نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: ایده برای ساخت پاورپنت حرفه ای

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض ایده برای ساخت پاورپنت حرفه ای

سلام
    من دانشجو هستم و یکی از استادامون کل کلاس رو به صورت گروه بندی در آورده که به هر گروه یک تحقیقی در رابطه موضوعی داده برای میان ترم که کار هر گروه جالب تر و قشنگ تر بود بالاترین نمره به همون گروه هست حالا برای گروه ما موضوعات مختلفی داده که موضوعی که من باید اون رو به صورت کنفرانس ارائه بدم اموزش ثبت نام در فیسبوک هست حالا سوالم اینکه چیکار کنم طرح من منحصر به فرد باشه و جالب و قشنگ باشه

2. نمایش اطلاعات

کسی نیست منو راهنمایی کنه.......؟

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    سلام
    من دانشجو هستم و یکی از استادامون کل کلاس رو به صورت گروه بندی در آورده که به هر گروه یک تحقیقی در رابطه موضوعی داده برای میان ترم که کار هر گروه جالب تر و قشنگ تر بود بالاترین نمره به همون گروه هست حالا برای گروه ما موضوعات مختلفی داده که موضوعی که من باید اون رو به صورت کنفرانس ارائه بدم اموزش ثبت نام در فیسبوک هست حالا سوالم اینکه چیکار کنم طرح من منحصر به فرد باشه و جالب و قشنگ باشه
    نوشته اصلی توسط alimorteza12
    کسی نیست منو راهنمایی کنه.......؟

سلام .
    ببینید دوست گرامی این نوع سوالات در صورتیکه شما با پاورپوینت اشنایی داشته باشید و بتونید ارائه مطلبی را داشته باشید , بیشتر به نوع افکتهای بکار برده شده و سلیقه شما بستگی داره . وگرنه در اینگونه سوالات باید دوستان حتما نمونه ای از مثال شما را تهیه کنند تا بشه به شما جواب مناسبی داد .
    مثلا به نحوه انتخاب افکت توضیحات متنی و روش نمایش انها و همینطور برای تصاویر و حتی تایم و مدت زمان نمایش اونها و نهایتا نحوه ارائه نهایی آنها .
    البته میتونید منتظر نظرات دوستان دیگه هم باشید , ضمن اینکه اگه میخواهید تکنیکهای حرفه ای پاورپوینت را یاد بگیرید , که به نظر من به انجمن هایی که بصورت تخصصی در این گونه موارد فعالیت میکنند , مراجعه کنید و خیلی زودتر به هدف مورد نظرتون خواهید رسید .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •