نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: انتقال اطلاعات جداول از ورد به اکسل

1. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض انتقال اطلاعات جداول از ورد به اکسل

سلام
    توی ورد یه جدولی دارم که اطلاعاتی داخلشه حالا میخوام این اطلاعات رو به همون فرمی که تو ورد هست به همون فرم توی اکسل منتقل کنم ،دوستان لطفا برای این کار راهنمایی کنید.

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    سلام
    توی ورد یه جدولی دارم که اطلاعاتی داخلشه حالا میخوام این اطلاعات رو به همون فرمی که تو ورد هست به همون فرم توی اکسل منتقل کنم ،دوستان لطفا برای این کار راهنمایی کنید.

سلام .
    در صورت امکان یه نمونه از فایل ورد را در انجمن بزارید تا براتون تست کنم . چون باید باید دید که اعداد و اعشار و ... در جدول هست یا خیر و نحوه چیدمان انرا تنظیم کرد .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    در صورت امکان یه نمونه از فایل ورد را در انجمن بزارید تا براتون تست کنم . چون باید باید دید که اعداد و اعشار و ... در جدول هست یا خیر و نحوه چیدمان انرا تنظیم کرد .
    بفرمایید،به عنوان نمونه مثلا این فایل:
    جدول1

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    بفرمایید،به عنوان نمونه مثلا این فایل:
    جدول1
    درود .
    بدین صورت خوب هست ..؟
    دقیقا فایل WORD شما هم بدین صورت هست .
    ضمنا از دو تصویر ببینید کدوم مد نظرتون هست ؟
    ستون های اعداد در سمت راست باشد یا چپ ؟

EXCEL.jpg EXCEL . 2.jpg
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    بدین صورت خوب هست ..؟
    دقیقا فایل WORD شما هم بدین صورت هست .
    ضمنا از دو تصویر ببینید کدوم مد نظرتون هست ؟
    ستون های اعداد در سمت راست باشد یا چپ ؟

EXCEL.jpg EXCEL . 2.jpg
    با سلام
    سمت راست مد نظرم هست ولی من میخوام این کادر مشکی رنگ تو اکسل نباشه چون زمانی که کپی پیست هم میکردم همین اتفاق می افتاد که ترجیح دادم بصورت تایپ تو اکسل کار رو انجام بدم.حالا اگه جدول همراه با اطلاعات تو اکسل کپی بشه عملیات منطقی اکسل همچنان برقراره یا عملیات از کار می افته؟
    شما الان همون کار کپی انجام دادین؟

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    با سلام
    سمت راست مد نظرم هست ولی من میخوام این کادر مشکی رنگ تو اکسل نباشه چون زمانی که کپی پیست هم میکردم همین اتفاق می افتاد که ترجیح دادم بصورت تایپ تو اکسل کار رو انجام بدم.حالا اگه جدول همراه با اطلاعات تو اکسل کپی بشه عملیات منطقی اکسل همچنان برقراره یا عملیات از کار می افته؟
    شما الان همون کار کپی انجام دادین؟
    سلام .
    نمونه بدون جدول , و از سمت راست اعداد و همچنین قرار دادن و استفاده از فرمول و تابع SUM , و ... البته در تست با جدول و استفاده از فرمول ها هم مشکلی نبود .
    ضمنا دیگه سایر تنظیمات ویرایشی را انجام ندادم , مثل تنظیم کردن نوشته ها در سلول ها و اندازه هاشون و ...

EXCEL . test.jpg
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    نمونه بدون جدول , و از سمت راست اعداد و همچنین قرار دادن و استفاده از فرمول و تابع SUM , و ... البته در تست با جدول و استفاده از فرمول ها هم مشکلی نبود .
    ضمنا دیگه سایر تنظیمات ویرایشی را انجام ندادم , مثل تنظیم کردن نوشته ها در سلول ها و اندازه هاشون و ...

EXCEL . test.jpg
    با تشکر لطفا راه حل و روش مد نظرتونو بیان کنین تابنده هم انجام بدم و درنهایت تثبیت روش مورد استفاده

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    با تشکر لطفا راه حل و روش مد نظرتونو بیان کنین تابنده هم انجام بدم و درنهایت تثبیت روش مورد استفاده
    درود .
    خواهش میکنم .
    در فیلم فوق کلیه مواردی را که شما اشاره فرموده بودید را نشون داده ام , خیلی ساده هست به دقت نگاه کنید , در زمان وارد کردن جدول مربوطه در اکسل بدون کادر جدول و با کادر جدول را نشون داده ام , هر کدام را خواستید , انتخاب کنید , سایر تنظیمات هم در فیلم هست . سوالی هم بود در خدمتیم .
    فیلم اموزشی پس از تغییر فرمت و فشرده سازی حدودا یک و نیم مگ هست .

خدمت شما

عنوان:
    فیلم آموزشی

دریافت کنید
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •