صفحه 17 از 17 اولین ... 7151617
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 166 از مجموع 166

موضوع: بحث وتبادل نظر درباره نسخه آزمایشی ویندوز 10[ دانلود بیلد جدید و آزمایشی 15031]

1. عضو ثابت mohsenlfc آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. دوستان من میخوام ویندوز 10 نصب کنم. به نظرتون از نرم افزار کمکی Windows 10 Upgrade Assistant که سایت خود مایکروسافت برای دانلود گذاشته استفاده کنم(آپگرید می کنه) یا اینکه فایل iso دانلود کنم و از اول 10 نصب کنم؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsenlfc
    سلام. دوستان من میخوام ویندوز 10 نصب کنم. به نظرتون از نرم افزار کمکی Windows 10 Upgrade Assistant که سایت خود مایکروسافت برای دانلود گذاشته استفاده کنم(آپگرید می کنه) یا اینکه فایل iso دانلود کنم و از اول 10 نصب کنم؟
    سلام .
    به نظر بنده اگه بتونید فایل ایزو رو تهیه یا دانلود کنید و سپس اقدام به نصب ویندوز و سپس فعال سازی قانونی توسط کدها کنید که خیلی بهتر هست .
    میتونید منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید
    موفق و همیشه سلامت باشید .
    ویرایش توسط S!RUS : 28-08-2016 در ساعت 00:45
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    به نظرتون در ویندوز 10 نیازی به نصب آنتی ویرویس هست یا نه؟ با توجه به این که خود ویندوز به صورت پیش فرض از windows Defender استفاده میکنه.
    شرمنده نمی دونستم کجا سوالم رو بپرسم.

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mehrdad-91
    سلام دوستان
    به نظرتون در ویندوز 10 نیازی به نصب آنتی ویرویس هست یا نه؟ با توجه به این که خود ویندوز به صورت پیش فرض از windows Defender استفاده میکنه.
    شرمنده نمی دونستم کجا سوالم رو بپرسم.

سلام .
    مطمئن باشید که وجود انتی ویروسی مطمئن و کارا در ویندوز 10 هم لازم هست .
    در خصوص تاپیک مناسب هم بعدا منتقل خواهد شد . به انجمن و تالار ویندوز 10 .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Windows 10 Insider build 15031 ISO

.....................

MICROSOFT WINDOWS 10 INSIDER PREVIEW BUILD 15031 - Redstone 2

BUILD

"Direct Link

build 15031 ISO – Home
    build 15031 ISO – Professional
    build 15031 ISO – Enterprise
    ویرایش توسط Microtel : 18-02-2017 در ساعت 22:18 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Windows 10 Build 15031 Changelog<> لیست تغییرات و بهبود های بیلد 15031 ویندوز 10

ویژگی های جدید (What’s new in Build 15031):

• حالت صفحه در صفحه: شاید خیلی از شما بخواهید وقتی که دارید ایمیل هایتان را چک می کنید یا در حال کار برنامه های آفیس هستید، گوشه ای از صفحه را به فیلم اختصاص دهید و بتوانید در وقت خود صرفه جویی کنید. اکنون این حالت در دسترس است و شما در برنامه های یونیورسال می توانید از این قابلیت استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

compact-overlay.jpg

• قفل هوشمند: در این حالت اگر قبلا گوشی خود را بلوتوث با رایانه شخصی همگام کرده باشید وقتی گوشی را از رایانه شخصی دور کنید، به طور اتوماتیک بعد از ۳۰ ثانیه ویندوز به حالت لوک می رود و اجازه دسترسی غیر مجاز دیگران به رایانه شخصی شما را می بندد. این ویژگی را می توانید در این مسیر فعال کنید: Settings > Accounts > Sign-in options

• آیکون جدید برای “Share”: ما آیکون جدید برای “Share” معرفی کردیم و برنامه هایی که از glyph in Segoe MDL2 استفاده کرده اند به صورت اتوماتیک آیکون برایشان تغییر پیدا می کند.
    • ما فیدبک های زیادی دریافت کردیم که گیم بار در حالت تمام صفحه از تعدادی بازی پشتیبانی نمی کند. اکنون Game Bar با اضافه شدن 52 بازی جدید از حالت تمام صفحه پشتیبانی می کند.

عنوان: اطلاعات بیشتر
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط Microtel : 18-02-2017 در ساعت 22:22 دلیل: بروزرسانی شد...
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

صفحه 17 از 17 اولین ... 7151617

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •