سلام. دوستان من میخوام ویندوز 10 نصب کنم. به نظرتون از نرم افزار کمکی Windows 10 Upgrade Assistant که سایت خود مایکروسافت برای دانلود گذاشته استفاده کنم(آپگرید می کنه) یا اینکه فایل iso دانلود کنم و از اول 10 نصب کنم؟
سلام. دوستان من میخوام ویندوز 10 نصب کنم. به نظرتون از نرم افزار کمکی Windows 10 Upgrade Assistant که سایت خود مایکروسافت برای دانلود گذاشته استفاده کنم(آپگرید می کنه) یا اینکه فایل iso دانلود کنم و از اول 10 نصب کنم؟
ویرایش توسط S!RUS : 28-08-2016 در ساعت 00:45
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام دوستان
به نظرتون در ویندوز 10 نیازی به نصب آنتی ویرویس هست یا نه؟ با توجه به این که خود ویندوز به صورت پیش فرض از windows Defender استفاده میکنه.
شرمنده نمی دونستم کجا سوالم رو بپرسم.
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
ویرایش توسط Microtel : 18-02-2017 در ساعت 22:18 دلیل: بروزرسانی شد...
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
ویژگی های جدید (What’s new in Build 15031):
- حالت صفحه در صفحه: شاید خیلی از شما بخواهید وقتی که دارید ایمیل هایتان را چک می کنید یا در حال کار برنامه های آفیس هستید، گوشه ای از صفحه را به فیلم اختصاص دهید و بتوانید در وقت خود صرفه جویی کنید. اکنون این حالت در دسترس است و شما در برنامه های یونیورسال می توانید از این قابلیت استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
compact-overlay.jpg
- قفل هوشمند: در این حالت اگر قبلا گوشی خود را بلوتوث با رایانه شخصی همگام کرده باشید وقتی گوشی را از رایانه شخصی دور کنید، به طور اتوماتیک بعد از ۳۰ ثانیه ویندوز به حالت لوک می رود و اجازه دسترسی غیر مجاز دیگران به رایانه شخصی شما را می بندد. این ویژگی را می توانید در این مسیر فعال کنید: Settings > Accounts > Sign-in options
- آیکون جدید برای “Share”: ما آیکون جدید برای “Share” معرفی کردیم و برنامه هایی که از glyph in Segoe MDL2 استفاده کرده اند به صورت اتوماتیک آیکون برایشان تغییر پیدا می کند.
- ما فیدبک های زیادی دریافت کردیم که گیم بار در حالت تمام صفحه از تعدادی بازی پشتیبانی نمی کند. اکنون Game Bar با اضافه شدن 52 بازی جدید از حالت تمام صفحه پشتیبانی می کند.
ویرایش توسط Microtel : 18-02-2017 در ساعت 22:22 دلیل: بروزرسانی شد...
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
بوک مارک ها