با سلام خدمت همه
ببخشی دوباره اینو می پرسم پس این ویندوز فعلان به درد تست می خوره تا باهاش کار کنی درسته؟
پس باید منتظر نخسه اصلی موند
ممنون
موفق باشین![]()
با سلام خدمت همه
ببخشی دوباره اینو می پرسم پس این ویندوز فعلان به درد تست می خوره تا باهاش کار کنی درسته؟
پس باید منتظر نخسه اصلی موند
ممنون
موفق باشین![]()
با سلام خدمت شما آره درسته برای استفاده روزمره نیست قبول دارم و باید صبر کنیم تا نخسه نهایی بیاد
تنها یک چیزی واسم عجیبه که یکی از افرادی که از ویندوز استفاده کرده بود گفت من همه نرم افزار روش نصب کردم و جواب داده و دارم باهاش کار می کنم که خیلی عجیب بوده ممکنه اینطوری باشه؟
با تشکر
موفق باشی![]()
سلام. خب برای امتحان کردنه دیگه. بایدم نرم افزار روش نصب شه. البته فکرکنم. میتونید امتحان کنید.
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
سلامی دوباره خدمت همه ببخشید باز سوال می پرسم
نخسه آزمایشی از زبان فارسی پشتیبانی می کنه؟یا نه فقط انگلیسی را داره؟
ممنون
موفق باشین![]()
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
با سلام خدمت همه خوب من بلاخره این ویندوز را نصب کردم و یک جواریی تست کردم الانم دارم از ویندوز 10 به شما پیام می دهم من الان خیلی نرم افزارها را روش نصب کردم که اجرا شدن فقط اینو بگم هیچی ویروس کشی را ساپورت نمی کنه تا اونجایی که من تست کردم کاسپر اسکای ساپورت نمیشه یکی دیگه از بچه ها هم می گفت بت دیفرند اگه درست نوشته باشم هم ساپورت نمیشه پس به یک نتیجه ی رسیدم که فعلان این ویندوز به درد کار نمی خوره پس باید منتظر نخسه اصلی این ویندوز باشیم که باور کنید خودم هم صبر ندارم تا اون موقع ولی چاره ای نیست
اگه می خواهید ویندوز 10 را تجربه کنید رو یک درایو مجازی بریزید و ترجبه کنید که به سیستمون آسیبی نرسه
باز هم می گم به درد فقط تست می خوره نه استفاده روزمره
پس تا منتشر شدن نخسه اصلی تو سال 2015 صبر می کنم که هنوز مونده
ممنون
موفق باشین![]()
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
بوک مارک ها