دوستان من فکر میکنم اینجا کسی نباشه که رکورد جناب Moralist! را بشکنه ، شما چی فکر میکنید !![]()
دوستان من فکر میکنم اینجا کسی نباشه که رکورد جناب Moralist! را بشکنه ، شما چی فکر میکنید !![]()
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
دوستان یک کاری کنند اسم سافت گذر اون بالا بدرخشه من الان رتبه 15 رو گرفتم . هرکی رتبش توی 20 نفر اخیر اومد حتما نام سافت گذر رو بنویسه
آقا، نفر اول رو در سایته دیدید؟ 90 کلمه در دقیقه تایپ کرده!!!!لامصب هر کلمه رو کمتر از یک ثانیه تایپ کرده!!!
اگه کسی بلده به ما هم یاد بده که چه جوری میتونیم بدون نگاه به صفحه کلید و با سرعت بالا و 10 انگشتی تایپ کنیم!![]()
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
اینم باکمی تقلب:
Capture2.JPGخخخخ
با برنامه نیست باکمی تغییر تو مرورگره
مادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
روی صفحه کلیک راست کردم گزینه یinspect elementکلیک کردم وارد html سایت شدم و توش تعییر ایجادکردم.
همون گزینه ی آخر
مادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
آقا من یه "آموزش تایپ 10 انگشتی دارم" ماله دوستمه (چند ماهه مونده دست من)و خیلی برنامه ی باحالیه، البته چون حجمش بالاست نمیتونم آپلود کنم براتون
ولی یه برنامه هم توش بود که مال خود شرکت سازنده نرم افزار(صنوبر) نبود. به سایتش رفتم و نسخه ی جدیدش رو براتون پیدا کردم. خدمت شما:
من نسخه ای که دارم 3.3 هست که از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه،و میتونید منو ها رو فارسی کنید یا تایپ فارسی کار کنید.
تا میتونید تمرین کنید که سافت گذر رو ببریم بالا.![]()
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها