سازی قانونی ویندوز 10 [ جدید ترین سریال ها و کرک ها]❇️❇️❇️

....................................

.....

.............................

.

MICROSOFT WINDOWS 10 Activation MAK-RETAIL Keys
    Windows 10 جدیدترین نسخه و نسل جدید سیستم عامل ویندوز بوده که به تازگی منتشر و جایگزین Windows 8.1 شده است. اینطور که به نظر می‌رسد Windows 10 با قابلیت‌های فراوان و جدید خود می‌تواند بار دیگر موفقیت Windows XP و Windows 7 را برای مایکروسافت به ارمغان بیاورد. تغییرات گسترده و بسیاری در Windows 10 انجام شده به طوری که این نسخه از ویندوز را تبدیل به یک عضو جدید خانواده Windows کرده است.Windows 10 از نظر ظاهری بسیار شبیه Windows 8.1 است ولی عملکرد و کارایی آن بهبود یافته است، هسته ویندوز به طور وسیعی تغییر پیدا کرده و بسیاری از مشکلات Windows 8 برطرف گردیده است.

Rules:

ازارسال اسپم و پستهایی که مرتبط باموضوع تاپیک نیستند،خودداری کنید.
    کلیه مباحث ومشکلات مربوط به ویندوز10را درانجمن مربوطه مطرح کنید.
    جهت سهولت دردریافت کداز Installation ID خود اسکرین شات بگیرید ودرپست قراربدید.
    لینک کدهای فعال سازی و تاپیکهای مهم درپست اول قرارمیگیرد و هرچندوقت یکباربروزسانی می شود،قبل از مطرح کردن سوالتون پست اول تاپیک رو چک کنید./

آخرین بروزرسانی: 2018,06,11
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    کپی برداری ازمطالب تاپیک بدون ذکر نام سافت گذر و نویسنده مطالب ممنوع می باشد.

عنوان: Windows10 Product Keys
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط Microtel : 30-10-2020 در ساعت 21:51 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sinaiRoid
    دوستان با اسکایپ نمیشه فعال کرد؟ خیلی روش خوبی بود.
    فعلا کد فعالی جهت اکتیو قانونی ویندوز موجود نیست،درصورت موجود شدن درپست اول قرارخواهیم داد.

موفق باشید؛)
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام، خسته نباشید، قبلا برای ویندوز 7 و 8.1 یه نوع اکتیو بود که تو نسخه های AIO وجود داشت به اسم OEM که وقتی اکتیو میشد برند لپ تاپ رو تو همه جاها میزد،میخواستم بدونم آیا برای ویندوز 10 هم هست، تو چند تا سایت معتبر چنین نسخه ای هست ولی تو سافت گذر نه، من دانلود کردم ولی برند که نشون نمیداد هیچ اکتیو هم نشد

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    دوستان منیکه ویندوز 8.1 پرو رو با اسکایپ فعال کردم و الان اون رو به ویندوز 10 پرو آپگرید کردم و بدون مشکل هم فعال کردم و اکتیو هست آیا این ویندوز 10 پرو من برای یک سال فعال هست با برای همیشه ؟
    ممنون میشم مدیران عزیز جواب بدن

7. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط optimus
    سلام، خسته نباشید، قبلا برای ویندوز 7 و 8.1 یه نوع اکتیو بود که تو نسخه های AIO وجود داشت به اسم OEM که وقتی اکتیو میشد برند لپ تاپ رو تو همه جاها میزد،میخواستم بدونم آیا برای ویندوز 10 هم هست، تو چند تا سایت معتبر چنین نسخه ای هست ولی تو سافت گذر نه، من دانلود کردم ولی برند که نشون نمیداد هیچ اکتیو هم نشد
    سلام

برای ویندوز 10 هم هست و اتفاقا یکی ازکاربرا هم اکتیوش کرده بود ودرقسمت Properties لوگوی شرکت سونی رو داشت.
    نوشته اصلی توسط dorland
    با سلام
    دوستان منیکه ویندوز 8.1 پرو رو با اسکایپ فعال کردم و الان اون رو به ویندوز 10 پرو آپگرید کردم و بدون مشکل هم فعال کردم و اکتیو هست آیا این ویندوز 10 پرو من برای یک سال فعال هست با برای همیشه ؟
    ممنون میشم مدیران عزیز جواب بدن
    سلام

برای همیشه اکتیو هست،چون شماکرک نکردید که محدودیت زمانی یا expiretion on داشته باشه.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

[QUOTE=Microtel;113648]سلام

برای ویندوز 10 هم هست و اتفاقا یکی ازکاربرا هم اکتیوش کرده بود ودرقسمت Properties لوگوی شرکت سونی رو داشت.

خب از چه سایتی بگیرم که نسخه سالم و OEM اکتیو باشه؟
    یه لینک بدید.

10. نمایش اطلاعات

کدهای بروز شده فعالسازی به غیر از سرور مایکروسافت:

کدها

11. نمایش تشکر

12. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط optimus
    خب از چه سایتی بگیرم که نسخه سالم و OEM اکتیو باشه؟
    یه لینک بدید.
    دوست عزیز

چون لینک دادن ازسایت رقیب باقوانین انجمن مغایرت داره باکمی سرچ در گوگل میتونید نسخه مورد نظرتون را با کرک OEM بگیرید.
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض قانونی کردن ویندوز 10 باکد اسکایپ

قانونی کردن ویندوز 10 باکد اسکایپ

Windows 10 Phone Activation Keys MAK-RETAIL

Date: 2015,08,22

باسلام

کد اسکایپ زیر برای نسخه Enterprise ویندوز 10 منتشرشد. مراحل اخذ کد کمی باقبل متفاوت است لطفا بیشتردقت کنید.

Password archive: forum.softgozar.com
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دقیقا یادم نیست در کدوم پست و تاپیک بود اما کاملا روش جدید تماس اسکایپ را توضیح دادم . اگه پیدا کردم لینکش را میگذارم .
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    دقیقا یادم نیست در کدوم پست و تاپیک بود اما کاملا روش جدید تماس اسکایپ را توضیح دادم . اگه پیدا کردم لینکش را میگذارم .
    اگه اموزشش رو داری لطفا برای دسترسی سریع کاربران گرامی به پست اول ضمیمه کنید.
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •