نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل تبدیل شماره عکس در ورد به عدد صفر

1. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل تبدیل شماره عکس در ورد به عدد صفر

با سلام
    دوستان من فایل وردی که دارم یکسری تصاویر توش هست که برای تصاویرم شماره شکل زدم حالا مشکل اینه که این شماره به طور خودکار زمانی که کار رو ذخیره می کنم و می بندم و مجدد باز می کنم به عدد صفر تبدیل میشن،لطفا چون خیلی خیلی کار مهم هست اگه کسی راه حلی میدونه مطرح کنه در ضمن ورژن آفیس من 2013 هست هر چند رو ورژنای دیگه هم امتحان کردم و مشکل همچنان برقراره

منتظر راهنماییاتون هستم

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@sun girl
    درود .
    از کاربران گرامی خواهشمندیم که قبل از ارسال هر موضوعی دقیقا در انجمن جستجو کنند و بخش مناسبی برای موضوعات شون انتخاب کنند . بخش مقالات انجمن فقط مخصوص مقالات و اموزش های تهیه شده توسط کاربران عزیز انجمن سافت گذر هست , برای هر گونه سوالی از بخش مقالات استفاده نکنید .

ضمنا در صورتیکه محل مناسبی برای موضوع تون پیدا نکردید میتونید از این تاپیک استفاده کنید .

منتقل شده

نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش reza_best74 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    با سلام
    دوستان من فایل وردی که دارم یکسری تصاویر توش هست که برای تصاویرم شماره شکل زدم حالا مشکل اینه که این شماره به طور خودکار زمانی که کار رو ذخیره می کنم و می بندم و مجدد باز می کنم به عدد صفر تبدیل میشن،لطفا چون خیلی خیلی کار مهم هست اگه کسی راه حلی میدونه مطرح کنه در ضمن ورژن آفیس من 2013 هست هر چند رو ورژنای دیگه هم امتحان کردم و مشکل همچنان برقراره

منتظر راهنماییاتون هستم
    از چه روشی برای شماره گذاری عکس ها استفاده میکنید؟

روی عکس راست کلیک کنید و گزینه insert caption بعد نام و فرمت شماره رو انتخاب میکنید . مشکل خاصی وجود نداره

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@sun girl

درود .
    در تکمیل پست اقا رضا ی گرامی ( بصورت تصویری ) بعد از راست کلیک روی تصویر و انتخاب گزینه insert caption , بدین صورت عمل کنید . برای تصاویر بعدی هم که شماره ها بصورت سری اتوماتیک تغییر خواهد کرد . ضمنا سایر گزینه های موجود در کادر را هم میتونید تست کنید ( برای تغییر فرمت اعداد و همچنین لیبل ها و ... ) البته آفیس بنده 2016 هست اما بعید میدونم که تفاوتی در این خصوص با 2013 داشته باشه .

تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •