نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: حذف شدن متن تایپی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض حذف شدن متن تایپی

سلام. من در حال تایپ متنی بودم که ورد ارور داد و مجبور شدم ببندمش. بعد از باز کردن دوباره ورد متوجه شدم هیچ اتوسیوی ازش ذخیره نشده متاسفانه... راهی برای برگردودنش هست؟؟؟
    آفیسم 2016 هست. Screenshot 2017-06-13 01.06.17.png

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Melika
    سلام. من در حال تایپ متنی بودم که ورد ارور داد و مجبور شدم ببندمش. بعد از باز کردن دوباره ورد متوجه شدم هیچ اتوسیوی ازش ذخیره نشده متاسفانه... راهی برای برگردودنش هست؟؟؟
    آفیسم 2016 هست. Screenshot 2017-06-13 01.06.17.png
    دوست عزیز

بعید به نظر می رسه بشه کاری کرد اما یک راه حلی رو میگم تستش کنید شاید بتونه کمک کنه نمایش فایل های سیستمی رو فعال کنید(از همان قسمتی که فایل ها و پوشه ها رو از حالت مخفی hidden خارج می کنند) یک فایل کمک رنگ در کنار فایل اصلی ورد مورد نظر قابل مشاهده خواهد بود آن فایل رو باز کرده و محتویاتش رو بررسی کنید.

در ضمن توصیه می شود منتظر جواب دوستان دیگر هم باشید.

موفق باشید.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

بعید به نظر می رسه بشه کاری کرد اما یک راه حلی رو میگم تستش کنید شاید بتونه کمک کنه نمایش فایل های سیستمی رو فعال کنید(از همان قسمتی که فایل ها و پوشه ها رو از حالت مخفی hidden خارج می کنند) یک فایل کمک رنگ در کنار فایل اصلی ورد مورد نظر قابل مشاهده خواهد بود آن فایل رو باز کرده و محتویاتش رو بررسی کنید.

در ضمن توصیه می شود منتظر جواب دوستان دیگر هم باشید.

موفق باشید.
    سلام. ممنون. بله اون فایل هست اما متاسفانه باز نمیشه. این ارور رو میدهsss.JPGssssssssss.JPG

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Melika
    سلام. ممنون. بله اون فایل هست اما متاسفانه باز نمیشه. این ارور رو میدهsss.JPGssssssssss.JPG
    دوست عزیز

به نظر شخصی اینجانب نمیشه کاری انجام داد اما همان طور که در بالا هم اشاره کردم منتظر پاسخ سایر دوستان باشید.

موفق باشید.

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

How to Recover an Unsaved Word Document
    این لینک یه راهنمایی کرده البته برای مواقعی که برنامه کرش میکنه نیست و منم امتحانش نکردم. شما امتحان کنید و نتیجه رو بگید.

پ ن :این لینک هم مطالعه کنید راهکاری واسه ذخیره ی خودکار گفته که در آینده ممکنه کمکتون کنه.
    http://m.sussex.ac.uk/its/help/faq?faqid=1643
    Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    How to Recover an Unsaved Word Document
    این لینک یه راهنمایی کرده البته برای مواقعی که برنامه کرش میکنه نیست و منم امتحانش نکردم. شما امتحان کنید و نتیجه رو بگید.

پ ن :این لینک هم مطالعه کنید راهکاری واسه ذخیره ی خودکار گفته که در آینده ممکنه کمکتون کنه.
    http://m.sussex.ac.uk/its/help/faq?faqid=1643
    Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
    ممنون. فقط میتونم بدونم معنی عکسی ک درباره کروم گذاشتین چیه؟!!! ببخشید البته ب این بخش مربوط نیست میدونم

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •