صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 از مجموع 29

موضوع: مشکل استفاده ی بی رویه ترافیک اینترنت در ویندوز 10

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط digital_2013
    سلام ممنون از شما نخسه نصبی رو گرفتم موقع نصب فقط این چندتا گزینه امد به نظر شما کدومو باید انتخاب کنم؟
    فایل پیوست 20538
    متاسفانه بنده نسخه پرتابلش را دارم و چنین تنظیماتی نداشت اما با توجه به تصویر همین گزینه ها مناسب هست, ضمنا میتونید منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    ویرایش توسط S!RUS : 17-09-2015 در ساعت 12:17
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    متاسفانه بنده نسخه پرتابلش را دارم و چنین تنظیماتی نداشت اما با توجه به تصویر همین گزینه ها مناسب هست, ضمنا میتونید منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    نخسه همراه رو گرفتم فقط چرا این تیکو نمیشه زد:
    f.jpg
    ویرایش توسط S!RUS : 17-09-2015 در ساعت 12:17

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    فایل پیوست 20061

نحوه غیرفعال کردن Cortana در ویندوز 10

دستیارصوتی وهوشمند ویندوز 10 بنام کورتانا ابزاری کارامد برای سیستم عامل جدید محسوب می شود ولی بدلیل انکه برای برتربودن اطلاعات زیادی میان کاربر وسرور رردوبدل میشه برای کاربران ناخوشایند هست.

برای غیرفعال کردن این دستیاردیجیتال در ویندوز،ابتدا کورتانا را از نواروظیفه باز کرده وازمنوی سمت چپ روی گزینه Settings کلیک کنید:

فایل پیوست 20062
    سپس هردو گزینه Cortana is disabled by Company Policy /Online Search isn't Supported in the region and languge you've selected راغیرفعال کنید:

بعداز این کاربرای پاک کردن اطلاعات شما در سرورهای کلود مایکروسافت در همان صفحه تنظیمات کورتانا روی عبارت Manage What Cortana Knows about me in the Cloudکلیک کنید تا نهایتا به ادرس زیر هدایت شوید:
    کد:
    https://www.bing.com/account/personalization
    دراین صفحه درزیر عبارت Clear Personal Info و Search History باکلیک روی عبارت Clear اطلاعات شخصیتان را پاکسازی کنید:

باانجام کارهای فوق دیگرازامکانات این دستیار دیجیتال برخوردارنخواهید بود وصرفا می توانید برای جستجوی اپلیکشنهای مدنظر درویندوز بااین برنامه کارکنید ولی در عوض جلوی به هدررفتن ترافیک مصرفی شما گرفته خواهدشد.

موفق باشید.
    برای بنده عکس آخری رو نمیاره مثل این و یک چیز دیگه میاره چرا؟
    و آیا این روش جواب میده؟
    -------------------------------------
    دستیار صوتی کورتانا در ویندوز 10 امکانی جدیدی است که مایکروسافت برای کاربران ارائه کرده است. اما این ویژگی گاهی اوقات باعث مصرف زیاد پردازنده خواهد شد. بسیاری از کاربران هم از کورتانا استفاده ای نمیکنند و میخواهند آن را در ویندوز خود غیر فعال نمایند.

در ادامه مطلب روش غیرفعال کردن کورتانا برای بهینه شدن مصرف CPU را آموزش خواهیم داد.

ابتدا عبارت Regedit را در منوی استارت جستجو کنید و آن را اجرا کنید.

وارد مسیر زیر شوید در رجیستری شوید.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\TimeBroker
    کلید رجیستری Start را پیدا کنید و دوبار بر روی آن کلیک کنید و در صفحه باز شده مقدار آن را از 3 به 4 تغییر دهید.

تغییر این مقدار در رجیستری با افت محسوس کارایی Cortana همراه خواهد بود و یادآورهای تعیین شده نیز غیرفعال خواهند شد. اما از آنجایی که همه کاربران از Cortana استفاده نمیکنند، غیرفعال کردن آن با بهبود کارایی سیستم یا به طور دقیقتر با کاهش بار پردازشی غیر ضروری همراه خواهد بود. بنابراین اگر از Cortana استفاده نمیکنید، توصیه میشوند که این ترفند را اعمال کنید.
    -------------------------
    روش جدیدتری نیومده؟
    ممنون

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای بنده عکس آخری رو نمیاره مثل این و یک چیز دیگه میاره چرا؟
    و آیا این روش جواب میده؟
    -------------------------------------
    دستیار صوتی کورتانا در ویندوز 10 امکانی جدیدی است که مایکروسافت برای کاربران ارائه کرده است. اما این ویژگی گاهی اوقات باعث مصرف زیاد پردازنده خواهد شد. بسیاری از کاربران هم از کورتانا استفاده ای نمیکنند و میخواهند آن را در ویندوز خود غیر فعال نمایند.

در ادامه مطلب روش غیرفعال کردن کورتانا برای بهینه شدن مصرف CPU را آموزش خواهیم داد.

ابتدا عبارت Regedit را در منوی استارت جستجو کنید و آن را اجرا کنید.

وارد مسیر زیر شوید در رجیستری شوید.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\TimeBroker

کلید رجیستری Start را پیدا کنید و دوبار بر روی آن کلیک کنید و در صفحه باز شده مقدار آن را از 3 به 4 تغییر دهید.

تغییر این مقدار در رجیستری با افت محسوس کارایی Cortana همراه خواهد بود و یادآورهای تعیین شده نیز غیرفعال خواهند شد. اما از آنجایی که همه کاربران از Cortana استفاده نمیکنند، غیرفعال کردن آن با بهبود کارایی سیستم یا به طور دقیقتر با کاهش بار پردازشی غیر ضروری همراه خواهد بود. بنابراین اگر از Cortana استفاده نمیکنید، توصیه میشوند که این ترفند را اعمال کنید.
    -------------------------
    روش جدیدتری نیومده؟
    ممنون
    دوست عزیز

روش های جدیدتر و راحت تر استفاده از نرم افزار های معرفی شده می باشد.

موفق باشید.

8. نمایش تشکر

9. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام ممنون از شما
    چون چند وقتیه پرش گیگ دادم و گیگ یهو کم میشه می خواستم بدونم از ویندوز یا چیز دیگه
    از bw هم استفاه می کنم و جلوی آپدیتو گرفتم ولی توش نمیشه دید چی از نت استفاده می کنه؟
    یک بار یک نرافزار نصب کردم بیشترین چیزی که استفاده می کرد موزیلا و بود و غیره
    ولی نمی دونم چی کار کنم با این کم شدن یهو گیگ
    و راستی طبق این آموزش
    آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
    برنامه Cortana هم از نت استفاده می کنم و باید غیرفعال بشه؟
    موفق باشی داداش
    اموزشهایی که در ویندوز 8,1 داده شده بعلاوه مجموعه اموزشهایی که درخصوص کنترل ترافیک ویندوز 10 خدمتتون ارایه شده همگی باید اعمال بشن. میشه گفت مایکروسافت در استفاده ترافیک مصرفی در ویندوز جدیدش رکورد شکنی کرده.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نخسه همراه رو گرفتم فقط چرا این تیکو نمیشه زد:
    f.jpg
    برای بنده هم در همین نسخه همینطوری هست . ضمنا اگه به معنی اون هم توجه کنید برای تنظیمات شبکه داخلی ( lan ) هست . و اگه گزینه بالای اون را هم بزنید ای پی ادرس همین کامپیوتر شما را بهتون میده . و اگه چند کامپیوتر متصل باشند که فرق داره .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام بچه ها این آپدیت ویندوز svchost می خواد به نت وصل شه ولی مثل این که نمیزاره نرم افزار bw درسته؟مشکلی نداره؟
    101010.jpg
    =============
    و بچه ها این نرم افزارها از نتم استفاده می کنه چطور با bw ببندمشون و کدوم هاشو به نظرتون ببندم؟آخه مصرف نتمو ببنید حدود 300 mb از دست دادم و این افتضاحه
    =============
    0000.jpg
    44.jpg

14. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام بچه ها
    این کدوم بخش از ویندوز است که وقتی غیرفعال باشه و نرم افزارهای جدیدو نصب می کنی دیگه تو استارت برای نمیاره تا وقتی که سیستمو ریست کنی وگرنه نمیاره تو استارت؟
    من الان تمامی بخش های PRIVACY رو غیرفعال کردم برای جلوگیری از مصرف حجم نت حالا تو این تنظیماتی بود که مربوط به این میشوده و بنده قطع کردم و اگر وصل بزارم شارژ نتم میره؟
    ممنون
    موفق باشین

15. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام بچه ها
    این کدوم بخش از ویندوز است که وقتی غیرفعال باشه و نرم افزارهای جدیدو نصب می کنی دیگه تو استارت برای نمیاره تا وقتی که سیستمو ریست کنی وگرنه نمیاره تو استارت؟
    من الان تمامی بخش های PRIVACY رو غیرفعال کردم برای جلوگیری از مصرف حجم نت حالا تو این تنظیماتی بود که مربوط به این میشوده و بنده قطع کردم و اگر وصل بزارم شارژ نتم میره؟
    ممنون
    موفق باشین
    درود

البته قسمت Privacy ویندوز درسته که این کار رو انجام میده اما برنامه های مستقل هم هستن که این کار رو به راحتی و بدون دردسر برای شما فراهم میکنند , پیشنهاد من به شما استفاده از برنامه های Tinywall و Zone Alarm هستش , محیط کاربری اسان و در عین حال پرکاربرد رو داراست .

برای اطمینان از برنامه ها که چقد از اینترنت شما مصرف میکنند { چه بعد از بلوک کردن چه قبل } به منو Setting و در قسمت Network And Internet برید و در تب Data Usage و ذر قسمت Usage Details میتوین تمامی برنامه هایی رو که تا بحال از اینترنت استفاده کردن به همراه اطلاعاتشون دریافت کنید .

موفق باشید

16. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •