کسی میدونه چطور میتونم فایل PDF شبیه این فایل درست کنم؟
لینک فایل:دانلود
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
می خواهید دقیقا این شکلی باشه :
Capture.PNG
یا اینکه صرفا می خواهید چند تا فایل تصویری به فرمت tif. رو به صورت یک فایل pdf واحد در بیارین؟
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
خب می دونید اینطور که بررسی کردم این کلا یک فایل پی دی اف پورتفولیو یا PDF portfolio باید باشه.برای ساختش هم باید از Adobe Acrobat Pro 10.1.1 استفاده شده باشه. باید اینطور فایل ها رو با ادوبی ریدر هم بشه ساخت منتها وقتی خواستم امتحان کنم و ادوبی ریدری که داشتم رو نصب کردم متوجه شدم اول باید یک اکانت بسازم و خب ساخت اکانت هم ممکن نیست چون تحریم هستیم.
حالا یا شما از اکروبات ریدر استفاده کنید(از سافت گذر دانلود و نصبش کنید که هم حجمش 557مگ هست و هم اینکه کلا این محصولات ادوبی زیادی سیستم رو سنگین می کنند.) یا اینکه از ادوبی ریدر استفاده کنید و تست کنید با ساخت یک اکانت می تونید پی دی اف پورتفولیو بسازید یا نه.
این فایل ضمیمه هم شامل دو تا فایل پی دی اف راهنما برای نحوه ی ساخت فایل مورد نظرتون هست.مشکلی بود بگید.
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
بوک مارک ها