منتظر پاسخ دوستان
منتظر پاسخ دوستان
نمایش امضاءدر زندگی باید یاد بگیریم که استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر. زیرا در بازی زندگی اگر عوض نشویم، تعویض میشویم...!
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام خدمت همگی
مثل این که تو آپدیت تو بخش PRIVACY یک گزینه اضافه شده که غیرفعالش کردم اشکالی نداره؟چون یادمه بخش PRIVACY همش باید غیرفعال باشه برای جلوگیری از آپدیت
---------------
راستی این بخشو رو چی بزارم:
ممنون![]()
digital_2013@
سلام،خیر موردی نداره وبهتره برای جلوگیری از ردوبدل شدن اطلاعات شخصی ویندوز، کلا غیرفعال باشه.
قسمت دوم تنظیمات رو روی Basic تنظیم کنید.موفق باشید.![]()
نمایش امضاء
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
وحشتناکه این مصرف اینترنت،تو 8 اینطور نبود :| ،به عبارتی میبلعه کل باند رو :|.جدای از بحث مصرف اینترنت،بنظرم ویندوز 10 باگ کم نداره، رابط کاربریش برای یوزر های 7 مشکله،من خودم که 8 کار کردم برای مثال در بخش آپدیت احساس راحتی نمیکنم.مشکل درایور هم هست.بنظرم دوستان فعلا اقدام به نصب ویندوز 10 نکنن تا چند وقت دیگه که آپدیت ها بیاد ودرایور ها سازگار تر بشن![]()
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
سلام خدمت همگی
یک سوال بنده چطور بفهمم دیگه از نت ویندوز 10 استفاده نمی کنه و کلان بسته شده؟
ممنون![]()
نمایش امضاء
سلام ممنون از شما
چون چند وقتیه پرش گیگ دادم و گیگ یهو کم میشه می خواستم بدونم از ویندوز یا چیز دیگه
از bw هم استفاه می کنم و جلوی آپدیتو گرفتم ولی توش نمیشه دید چی از نت استفاده می کنه؟
یک بار یک نرافزار نصب کردم بیشترین چیزی که استفاده می کرد موزیلا و بود و غیره
ولی نمی دونم چی کار کنم با این کم شدن یهو گیگ
و راستی طبق این آموزش
آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
برنامه Cortana هم از نت استفاده می کنم و باید غیرفعال بشه؟
موفق باشی داداش![]()
سلام .
البته یه تصویر اضافه کنم به پست اقا ناصر , که در این خصوص Network گزینه مناسبی هست و نسخه پرتابل 32 و 64 بیتی مجزا هم داره , که خیلی عالی هست . مدتها هست که از همین نسخه پرتابل استفاده میکنم . امار همه چی را کامل بهتون میده .
network.jpg
دانلود اخرین نسخه برنامه , نصبی و پرتابل . 32 و 64 بیت , از سایت اصلی
ویرایش توسط S!RUS : 17-09-2015 در ساعت 12:19
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها