صفحه 2 از 17 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 166

موضوع: بحث وتبادل نظر درباره نسخه آزمایشی ویندوز 10[ دانلود بیلد جدید و آزمایشی 15031]

1. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط digital_2013
    با سلام خدمت همگی
    عیدو به همگی تبریک عرض می کنم
    و یک سوال این ویندوز که نخسه آزمایشی است به درد این می خوره که باهاش کار کنی؟ مثلا بازی نصب کرد و نرم افزار و این ها
    ممنون
    موفق باشین
    نمیشه به طور دقیق گفت.مطمئنن و بدون شک نمیشه واسه مدت زیاد یا دائمی استفاده کرد.ارزش تست داره ولی ارزش دائمی بودن خیر.

وجود باگ و .... چیز عادی هست در این نسخه.ممکنه بازی ها به بهترین شکل اجرا بشن شایدم نشن.و همینطور در مورد درایور ها.

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

باسلام

به نظرمن اگه مایکروسافت طالب جذب کاربرای بیشتری برای مهاجرت واستفاده ازویندوز جدیدهست،بایددسترسی به اپشنهاواپلیکیشنها وهمچنین دسترسی به کانکشن اینترنت رواسانتروروانتربکنه،ضمناا گه قابلیت Aero Peek (شفاف بودن پنجره هاوتسکبارویندوز)رو دوباره به ویندوزجدیدبرگردونه،محبوبی ت بیشتری نسبت به نسخه های قبلی روخواهدداشت.

یک نکته بسیارمهم دیگه که وجودداره ،امنیت درویندوزهست،به نظر من اگه مایکروسافت معماری 32بیتی روحذف بکنه وبه جاش ازویندوز64و128بیتی استفاده بکنه،میتونه Security ویندوزروبالا ببره!.

نظربقیه دوستان دراین زمینه چیه؟
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    ضمنااگه قابلیت Aero Peek (شفاف بودن پنجره هاوتسکبارویندوز)رو دوباره به ویندوزجدیدبرگردونه،محبوبی ت بیشتری نسبت به نسخه های قبلی روخواهدداشت.

یک نکته بسیارمهم دیگه که وجودداره ،امنیت درویندوزهست،به نظر من اگه مایکروسافت معماری 32بیتی روحذف بکنه وبه جاش ازویندوز64و128بیتی استفاده بکنه،میتونه Security ویندوزروبالا ببره!.

نظربقیه دوستان دراین زمینه چیه؟

سلام.

قابلیت شفاف بودن در تسکبار ویندوز 8 و 8.1 وجود داره،فقط پنجره ها این قابلیت رو ندارن که شاید بشه پنجره ها رو هم شفاف کرد که من نمیدونم!

ویرایش 128 بیتی!!!!!

هنوز خود 64 بیتی جا نیوفتاده(هم از لحاظ مردمی و هم سخت افزار!) چه برسه به 128 بیتی!
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

سلام.

قابلیت شفاف بودن در تسکبار ویندوز 8 و 8.1 وجود داره،فقط پنجره ها این قابلیت رو ندارن که شاید بشه پنجره ها رو هم شفاف کرد که من نمیدونم!

ویرایش 128 بیتی!!!!!

هنوز خود 64 بیتی جا نیوفتاده(هم از لحاظ مردمی و هم سخت افزار!) چه برسه به 128 بیتی!
    نه دیگه حسین جان تو سخت افزار هیچ مشکلی نیست و به طور کامل پشتیبانی میشه 64 بیتی
    بالاخره باید ویندوز 128 بیتی هم یه روز بیاد تا نرم افزار 128 بیتی تولید شه ولی چون مایکروسافت انحصار داره فکر نکنم حالا حالا بیاد ویندوز 128 بیتی ، ولی حداقلش ویندوز 64 و 128 بیتی باعث میشن کسپر نسخه 64 بیتی بزنه
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    نه دیگه حسین جان تو سخت افزار هیچ مشکلی نیست و به طور کامل پشتیبانی میش 64 بیتیه

فکر کنم منظورمو درست نگرفتی؛منظورم اینه که سیستم عامل 64 بیتی حالا حالاها جا داره که کم نیاره و فعلاً نیازی به 128 بیتی نیست!

منظورم این نبود که سخت افزار 64 بیتی تولید نشده! سخت افزارای 64 بیتی که فکر کنم حدود 15 سالی میشه پا به عرصه گذاشتن!
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

فکر کنم منظورمو درست نگرفتی؛منظورم اینه که سیستم عامل 64 بیتی حالا حالاها جا داره که کم نیاره و فعلاً نیازی به 128 بیتی نیست!

منظورم این نبود که سخت افزار 64 بیتی تولید نشده! سخت افزارای 64 بیتی که فکر کنم حدود 15 سالی میشه پا به عرصه گذاشتن!
    مدت زمان اجرای نرم افزارهای مهندسی مثل متلب و ... گاهی یک هفته زمان میبره در یک سیستم مثل مال منپس نگو کم نمیاره تا چند سال بعد هم حافظه های هیبریدی و کوانتومی میان که ....
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من تو رم دو گیگ ddr2 سیستمم موندم دوستان حرف حافظه های هیبریدی و کوانتومی میزنند ، والا بخدا سیستمم با همین ویندوز 32 بیت کلی برام ناز میکنه حرف 128 نزنید D:
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    من تو رم دو گیگ ddr2 سیستمم موندم دوستان حرف حافظه های هیبریدی و کوانتومی میزنند ، والا بخدا سیستمم با همین ویندوز 32 بیت کلی برام ناز میکنه حرف 128 نزنید D:
    اینش دیگه دست مانیست اخه تو نت شایعه شده بود که احتمالا مایکروسافت برای سیستم عامل جدید از ویرایش 64و128 بیتی استفاده خواهدکرد. هنوز هیچ چیزمعلوم نیست،ولی به نظرمن میتونه نقطه عطفی برای سیستم عامل ویندوزباشه ،چون امنیت دردنیای مجازی حرف اول رومیزنه.

مایکروسافت بااین اقدام میتونه امنیت سیستم عاملش رو بالا ببره. الان دیگه اکثرسیستم های کاربران ،معماری پردازنده X64 روساپورت میکنند.
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    مدت زمان اجرای نرم افزارهای مهندسی مثل متلب و ... گاهی یک هفته زمان میبره در یک سیستم مثل مال منپس نگو کم نمیاره تا چند سال بعد هم حافظه های هیبریدی و کوانتومی میان که ....

خب سیستم شما که از حداکثر قطعات 64 بیتی استفاده نمیکنه که؛میکنه؟

مثلاً یه نمونه اش رم شما که 16 گیگه اما سیستم های 64 بیتی رم های خیلی بالاتر از این هم ساپورت میکنن(که الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم
    حداقل تا 64 گیگ رو پشتیبانی میکنن!!!) بقیه قطعات سیستمتون هم به همین منوال!شاید علت اینکه نرم افزارایی مثل متلب روی سیستم شما سنگینه همین باشه.

قطعات 64 بیتی خیلی وقته ساخته شده اما هنوز هیچ شرکتی نتونسته بالاترین قدرت قطعات 64 بیتی رو بسازه و روانه بازار کنه که نیاز باشه به تکنولوژی 128 بیتی سوئیچ کنن(اگر هم تولید کردن من اطلاع ندارم،شما بهم بگو!)!
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. دوستانی که عکس قرار میدن ، خواهشا اون هارو در Spoiler قرار بدند. باتشکر

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 17 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •